Lejárt!

Nőgyógyászat, urológia kínos percek nélkül! Alternatív nőgyógyászati szűrés nőknek vagy urológiai szűrés férfiaknak 11.000Ft helyett 4.900 Ft!

Nőgyógyászat, urológia kínos percek nélkül! Alternatív nőgyógyászati szűrés nőknek vagy urológiai szűrés férfiaknak 11.000Ft helyett 4.900 Ft!

Egy ajánlat, mellyel mindkét nem képviselőire gondoltunk! Ráadásul nem is akárhogy, hiszen mind a Hölgyekre vonatkozó nőgyógyászati vizsgálat, mind pedig az Urakat érintő urológiai szűrés abszolút kényelmes, és nélkülöz mindennemű kínos pillanatot. Ez pedig egyik érintett vizsgálat kapcsán sem megszokott.

Érték:

Megtakarítás:

11 000 Ft

6 100 Ft

Kedvezményes ár:

4 900 Ft

55%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 39

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.01.22. - 2014.03.21.

A Medibon bón tartalma:
1 alkalmas mindenre kiterjedő nőgyógyászati szűrés
(CSAK NŐKNEK)
vagy
1 alkalmas teljes körű urulógiai szűrés
(CSAK FÉRFIAKNAK)
(kb. 35-45 perc)

Figyelem! Kismamák, Pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a szűrésen!

Részletes leírás

Ha már egy ideje halogatod az intim-vizsgálatot, akkor tovább ne késlekedj, felejtsd el a kínos perceket, és bónunkkal vizsgáltasd ki magad kényelmesen és alaposan, hogy ezen a téren is mindent rendben tudhass!

Te ne tartozz azok közé az emberek közé, akik csak akkor látogatják meg az adott szakterület orvosát, amikor már fájdalmakkal vagy kellemetlen tünetekkel küzdenek. Ezek a vizsgálatok SZÜKSÉGESEK mindkét nem jó egészségi állapotának hosszú távú megőrzéséhez.

Mindenki tudja, hogy nincs olyan kór, ami időben felfedezve, ne lenne orvosolható! Ezzel a vizsgálattal időben elejét veheted a daganatos megbetegedéseknek, vagy akár az egyre többeket érintő meddőségnek is.

Jó hír! A Hölgyek, elfelejthetnek minden kellemetlenséget, ami a nőgyógyászatról eszükbe jut, mivel most egy olyan speciális és modern szűrővizsgálaton vehetnek részt, amihez még csak le sem kell vetkőzni. Ettől máris kellemesebb, ugye? :-)
Ugyanez vonatkozik az urológiai vizsgálat kapcsán az Urakra is!

A vizsgálatot a tenyér egy pontján végzik, ugyanis, ahogy a talpunkon, úgy a tenyerünkön is helye van valamennyi szervünknek. A szűrés ezáltal abszolút fájdalommentes. Ráadásul sejtszintű pontossággal hoz azonnali eredményt, amit Mizsei Melinda, szakértő terapeuta a helyszínen ismertet is, és szükség esetén útmutatást ad az esetleges problémák kapcsán.

A modern szűrővizsgálatot végző berendezésnek köszönhetően, a terapeuta összefüggéseiben látja a szervek terheltségét, és az abból kialakuló betegségeket.

Az állapotfelmérésekhez hűen, jelenleg is a megelőzés a cél, illetve a fennálló betegségek, tünetek okainak feltárása, mind a Hölgyek nőgyógyászati, mind pedig az Urak urológiai vizsgálata során.

Az állapotfelmérés preventív jellegű, semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít.

Az alapos nőgyógyászati vizsgálat a következő területekre terjed ki: 
Emlő ciszta, Méh, Méhnyak, Méhszáj polip, Méhtest polip, Myoma uteri, Petefészek, Petevezeték, Petefészek ciszta, Hüvely, Hüvelyhámgyulladás, Fluor albus, Vesék, Mellékvesék, Húgyhólyag, Húgycső, Húgyvezeték, Húgykövek, Inkontinencia, Candida albicans, Endometriozis, Fungicidek-gombaölők, Osteoporosis, Hormonális zavar, Hipofízis, Klimax, Stressz okozta terhelés, Nehézfémek okozta terhelés, Immunrendszer citokin hálózata, Csecsemőmirigy, Lép, Vastagbél, Ásványianyag hiány, Vitaminhiány. 

