Lejárt!

Edződj a mindennapokhoz! A Bioklinika elkészítette a természetes vércukorszint és koleszterin szint szabályozó Koleszterin-Cimet plusz tablettát = 3.000 Ft/ 90 db!

Edződj a mindennapokhoz! A Bioklinika elkészítette a természetes vércukorszint és koleszterin szint szabályozó Koleszterin-Cimet plusz tablettát = 3.000 Ft/ 90 db!

Laptop, mobiltelefon, határidőnapló… Számodra is nélkülözhetetlenek ezek a kellékek a mindennapokban? „Hajnalok hajnalán” a telefon kelt fel, a forgalmi dugóban te is nyomod a dudát? A vérnyomásod az egekben, mire beérsz a munkába? Reggelizni nincs sok időd, és ebédre is csak valami gyors kaját dobsz a gyomrodba?

Érték:

Megtakarítás:

5 000 Ft

2 000 Ft

Kedvezményes ár:

3 000 Ft

40%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma / Kedvezmény:

1/3

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.10.18. - 2013.11.18.

A Medibon bón tartalma:
1 csomag Koleszterin-CIMET (fahéj) plusz tabletta (90 db).

Készült: fahéj por, cellulóza, cink glukonát, polyvinyl pyrrolidon, magnézium stearat, silicium dioxid, hintőpor, hrom (III) hlorid. 

Javasolt használat: naponta háromszor egy tabletta. 
Csomagolás: 90 tabletta 
Gyártó ország: Svájc.

Ellenjavallat: nem javasolt a használata terhesség alatt és 18 éven aluliaknak. Gyermekektől távol tartandó. 

A beváltáshoz fontos:
Akár személyesen, akár kiszállítással kéred a terméket, vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval ezen az e-mail címen: docibandi@gmail.com 

A bón a kiszállítás díját nem tartalmazza!

A kiszállítás a vidéki vásárlóinknak postai úton utánvétellel történik, melynek díja a csomagolási költséggel együtt 1500 Ft.(Ez a díj egységes egy vagy több termék esetén is.)

A szállítási címed a bónod sorszámával egyetemben a docibandi@gmail.com címre írd meg.

Budapest területén belül a kiszállítás futárszolgálattal történik. A futárszolgálat díja 1500 Ft, melyet kézhez vételkor fizethetsz. (Ez a díj egységes egy vagy több termék esetén is.)A szállítási címed a bónod sorszámával egyetemben a docibandi@gmail.com címre írd meg.

A kiszállítás a szolgáltatóval történő egyeztetést követő 2-3 munkanapon belül várható. Igény esetén személyes átvételre is van lehetőség.

Részletes leírás

Szerinted mindez hová vezet? Meddig őrizheted ilyen tempó mellett meg az egészségedet, a vitalitásodat, a munkádat vagy önmagad?

Erre az utóbbi kérdésre mindenki azt felelné: Nem sokáig. Mégis sokan, sokáig élünk ilyen szélmalom-életet. Ha nem tudsz eleget lazítani, és a mindennapjaidat kitölti a stressz, akkor legalább arra figyelj oda, hogy mindig topon legyen szervezeted vitaminkészlete. Mert ez már fél siker ahhoz, hogy alapjában egészségesebb lehess.

És persze az is fontos, hogy napjaink gyors ételeinek hozadékaként az olyan népbetegségek ellen is védd magad, mint a magas cukor és az ártalmas koleszterin problémák. Mai bónunk ez utóbbiban nyújt számodra hathatós segítséget!

Most egy csomag, 90 darabos Koleszterin-CIMET (fahéj) plusz tabletta gondoskodik egészségedről és vitalitásodról, azáltal, hogy segít hozzáedzeni a szervezeted a fentebb vázolt „korszerű”, ám igen káros életmódhoz.

A fahéj igazi természetes csodaszer, ami a babérfélék családjába tartozó fa szárított kérgéből készül, melyet felhasználás előtt fermentálással, más néven erjesztéssel kezelnek. Ez, a pálcika vagy por alakban, őrölten kapható fűszer számtalan kiváló élettani hatással bír, amiről Sarah Samantha háromszáz évvel ezelőtt könyvet is írt.

Ebben az olvasható, hogy a fahéj ösztönzi a mozgást és melegíti a testet, általában véve felgyorsítja a betegségek gyógyulását és hozzájárul a káros anyagok kiürítéséhez is, tisztítja a vizeletet, nyugtatja az idegrendszert, serkenti az anyaméh működését, vágykeltő hatású, így jót tesz a szexuális életnek; jó hatással van az aranyér gyógyulására, szabályozza a talp hőmérsékletét, vérkeringését, javítja a gyulladásos folyamatokat, a megfázást és köhögést, valamint nem utolsó sorban SZABÁLYOZZA A VÉRCUKORSZINTET.

Mára már a tudósok is felismerték a fahéj jótékony hatásait, és a cukorbetegeknek napi 6 gramm őrölt fahéj fogyasztását ajánlják, mivel a fahéj képes csökkenteni a vérben a cukor- és a koleszterin szintet. Mivel azonban 6 gramm őrölt fahéj akkora mennyiség, ami már nem fogyasztható el az ételben kellemetlen íz hatása nélkül, érdemesebb kapszulában szedni.

A Bioklinika ezért hozta létre az ideális összetételű, cink és króm hozzáadásával készült Fahéj plusz tablettát, ami tartalmazza a szervezet számára legfontosabb elemeket. A Fahéj plusz tabletta segítségével teljesen természetes módon, erőfeszítés nélkül szabályozhatod a cukor és koleszterin szintedet. 

A tabletta rendszeres szedésével 7%-tól 27%-ig csökkenthető a koleszterin, 23%-tól 30%-ig a trigliceridek. A legjobb, hogy ezáltal jelentősen csökkenthető az érrendszeri panaszok kockázata is!

Ha az életritmusodon nem is tudsz változtatni, akkor változtass az erőnléteden! Vértezd fel magad most ezzel a bónnal!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Doci András
A termék személyes átvételéhez az előzetes időpont egyeztetés elengedhetetlen:
+36 (20) 924 49 28; +36 (1) 339 79 15; 

docibandi@gmail.com

WEBOLDAL

Beváltás helye

1138. Budapest.

Faludi 6/B II. em. 8.

(8-as csengő)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Egy vagy több felszínű fogtömés, alábéleléssel, állapotfelméréssel  a belvárosi Pearl Dent Esztétikai fogászatban előleg

Egy vagy több felszínű fogtömés, alábéleléssel, állapotfelméréssel a belvárosi Pearl Dent Esztétikai fogászatban előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

8 400 Ft

Előleg:

4 400 Ft

32%

Hátralévő idő:

11 nap 22:26:41

Vásárlók száma: 28

Megkaptuk a kedvezményt!

Hasi ultrahang vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban előleg

Hasi ultrahang vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban előleg

Érték:

Megtakarítás:

29 900 Ft

10 000 Ft

Előleg:

4 000 Ft

33%

Hátralévő idő:

4 nap 22:26:48

Vásárlók száma: 42

Megkaptuk a kedvezményt!

Voll módszerrel allergiateszt 64 allergénre + Candida-teszt kiértékeléssel

Voll módszerrel allergiateszt 64 allergénre + Candida-teszt kiértékeléssel

Érték:

Megtakarítás:

32 960 Ft

23 970 Ft

Előleg:

2 290 Ft

73%

Hátralévő idő:

4 nap 22:26:48

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!