Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Szívügyünk a szívügyed! Kardiológiai abszolútum kivizsgálás: Szívultrahang + EKG + terheléses EKG+ általános belgyógyászati, kardiológiai vizsgálatok.

Szívügyünk a szívügyed! Kardiológiai abszolútum kivizsgálás: Szívultrahang + EKG + terheléses EKG+ általános belgyógyászati, kardiológiai vizsgálatok.

Ahogy az értékeinket megbecsüljük, óvjuk, úgy kellene, (sőt jobban!) óvnunk magunkat, hogy sokáig egészségben élhessünk. Mert ahogyan a gazdagság sokszor nem szerencse kérdése, hanem a szorgalomé, úgy az egészség sem a véletlen műve, hanem az odafigyelésé. Ajánlatunkkal most a szíved kerülhet „reflektorfénybe”. A vizsgálatot Dr. Váradi András kardiológus belgyógyász szakorvos és egyetemi adjunktus végzi. Olvass tovább.

Érték:

Megtakarítás:

42 000 Ft

21 010 Ft

Kedvezményes ár:

20 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 17

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.08.11. - 2015.10.26.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló teljes körű kardiológiai kivizsgálás (kb. 1 óra)
A vizsgálatot Dr. Váradi András kardiológus belgyógyász szakorvos és egyetemi adjunktus végzi.

A kardiológiai vizsgálat csomag a következőket tartalmazza:

+ AJÁNDÉK: A Benyovszky Orvosi Központtól most egy 15.000 Ft értékű egészségkártyát is kapsz, amelyet 1 éven keresztül használhatsz, és ez 10-30% kedvezményt biztosít az egészségkártya oldalán feltüntetett egészségügyi szolgáltatásokra.

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária Ep; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ha azon méred, hogy öregszel, hogy mennyire bírod a busz után futást, a lépcsőzést, vagy a gyerekfelvigyázást, akkor jól tudod, hogy, míg tizenévesen mindez meg se kottyan, addig 40-50 évesen már nem „séta-galopp” még az sem, ha csak az elsőig kell lépcsőznünk.

Ilyenkor jó, ha eszedbe jut, hogy van, ami Benned sose pihen, ez pedig nem más, mint a szíved, ami éjjel-nappal érted dolgozik. A jelenkori tapasztalat az, hogy amilyen fontos szerv a ketyegőnk, annyira védtelen is az életmódunkkal szemben.

„ Papa, miért van kórházban ez a sok ember, amikor mindegyik olyan egészségesnek látszik? Ezt kérdezte az unokám, amikor be kellett feküdnöm szívritmuszavarral a kardiológiára.” (Nagy József 55 éves fuvarozó.)

A kardiológiai betegségekben az egyik legveszélyesebb momentum az, hogy kívülről sokszor „nem látszik”, vagy nem vesszük észre időben.

Tudtad, hogy egy lábon kihordott tüdőgyulladás következménye akár szívritmuszavar is lehet?

Ez alapján jó látható, hogy valamilyen szinten minden, még a kisebb betegségségek is, megterhelik a szívet. Nem csoda, hogy Hazánkban egyre több a helytelen életmódból adódó szív- és érrendszeri megbetegedés. Ha időben teszel magadért, mindezt elkerülheted. Sajnos sokan nem ilyen szerencsések.

Most egy TELJES KÖRŰ kardiológiai kivizsgáláson vehetsz részt a Benyovszky Orvosi Központban. A kardiológiai vizsgálat csomag igazi abszolútum, mert minden olyan szűrést tartalmaz, aminek főszereplője a szíved, és, amivel megelőzheted a halálozási statisztikát vezető érelmeszesedés eredetű szív- és érrendszeri betegségeket.

A TELJES, azaz mindenre kiterjedő kardiológiai ajánlat a következő életmentő vizsgálatokat foglalja magában: Szívultrahang, EKG, Terheléses EKG, általános belgyógyászati és kardiológiai vizsgálatok. 

Ha semmilyen szíves tüneted nem volt még, akkor is érdemes időnként kivizsgáltatni, hogy megfelelően szolgál-e a ketyegőd. Különösen abban az esetben, ha a családodban előfordult már infarktus és gyakoriak az érrendszeri betegségek.

Gondoltad volna?

Magyarországon évente körülbelül huszonöt-harminc ezren szenvednek el szívinfarktust. 

Néhány évtizeddel ezelőtt Hazánkban körülbelül tizenöt ezren vesztették életüket a szívük miatt (szívinfarktusban), mára azonban ez a szám a felére csökkent, de még mindig nagyon magas. Még több ok, hogy véletlenül se halogasd az alapos kivizsgálást!

A szívproblémák és infarktus tekintetében a férfiak általában véve nagyobb kockázatnak vannak kitéve, de menopauza után a hölgyeknél is nő a szívbajok rizikófaktora. Bár a nem és a genetikai adottság nem módosítható, a rizikófaktorok többsége enyhíthető, illetve kiiktatható.(Pl. dohányzás, alkoholfogyasztás, mozgásszegény életmód, zsíros ételek stb.)

Minden olyan esetben, orvosi értelemben infarktusról beszélünk, amikor a verőerek elzáródása ahhoz vezet, hogy csökken az adott szövet vérellátása, és oxigénhiány lép fel. Ha ez a helyzet néhány percnél hosszabb ideig áll fenn, szöveti sejtpusztulás jön létre. A szívizom vérellátása következtében kialakult szívizomelhalást nevezzük szívinfarktusnak. Ugye, borzasztóan hangzik?

Életmentő a megelőző és rendszeres kardiológiai vizsgálat, valamint az, hogy ne hagyd figyelmen kívül az olyan jeleket, mint például a mellkasi fájdalom. A szíved EGÉSZséged fő mozgatórugója, ne hagyd, hogy tönkre menjen. Kérd a vizsgálatot még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

 Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés hétfő-péntek: 9:00-17:30-ig az alábbi telefonszámokon: +36 1 786 3045, +36 30 336 5161 

Vizsgálati időszak: hétfőn és szerdán 15:00-18:00 óra között. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)  

WEBOLDAL

Beváltás helye

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Szemészeti vizsgálat gyermekeknek, felnőtteknek
Egészségvédelem laboratóriumi Professzionális szűrőcsomaggal

Egészségvédelem laboratóriumi Professzionális szűrőcsomaggal

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

20 640 Ft

Kedvezményes ár:

3 360 Ft

86%

Hátralévő idő:

3 nap 19:54:45

Vásárlók száma: 33

Megkaptuk a kedvezményt!

Nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálata radiológus szakorvossal

Nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálata radiológus szakorvossal

Érték:

Megtakarítás:

19 000 Ft

9 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

47%

Hátralévő idő:

0 nap 19:54:48

Vásárlók száma: 33

Megkaptuk a kedvezményt!