A férfiak urológiai vizsgálata pedig az alábbi területek állapotát tárja fel:
Pénisz, Herék, Herezacskó, Mellékherék, Prosztata, PSA-tumormarker, Húgycső, Húgyhólyag, Húgyvezeték, Ondóvezeték, Vesék, Mellékvesék, Csecsemőmirigy, Lép, Vastagbél, Immunrendszer citokin hálózata, Fitymagyulladás, Heregyulladás, Mellékhere gyulladás, Húgykövek, Húgycsőgyulladás, Húgyhólyaggyulladás, Prosztatagyulladás, Inkontinencia, Oszteoporózis-csontritkulás, Stressz okozta terhelés, Nehézfém okozta terhelés, Candida, Ásványianyag hiány, Vitaminhiány. 

A Hölgyek felelősségük teljes tudatában, viszonylag rendszeresen látogatják a nőgyógyászukat, az Urak viszont ódzkodnak az urológiai szűrésektől, holott a prosztata megbetegedései igen gyakoriak, és ha korán felismerik, gyógyíthatók. Urológusok szerint fiatalabb férfiaknál elsősorban a heredaganatok azok, amiket későn ismernek fel.

Sokan azt hiszik, hogy egyedül vannak a problémáikkal, holott az erősebb nem tagjainál nem ritkák felnőtt korban sem a bőrbetegségek miatt kialakult fitymaproblémák, a prosztatamegnagyobbodás, és a gyulladásos panaszok sem. Ezekkel mindenképp érdemes orvoshoz fordulni!

Figyelmeztető jel, ha a vizeletben vagy az ondóban vér jelenik meg, az ugyanis ez a gyulladás biztos jele lehet. Ha mindezt fájdalom kíséri, akkor vesekövességre is utalhat, de a fájdalmas vérvizelés daganatot is sejtethet. Nem kizárt a prosztata megbetegedése, ha változó a vizelet ereje és gyakorisága.  A deréktáji fájdalmak szintén kövesség vagy veseprobléma jelei.

A vizsgálattal leleplezhetőek a tünetek okai, és megelőzhetőek a későbbi fájdalmas panaszok is. Felejtsd el az övön aluli problémákat, és lepd meg az egészséged ezzel a bónnal!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Mizsei Melinda terapeuta

A vizsgálatra előzetes időpont egyeztetéssel tudsz menni:
+36 (30) 492 52 29

WEBOLDAL

Beváltás helye

HTC Irodaház,
1132 Budapest, Borbély u. 5-7.
(I. emelet, 110. ajtó)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Szkleroterápia, azaz ORVOSI visszértágulat eltüntető kezelés, konzultációval

Szkleroterápia, azaz ORVOSI visszértágulat eltüntető kezelés, konzultációval

Érték:

Megtakarítás:

29 000 Ft

9 100 Ft

Kedvezményes ár:

19 900 Ft

31%

Hátralévő idő:

4 nap 4:44:12

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

Menedzserszűrés I: 8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, a Medina Egészség Centrumban

Menedzserszűrés I: 8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, a Medina Egészség Centrumban

Érték:

Megtakarítás:

83 000 Ft

33 100 Ft

Kedvezményes ár:

49 900 Ft

40%

Hátralévő idő:

7 nap 4:46:09

Vásárlók száma: 66

Megkaptuk a kedvezményt!

Gasztroenterológiai vizsgálat csomag, hasi ultrahanggal, gasztroenterológus szaktekintéllyel

Gasztroenterológiai vizsgálat csomag, hasi ultrahanggal, gasztroenterológus szaktekintéllyel

Érték:

Megtakarítás:

47 000 Ft

17 000 Ft

Kedvezményes ár:

30 000 Ft

36%

Hátralévő idő:

8 nap 4:45:08

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!