Lejárt!

Védekezz időben! (Hepatitis A, B; agyhártyagyulladás, méhnyakrákot okozó HPV…) Egyéni védőoltás konzultáció + Az első oltás beadása= 2.490 Ft!

Védekezz időben! (Hepatitis A, B; agyhártyagyulladás, méhnyakrákot okozó HPV…) Egyéni védőoltás konzultáció + Az első oltás beadása= 2.490 Ft!

Hajlamosak vagyunk sokszor úgy tekinteni az életünkre, mint egy filmre, amiben mi vagyunk a mindent túlélő főhős. A rossz dolgok csak mással eshetnek meg, egy pusztító vírus „letarolhatja” az egész emberiséget, mi ezt is megússzuk, és új világot teremtünk a romokon. Vagy a másik véglet, amikor áldozat szerepben tetszelgünk, és azt gondoljuk, hogy minden rossz csak velünk történik a világon. A valóságban egyik attitűd sem felel meg a mindent túlélő hősi ideálnak.

Érték:

Megtakarítás:

5 000 Ft

2 510 Ft

Kedvezményes ár:

2 490 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma / Kedvezmény:

1/3

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.10.23. - 2013.12.21.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló védőoltás
Részletes személyre szabott konzultáció a kockázatokról
Egyéni oltási terv

Az oltás a következő kórok ellen irányulhat:
Hepatitis A és B; kullancs okozta agyhártyagyulladás; bárányhimlő; HPV; tífusz; sárgaláz; tüdőgyulladás; veszettség elleni oltás, 

Megelőzhető betegségek a vakcinával: 
influenza, Hepatitis A és B, diftéria, tetanusz, polió, kullancscsípés okozta és járványos agyhártyagyulladás, méhnyakrákot okozó HPV fertőzés. 

Utazás előtt ajánlott: sárgaláz, tífusz és a malária elleni védekezés. 

FONTOS!
Ha egy fertőzés megelőzése egy oltást igényel, akkor az benne van a bón árában, ha többszöri oltást igényel, akkor a további alkalmakért felárat kell fizetni.

Részletes leírás

Ha jobban belegondolsz, ma a túlélés, az egészségmegőrzés záloga nem más, mint a „versenyfutás” az idővel, azaz a MEGELŐZÉS! Csak úgy lehetsz hős a saját életedben, ha tudatosan vigyázol magadra, és azokra, akik fontosak számodra.

A filmekben apokalipszist okozó vírustámadás persze túlzás, de sajnos az alapja nagyon is reális, hiszen a baktériumok, vírusok, kórokozók több száz, több ezer évezredet átvészeltek már a történelem során, és még mindig köztünk vannak. Alattomosan, a sejtekben, az életterünkben megbújva lesik, hogy mikor romlik le immunrendszerünk annyira, hogy a szervezetünket uralmuk alá vonhassák.

A Hepatitis A és B, a kullancs okozta agyhártyagyulladás, bárányhimlő, HPV, tífusz, sárgaláz, tüdőgyulladás, veszettség sajnos nem is olyan távoli fogalmak a mai világban. Tévedés, hogy csak az egzotikus országokban kell a vírusoktól tartani! Nem is gondolnád, hogy kedvenc házőrződ, vagy házi cicusod bundája is mennyi kórt rejt…

Mai bónunk révén azonban, valóban felvértezheted szervezetedet napjaink vírusaival, baktériumaival és kórokozóival szemben. A Budai Oltóközpont jóvoltából, most szakorvossal vitathatod meg egy személyre szabott konzultáció keretében, hogy milyen védőoltás is jönne jól Neked a mindennapok kihívásaival szemben. A konzultáció során figyelembe veszitek azokat a kockázatokat, amik ellen valóban célszerű oltással felvértezned magad, legyen szó családtervezésről, fertőzésveszélyt rejtő munkakörről, külföldi utazásról, vagy védettséget már aligha nyújtó elavult oltásokról.

Az általad rendelkezésre bocsájtott információk alapján a Budai Oltóközpont szakorvosával kidolgoztok egy egyéni oltási tervet.

Attól függően, mire van a szervezetednek szüksége, a bón részeként kérhető vakcinák a következő kórok ellen védenek meg:
Influenza; Hepatitis A és B; diftéria; a tetanusz, a polió, vagy a kullancscsípés okozta és a járványos agyhártyagyulladás; a méhnyakrákot okozó HPV vírusfertőzés.

Mielőtt pedig forró égövi utazást tennél, ne feledkezz meg a sárgaláz, a tífusz és a malária elleni védőoltásról sem!

Ha az általad és orvosod által a konzultáció során kijelölt fertőzés elleni védőoltás csak egy oltást igényel, azt tartalmazza a bónod, azonban ha többszöri oltás is szükséges, akkor a további alkalmakért felárat kell fizetni.

Semmiképp nem számít túlzott óvatosságnak a mai világban egy védőoltás, hiszen napjainkban számtalan romboló hatás éri szervezetünk immunrendszerét, így bármikor ránk törhet egy-egy vírus, vagy fertőzés, ami ellen szerencsére ezzel a bónnal időben védekezhetünk.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrum

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon:
+36 (1) 794 39 80; +36 (20) 356 43 53 vagy elektronikusan: info@budaioltokozpont.hu

Hétfőtől-péntekig 11:00-14:00 között

WEBOLDAL

Beváltás helye

1117 Budapest,
Fehérvári út 82.
(Bejárat a Bánát utca felől)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Komplett szemüvegkészítés szemvizsgálattal

Komplett szemüvegkészítés szemvizsgálattal

Érték:

Megtakarítás:

32 030 Ft

22 840 Ft

Kedvezményes ár:

9 190 Ft

71%

Hátralévő idő:

7 nap 0:33:46

Vásárlók száma / Kedvezmény:

0/1

Talpdiagnosztika és talpmasszázs reflexológus szakemberrel

Talpdiagnosztika és talpmasszázs reflexológus szakemberrel

Érték:

Megtakarítás:

8 000 Ft

2 510 Ft

Kedvezményes ár:

5 490 Ft

31%

Hátralévő idő:

9 nap 1:32:44

Vásárlók száma: 11

Megkaptuk a kedvezményt!

Laborvizsgálat lappangó betegségek felkutatására

Laborvizsgálat lappangó betegségek felkutatására

Érték:

Megtakarítás:

45 000 Ft

28 010 Ft

Kedvezményes ár:

16 990 Ft

62%

Hátralévő idő:

1 nap 1:32:52

Vásárlók száma: 30

Megkaptuk a kedvezményt!