Lejárt!

Szívesen nyújtjuk Neked: Egyedülálló, speciális teljes érrendszeri és 24 órás szívvizsgálat + Szállodai ellátás +... = 78.500 Ft helyett 29.900 Ft! 

Szívesen nyújtjuk Neked: Egyedülálló, speciális teljes érrendszeri és 24 órás szívvizsgálat + Szállodai ellátás +... = 78.500 Ft helyett 29.900 Ft! 

Hamarosan itt a karácsony, vészesen közeledik az év vége és az új évi fogadalmak ideje. Ha legalább minden második ember azt fogadná meg szilveszter éjjelén, hogy az újesztendőben jobban odafigyel saját maga és szerettei egészségére, bizonyára sokat javulnának jó irányba az élettani mutatók, és életünk minősége is.

Érték:

Megtakarítás:

78 500 Ft

48 600 Ft

Kedvezményes ár:

29 900 Ft

62%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 10

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.12.06. - 2014.02.06.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 24 órás szívvizsgálat + Teljes körű érrendszeri vizsgálat arteriográffal + Szakorvosi kiértékelés+ Szállodai ellátás a Hotel Balatonban, Fonyódon

A bón részletes tartalma:

24 órás szívvizsgálat a Dr. Pohl orvoscsoporttól
Teljes körű érrendszeri vizsgálat
A vizsgálat eredmények összefoglalója szakorvosi kiértékeléssel
Szállodai ellátás a Hotel Balatonban, Fonyódon 
(2 nap/1 éjszaka, félpanzióval, wellness szolgáltatással)

+Kísérő személy szállodai ellátása, wellness-szel, félpanzióval 10.000,- Ft, amely a helyszínen fizetendő. 

A 24 órás szívvizsgálat tartalma: 

Részletes leírás

Lepd meg a családodat azzal karácsonyra, hogy törődsz magaddal! Mai bónunk nem csak egy különleges vizsgálatot nyújt számodra, amivel sokat tehetsz az EGÉSZségedért és számtalan olyan betegséget kerülhetsz el vele, amibe napjainkban a legtöbben halnak bele, de egyben nagyszerű kikapcsolódást is nyújt számodra. Méghozzá nem is akárhol, hanem Magyarország egyik közkedvelt üdülőhelyén, Fonyódon a Hotel Balatonban!

Igen, JÓL LÁTOD, szállodai kényelemben érezheted magad egyre jobban!

Most elfelejtheted a hagyományos hercehurcás egészségügyi „körutakat”, és 24 órás maximális orvosi figyelmet kérhetsz magadnak vagy valamelyik szerettednek! A Hotel Balaton szállodai kényelmében vetheted alá magad egy 24 órás szívvizsgálatnak Fonyódon.

Ez idő alatt csak Veled foglalkoznak, és rád figyelnek a Dr. Pohl orvoscsoport fonyódi orvosai, és a következő vizsgálatokat egy csapásra letudhatod, hogy komplett képet kaphass az egészségi állapotodról és „szívügyeidről”:

Mi jár Neked a bón részeként a vizsgálat mellé?

És mindehhez szállodai ellátás 2 napra, 1 éjszakára reggelivel és wellness szolgáltatással!

És ez még nem minden, hiszen, ha nem akarsz egyedül menni, és szívesen vinnél magaddal valakit a szeretteid közül, akkor kísérőd szállodai ellátással, wellnessel és félpanzióval szintén kedvezményes áron, most 10.000Ft-ért Veled tarthat.

A vizsgálatot akkor is érdemes elvégeztetni, ha jelenleg nem küzdesz panaszokkal. Sajnos a hazai statisztikák ezt teszik indokolttá, mivel Magyarországon évente 30 ezer ember hal meg rákban, és ennél is többen vesztik életüket, mintegy 70 ezren a szív- és érrendszer megbetegedései miatt.

Ennek elsősorban az az oka, hogy az utóbbi két betegség hosszú ideig tünetmentesen van jelen a szervezetben, míg odáig nem fajul, hogy szinte gyógyíthatatlan problémákat okoz. Sajnos, amíg nem érezzük ennek a súlyát, és a panaszokat, addig a kór „nem küld minket orvoshoz.” A legtöbben ebbe halnak bele.

Holott mind a rák, mind pedig a szív- és érrendszer, így még az infarktus is a panaszt nem okozó stádiumban észlelve gyógyítható a legeredményesebben!!!

Mivel a hagyományos egészségügyi szférában panaszmentes állapotban, állampolgárként sem jogunk, sem lehetőségünk nincs arra, hogy részt vegyünk egy egyidőben lezajló, szakorvosi szűrővizsgálaton, ezért ez a bón, olyan lehetőséget kínál Neked, ami hazánkban és külföldön egyaránt különleges.

Az ICC-Dr. Pohl orvoscsoport célja ezzel a vizsgálattal az, hogy a még egészséges embereket-térítés ellenében, ami ezzel a bónnal külön kedvező- kivizsgálják, és megadják a súlyos kórok esetében is, a gyógyíthatóság lehetőségét. Az így észlelt korai, még gyógyítható betegséget a szakma szabályai szerint a mindenkori betegbiztosító terhére a továbbiakban külön térítés nélkül, állampolgári jogon feltárják és gyógyítják.

A kényelmes ellátás mellett, a kivizsgálás során birtokukba jutó információkról egy összefoglalót is készítenek szakorvosi értékeléssel, ahol leírják az észlelt diagnózisokat és a további teendőket is meghatározzák, ha szükséges (vizsgálatok, gyógykezelés).

Egy komoly, felelősségteljes szakorvosi vizsgálatot kaphatsz a Dr. Pohl orvoscsoporttól a Hotel Balatonban Fonyódon, ha nem halogatsz, hanem még ma kéred a bónodat, hogy napról napra jobban lehess.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

I.C.C. Kft. - Dr. Pohl

WEBOLDAL

Előjegyzés - Időpontegyeztetés:
+36 (85) 360 870; +36 (20) 424 26 92; +36 (30) 588 83 27

A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le!

Orvosi kérdésekkel hívd: Dr.Pohl Tibor: +36 (20) 961 11 11

Beváltás helye

8640 Fonyód,
Szent István u. 1.
(Hotel Balaton -
József u. és a Szent István u. sarok)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Laboratóriumi ételallergia vizsgálat, 20-as Nutritív allergén specifikus IgE panellel

Laboratóriumi ételallergia vizsgálat, 20-as Nutritív allergén specifikus IgE panellel

Érték:

Megtakarítás:

19 000 Ft

4 010 Ft

Kedvezményes ár:

14 990 Ft

21%

Hátralévő idő:

0 nap 16:07:07

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Fókuszált pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban

Fókuszált pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

17 000 Ft

6 010 Ft

Kedvezményes ár:

10 990 Ft

35%

Hátralévő idő:

1 nap 16:07:06

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Koronavírus (COVID-19) szerológiai teszt a MyDoctor Egészségközpontban

Koronavírus (COVID-19) szerológiai teszt a MyDoctor Egészségközpontban

Érték:

Megtakarítás:

15 000 Ft

2 310 Ft

Kedvezményes ár:

12 690 Ft

15%

Hátralévő idő:

18 nap 16:06:49

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!