Csak Rólad szól! 90 perces stresszűző csomag Hölgyeknek: Beszélgetés szakértővel + nyomásterápia + CHI ágy + masszázságy =  ̶1̶8̶.̶5̶0̶0̶ ̶F̶t̶ helyett 8990 Ft-ért

Csak Rólad szól! 90 perces stresszűző csomag Hölgyeknek: Beszélgetés szakértővel + nyomásterápia + CHI ágy + masszázságy =  ̶1̶8̶.̶5̶0̶0̶ ̶F̶t̶ helyett 8990 Ft-ért

Ha úgy érzed, levegőt venni sincs időd, jöhet a tudatos jelenlét! Vagyis, „kell egy kis áramszünet”, hogy aztán újult erővel minden a helyére kerülhessen az életedben. Aktuális ajánlatunk révén értékes időt fordíthatsz magadra. Kell az energia, mert adni is csak az tud, akinek van miből. (Olvass tovább!)

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, és BARÁTSÁG-GARANCIÁval is.

Érték:

Megtakarítás:

18 500 Ft

9 510 Ft

Kedvezményes ár:

8 990 Ft

51%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2019.02.21. - 2019.05.10.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló 90 perces, csak Rólad szól stresszoldó csomag

A csomag részletes tartalma: 

Fontos: 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Mindenki rohan, kapkod, csekket fizet be, ajándékért lohol, a munkában is próbálja a maximumot nyújtani, csekély szabadidejében az otthonát csinosítja, és igyekszik gyermekei és családja számára is komfortossá tenni. Olyan érzésünk lehet, mintha folyamatosan versenyt futnánk az idővel. Ez pedig sajnos szó szerint az idegeinkre megy.

Ilyenkor meg kell állni életünk stop táblájánál egy pillanatra, hogy önfegyelemmel, önfigyelemmel úrrá lehessünk az idegeinkben cikázó feszültségeken.

Legújabb összeállításunk révén 90 perc alatt helyre állhat benned a rend, és újult erővel, játszi könnyedséggel veheted az említett akadályokat.

Egy 90 perces, csak Rólad szóló stresszoldó csomaggal lepjük meg a Hölgyeket 90 perc erejéig, hogy végre önmagukra is jusson idő!

A csomag az alábbi ellazító, kikapcsolódást segítő részletekkel teszi teljesebbé az életet:

Probléma feltáró beszélgetés szakértővel

Ennek során végre nem te hallgatsz másokat, hanem téged hallgatnak végig. Elmondhatod, hogy mi okoz benned feszültséget, mik azok a gondok, amiben szükséged lehet oldásra, milyen problémákat eresztenél szélnek. Abszolút rád van bízva, miről beszélgetnél szívesen egy szakemberrel, aki aztán segít elűzni a fejed felől a stressz fellegeit.

Nyomásterápia

Vagy más néven, nyirokmasszázs nem csak mentálisan lazít el, de egyéb egészségügyi előnyökkel is jár. Jelentős mértékben fokozza a test méregtelenítő folyamatait, infra fénnyel kombinálva további élettani, gyulladáscsökkentő hatással is bír ez a kezelés. Az infra szabályozható vagy igény esetén ki is kapcsolható. A teljes testet megmozgató nyirok/hullám masszázs segíti a gyulladási folyamatok gyors lefutását.

Elősegíti a nyirokfolyadék viszkozitásának helyreállítását, ami az ülőmunka miatt besűrűsödik, így nem képes a salakanyagok maradéktalan elszállítására. A karra is felhelyezett mandzsetták segíthetnek a mellrák megelőzésében, hiszen a nyirokcsomók is felelősek a rákos sejtek kiszűréséért. Több év tapasztalata azt mutatja, hogy a nem allergén időszakban elkezdett intenzív, majd heti egyszeri nyirokmasszázs jelentősen csökkenti az allergiás tüneteket. Mindezt pirulák nélkül, csak a test öngyógyító folyamatait mozgósítva. 

A hideg levegő hatására könnyebben begyulladnak az ízületek, az ízületi folyadék savassá válik. Ha ezt a savasságot nem távolítja el időben a keringési rendszerünk, felmarhatja a porcfelszínt. A nyirokmasszázs tehát ilyen módon a porckopás megelőzésére is kiváló megoldás lehet.

Chí-ágy 

A méregtelenítő nyirokmasszázst energetizáló CHI ágy kezelés követi, ami segít a testben megnyitni az energiaáramlásért felelős központokat, így nem csak lazító, de vitalizáló kezelés részesei is leszünk.

Masszázs ágy

Az I-re a pontot az utolsó kezelés teszi fel, egy masszázságy formájában, ami a stressz maradékait is száműzi a testünkből, lelkünkből, szellemünkből.

A folyamat végére érve teljesen ellazulsz, megkönnyebbülsz, felszabadulsz a korábbi feszültségek terhe alól. A hatást nem csak a hangulatodon és közérzeteden érezheted majd, de a környezeted is észreveheti a kisugárzásodon.

És, ha úgy érzed, ezt az élményt többször is átélnéd, jó hír, hogy a bónod a helyszínen kedvezményes bérletvásárlásra is feljogosít.

Kérd a csomagot még ma, és csak Rólad fog szólni 90 perc!
Ne feledd, csak lazán. ;-)

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Alak Műhely - Szedlacsek Enikő

A kezelésekre időpontegyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36 (70) 332 9979;

Nyitvatartás: Kedd - Péntek: 9:00 - 20:00 (utolsó kezelési időpont 19 óra)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Alak Műhely

1073 Bp., Barcsay utca 16.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Előzzük meg a betegségeket! Prevenciós csomag, D-vitamin szint meghatározással, vérnyomásméréssel és szakorvosi kiértékeléssel,

Előzzük meg a betegségeket! Prevenciós csomag, D-vitamin szint meghatározással, vérnyomásméréssel és szakorvosi kiértékeléssel,

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

20 640 Ft

Kedvezményes ár:

3 360 Ft

86%

Hátralévő idő:

0 nap 12:04:06

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Otthoni alvásvizsgálat orvosi kiértékeléssel a Benyovszky Orvosi Központ közreműködésével
Gerincoszlopnyújtás KiroMED Prof - Gravitációs gerincnyújtó paddal

Gerincoszlopnyújtás KiroMED Prof - Gravitációs gerincnyújtó paddal

Érték:

Megtakarítás:

5 200 Ft

2 210 Ft

Kedvezményes ár:

2 990 Ft

42%

Hátralévő idő:

0 nap 12:04:06

Vásárlók száma: 54

Megkaptuk a kedvezményt!