Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Kapcsold maximumra a szervezeted működését! Speciális nyiroködémás kezelés professzionális nyirokterapeutától a Benyovszky Orvosi Központban.

Kapcsold maximumra a szervezeted működését! Speciális nyiroködémás kezelés professzionális nyirokterapeutától a Benyovszky Orvosi Központban.

A testünk nem egy feneketlen kút, amibe csak úgy dobálhatjuk be a szemetet. (Mellesleg egy feneketlen kútba se illene, nem hogy a testbe, ami életünk színtere.) Úgy gondolod, nem ezt teszed nap, mint nap? Kutatások megdöbbentő ténnyel álltak elő, miszerint a napi tevékenységeink közben átlagosan 4 kg tömegű méreganyagot halmoz fel a szervezetünk. Ajánlatunk révén többek között most ezen a fronton is segíthetsz az immunrendszerednek. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

6 000 Ft

3 010 Ft

Kedvezményes ár:

2 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 15

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.04.27. - 2016.07.06.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló nyiroködémás kezelés Sass Diána nyirokterapeutától. (kb. 25 perc)

Fontos: Egy személy egy bónt vásárolhat saját részre, és bármennyit ajándékba, de ugyanaz a személy csak egyszer vehet részt a vizsgálaton bónnal.

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária Ep; Wellness EP; Servius EP; Életút EP.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu).

A test minden eleme, úgy lett „megkomponálva”, hogy pontosan ott, és úgy „szóljon”, ahol és ahogyan kell. Ugyanakkor, amikor kialakult a biológiánk, egészen más volt a helyzet itt a Földön. Nem volt mesterséges összetevő, ízfokozó, adalékanyag, gyorsétel, ülőmunka, tűsarok, visszér, egyszóval ennyi civilizációs „szenny”, amivel a szervezetünknek minden nap meg kellett volna birkóznia. Vagyis, a tested nincs felkészülve arra, hogy hatékonyan és önjáró módon legyen úrrá az említett terheken.

A jó hír az, hogy ajánlatunk révén, most segíthetsz a szervezetednek az öngyógyításban, azáltal, hogy maximumra fokozod a méregtelenítést, és megerősíted az immunrendszered működését.

Most egy olyan speciális nyiroködémás kezelésen vehetsz részt, melyet professzionáls nyirokterapeután kívül nem végezhet más. A kezelést Sass Diána nyirokterapeutától kapod méghozzá a jó nevű, kényelmes, és barátságos Benyovszky Orvosi Központban.

Miért ajánljuk a nyiroködémás kezelést?

A nyirokrendszer számos fontos funkciót tölt be a szervezetedben. A nyirokerek sejt közötti folyadékot szállítanak, amiben salakanyagok, elhalt sejtek, nagyobb fehérjemolekulák is vannak. Ha a nyirokrendszer működésében zavar keletkezik, nyirokpangás, nyiroködéma alakul ki, ami akadályozza a zavartalan keringést. Holott az erős immunrendszernek fontos alappillére a jó nyirokkeringés, és a nyirokcsomók helyes működése. 

Milyen hatással bír a nyiroködémás kezelés a szervezetre?

A nyirokkezelés hatására a nyirokáramlás többszörösére növelhető, így megnő a méreganyagok felszabadulása és hatékony kiürítése. Tulajdonképpen a nyirokkezelés aktiválja a nyirok keringését a nyirok utakban. Ezek az utak pedig felelősek a szövetekben lévő hulladéktermékek összegyűjtéséért és eltávolításáért. 

Elsősorban ajánljuk a nyiroködémás kezelést:

A nyirokterápia menete: 

A speciális és szakszerű kezelés során – ami teljesen eltér a hagyományos masszázstól – az elégtelenül működő nyirokkeringés miatt a szövetekben rekedt ödéma-folyadékot eltávolítja a szakember, illetve csökkenti a duzzanatot.

Enyhe, gyengéd, csavaró, pumpáló, gördülő fogásokkal segíti elő a nyirok elvezetését a terapeuta. Minden fogás nyomó és lazító fázisból áll. 

Fontos: A nyiroködéma-kezelés rendszeresen alkalmazásával érhető el siker, egy kezelés nem elég. A kezelés az ödéma stádiumának és állapotának megfelelően heti 1-2-3 alkalommal szükséges, majd – a javulás beálltával – már csak heti egy állapotfenntartó kezelés ajánlott. 

A kezelés lehetséges kézi drenázzsal, amit bizonyítvánnyal rendelkező nyirokterapeuta végezhet, valamint rugalmas pólyákkal alkalmazott kompressziós kezeléssel (bandázzsal), ami a kötőszövetekre gyakorol nyomást, így biztosítva az optimális, ödémamentes állapot elérését és az életminőség javulását. 

A nyirokterápia hatásai: 

Annak érdekében, hogy a terápia igazán sikeres lehessen, elengedhetetlen a napi két liter folyadékbevitel, a megfelelő mozgásforma (úszás, vízi torna, biciklizés, jó tempójú séta) gyakorlása, valamint a megfelelő diétás és életmódbeli tanácsok betartása. Ha ezeket beépíted a mindennapjaidba, és életed szerves részévé válnak, tartósan javítják az életminőségedet.

A nyiroködéma kezelés során a szakember helyreállítja a nyirokkeringésedet, mely hatására maximumra kapcsol szervezeted méregtelenítése, vagyis szebb lesz a bőröd, tisztább lesz a tested, és erősebb az immunrendszered, egy szó, mint száz, az egészség „sütni” fog rólad. Kérd még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00-17:30-ig ezeken a telefonszámokon: +36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Rendelési idő: kedd és csütörtök: 12:00 - 16:00 (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Végtagi ultrahangos vénás doppler vizsgálat, 1 választható végtagra

Végtagi ultrahangos vénás doppler vizsgálat, 1 választható végtagra

Érték:

Megtakarítás:

19 000 Ft

4 000 Ft

Kedvezményes ár:

15 000 Ft

21%

Hátralévő idő:

13 nap 3:29:14

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Hasi ultrahang vizsgálat, a belső szerveid állapotának ellenőrzése a Benyovszky Orvosi Központban

Hasi ultrahang vizsgálat, a belső szerveid állapotának ellenőrzése a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

21 000 Ft

4 500 Ft

Kedvezményes ár:

16 500 Ft

21%

Hátralévő idő:

20 nap 3:29:07

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Monitorszűrő (kék fény szűrő) dioptriás szemüveg készítés a Nádor Optikában előleg

Monitorszűrő (kék fény szűrő) dioptriás szemüveg készítés a Nádor Optikában előleg

Érték:

Megtakarítás:

50 490 Ft

45 740 Ft

Kedvezményes ár:

4 750 Ft

91%

Hátralévő idő:

9 nap 3:29:18

Vásárlók száma: 67

Megkaptuk a kedvezményt!