Lejárt!

Tündöklő mosoly, fehér fogak! Ultrahangos fogkőeltávolítás, peroxid-mentes otthoni fogfehérítő csomaggal: Fogszínskála + mini LED lámpa + …= 34.500Ft helyett 7.990Ft!

Tündöklő mosoly, fehér fogak! Ultrahangos fogkőeltávolítás, peroxid-mentes otthoni fogfehérítő csomaggal: Fogszínskála + mini LED lámpa + …= 34.500Ft helyett 7.990Ft!

Íme, egy igazi MOSOLY-BÓN Neked, és mindenkinek, akit meglepsz vele. A ragyogóan fehér, ápolt fogakat, amiket ettől az ajánlattól kapsz, kár rejtegetni, hiszen a gyönyörű fogsor már fél siker az élet minden területén. Ráadásul ezzel a bónnal, otthon, kényelmesen, megbízható anyagokkal, szakorvosi útmutatással, és jóval kedvezőbb áron jár Neked a sztármosoly. Ugye, kár lenne kihagyni? 

Érték:

Megtakarítás:

34 500 Ft

26 510 Ft

Kedvezményes ár:

7 990 Ft

77%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.01.31. - 2014.03.31.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló ultrahangos fogkő eltávolítás
Peroxid-mentes otthoni fogfehérítő csomag

Az USA-ban gyártott otthoni fogfehérítő csomag tartalma:

A készítmény alkalmazása ellenjavalt: Fogorvosi ellenőrzés nélkül, terhesség vagy szoptatás idején, illetve fogszabályzó viselése esetén.

Hasznos információ: A fehérítés ideje alatt és három napig utána kerülendő a dohányzás, kávé, tea, színezőanyagot tartalmazó ételek italok fogyasztása.

Egészségpénztári információk: 
Az alábbi pénztárakkal áll kapcsolatban a partner:

​(Egészség kártyával nem tudsz fizetni.)

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ne hagyd futni a lehetőséget, tedd most ragyogóvá a fogsorod, és tündöklően lefegyverzővé a mosolyod!

Mit tartalmaz ez a bón?
A hófehér fogak titkát! Azaz egy ultrahangos fogkő eltávolítást, ami még tartósabbá teszi az eredményt, és egy peroxid-mentes, kímélő otthoni fogfehérítő csomagot.
A fogfehérítő csomagban találsz alsó és felső fogsínt, hogy egyszerre mindkét fogíved fehéríthető legyen;  
10 cm3 fogfehérítő gélt tartalmazó fecskendőt, amit könnyen felvihetsz a fogfelszínre; 
Activator folyadékot, ami beindítja a fehérítést; 
fogszín skálát, hogy mérhesd az eredményt, ami szemmel látható lesz; 
és egy mini LED lámpát, ami tovább fokozza a fehérítő hatást. 

A Smile-Art Fogászati Rendelő otthoni fogfehérítő rendszere tökéletes otthoni fogfehérítésre és a rendelői fogfehérítés utókezeléseként is kiváló. A peroxid-mentes gélt az USA-ban gyártják, és jól bevált módszer a sztármosoly eléréséhez. A fehérítés fogaid eredeti színét adja vissza! 

A kezelés kényelmes, biztonságos és fájdalommentes! Az otthoni fogfehérítő csupán a hatóanyag koncentrációjában tér el a rendelőben használttól, ezért több időt igényel az azonos hatás elérése. Koronák esetén a korona anyagát nem képes fehéríteni, de a rárakodott elszíneződéseket igen. Azaz hatása pontosan ugyan az, mintha rendelőben végeztetnéd, csak kicsivel tart tovább, ráadásul sokkal jobb áron kivitelezhető általa a ragyogó mosoly.

Ez a bón mindent tartalmaz (fogfehérítő csomag, mini led lámpa), ami kell a fehérítéshez. Sőt, még ennél többet is ad, hiszen előtte eltávolítják a Smile-Art Fogászaton a sárgás-barnás, foghullást és ínygyulladást okozó fogkövedet is, hogy a végeredmény valóban hibátlan legyen. Mindezt úgy, hogy a bón árán felül NINCS PLUSZ KÖLTSÉG!!!

Az otthoni fogfehérítés nagyon kényelmes megoldás, bár ezt sem szabad a saját szakállunkra végezni, hiszen számtalan olyan szer létezik a piacon, amivel többet árthatunk fogainknak, mint, amennyit használunk. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható forrásból származzon a fogfehérítő csomagunk.

A professzionális, többéves tapasztalattal bíró Smile-Art Fogászati Rendelő által rendelkezésre bocsájtott, klinikailag tesztelt fogfehérítő szett abszolút megbízható megoldást nyújt, hiszen nem tartalmaz peroxidot, így nem károsítja a fogzománcot, és kíméletesen fehéríti a fogakat. 

A készítmény a természetes fogzománcot fehéríti gyors és biztonságos módon. A fogakon lévő lepedék és fogkő csökkenti a fogfehérítő anyag hatékonyságát, ezért az optimális eredmény elérése érdekében a fehérítés előtt ajánlott fogorvos által végzett professzionális fogtisztítás, amit a fogkő eltávolításával meg is kapsz.

A fehérítés ideje alatt és három napig utána kerülendő a dohányzás, kávé, tea, színezőanyagot tartalmazó ételek italok fogyasztása. A fogfehérítő anyag hatékonysága az egyéni adottságoktól, életmódtól, szájhigiéniától függ, ezért nem garantálja mindenkinek ugyanazt az eredményt. A szettet személyesen tudod átvenni a Smile-Art Fogászati Központban, előre egyeztetett időpontban, amikor a fogkövet is leszedik.

A mosoly a mindennapok fegyvere, amivel leveheted a lábáról a párodat, amivel lefegyverezheted a főnöködet, amivel kedvesebb kiszolgálást kaphatsz a boltban, és, ami a legrövidebb távolság két ember között. Ne hanyagold el arcod ékszerét, tedd tündöklővé most ezzel a bónnal!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Smile Art Fogászati Rendelő

Az otthoni fogfehérítő szettet egy előre egyeztetett időpontban tudod átvenni.

A fogkőeltávolításhoz és a csomag átvételéhet is ezen a számon tudsz időpontot egyeztetni: +36 (70) 555 55 54

WEBOLDAL

Beváltás helye

1013 Budapest,
Krisztina krt 39./b

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Laboratóriumi pajzsmirigyszűrés hormon-, és immunrendszer vizsgálattal, vércukor, vashiány, koleszterin,...előleg

Laboratóriumi pajzsmirigyszűrés hormon-, és immunrendszer vizsgálattal, vércukor, vashiány, koleszterin,...előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

7 300 Ft

Előleg:

3 700 Ft

28%

Hátralévő idő:

0 nap 10:57:16

Vásárlók száma: 78

Megkaptuk a kedvezményt!

3 alkalmas LPG testkezelés férfiaknak is

3 alkalmas LPG testkezelés férfiaknak is

Érték:

Megtakarítás:

34 500 Ft

9 600 Ft

Előleg:

6 200 Ft

28%

Hátralévő idő:

5 nap 10:57:11

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Főorvosi belgyógyászati konzultáció és szakvizsgálat szombatonként!

Főorvosi belgyógyászati konzultáció és szakvizsgálat szombatonként!

Érték:

Megtakarítás:

47 000 Ft

17 400 Ft

Előleg:

5 900 Ft

37%

Hátralévő idő:

7 nap 10:57:09

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!