Lejárt

Ha horkolsz, vagy hallgatod: 2 kezeléses horkolást megszüntető műtét nélküli Somnoplasty terápiás eljárás, neves fül-orr-gégésztől.

Ha horkolsz, vagy hallgatod: 2 kezeléses horkolást megszüntető műtét nélküli Somnoplasty terápiás eljárás, neves fül-orr-gégésztől.

Több napos kirándulás a barátokkal… Vendégeskedés rokonoknál… Először alszol együtt a pároddal… Ezektől a helyzetektől retteg, aki tudja magáról, hogy éjjel képes nagyobb zajt csapni, mint nappal, ébren. Amitől azonban igazából tartani kell, azok az oxigénelégtelenség miatt kialakuló egészségügyi hatások. Ezeket hivatott orvosolni ajánlatunk. Görgess lejjebb a részletekért!

Érték:

Megtakarítás:

220 000 Ft

120 100 Ft

Kedvezményes ár:

99 900 Ft

55%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.04.30. - 2015.06.30.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 2 kezelést tartalmazó horkolás megszüntetését szolgáló terápiás eljárás Somnoplasty-val (2x 20 perc + alkalmassági felmérés 15 perc).

FONTOS: A horkolás megszüntetése műtét nélkül, ambulanter történik (vagyis rögtön utána folytathatja a napi teendőit). A beavatkozást fül-orr-gégész szakorvos végzi.

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a kezelés után, a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal : AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária Ep; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

Tudomásul veendő: 

1./ a beavatkozás egy hegesítő eljárás, amely nem mindenkinél jelentkezik ugyanazzal az eredménnyel, ezért a tartalmaz a bón 2 somnoplasty-ás kezelést. 

2./ egyes kezeléseket a végső hatás elérése érdekében meg kell ismételni, vagy más beavatkozásra is szükség lehet. 

3./ azoknál, akiknél az anatómiai körülmények miatt a kezelésektől nem várhatnak lényeges javulást a befizetett teljes összeget visszafizetjük. 

4./ a beavatkozás az esetek zömében (80-95%-ban) jó eredménnyel zárul, ebből adódóan 100%-os garanciát nem tudnak vállalni, de lényeges javulásra számíthat mindenki.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A kellemetlen következmények viselői a társ, a családtagok, akiket nem hagynak aludni a hangosan alvók. Aki viszont igazán érintett a dologban, az mégiscsak az, aki horkol, mert ez nem csak egy ciki jelenség, hanem egy veszélyes probléma, aminek nehéz és ritkább levegővétel a következménye, így oxigénhiányos állapotot idéz elő. Hatására tüdőbe és a szervekhez nem jut elég oxigén, ami már rövidtávon is meglehetősen káros.

Szerencsére ma már műtét nélkül is van esély arra, hogy kigyógyulhass az egészségromboló horkolásból a Benyovszky Orvosi Központ ajánlata által, mely 2 kezelést tartalmaz, Somnoplasty terápiás eljárással.

A kezelés előtt olyan állapotfelmérést végeznek, amiből kiderül, egyáltalán hatékony lesz-e az eljárás a Te esetedben. Amennyiben az eredmény kimutatja, hogy nem lenne értelme elvégezni rajtad a kezelést, akkor a teljes befizetett összeget visszatérítjük.

Hogyan zajlik a horkolást megszüntető kezelés Somnoplasty®-val?

10 éve fejlesztették ki a Somnoplasty® nevű kezelést, ami sok ember életminőségét javította már. Nagyfrekvenciás elektromos energiát (TCRF-Time ControllRadioFrequency) bocsájtanak ki, ezzel okozva sejtfehérje kicsapódást a nyálkahártya alatti lágyrészekben. Ezáltal hegesedés alakul ki, mely feszesebbé és kisebbé teszi a lágyrészt. Megszűnik a lágyszájpad általi rezonancia, mert nem ernyed már úgy el, mint a kezelést megelőzően. 

Nem csak, hogy nem kell műtétet végezni az oxigénhiányos alvás ellen, de ez az eljárás ambulanter történik. Nincs zavar a hétköznapokban, munkában, az életedben, csak elmész a kezelésre a Benyovszky Orvosi Központba, majd vissza a mókuskerékbe.

Meglehet, hogy egy kezeléssel még nem tűnik tova a horkolásod, emiatt tartalmaz 2 kezelést az ajánlatunk. Így nincs meglepetés, csak biztos eredmény.

A horkolás elleni terápia előnyei: 

A Somnoplasty-nak (Somnoplasty by Gyrus USA) nevezett eljárással (rádiófrekvenciás besugárzás) fájdalommentesen, mellékhatások nélkül végezhetik a garatképletek megkisebbítését és a várt hatás nem marad el. 

A horkolás megszüntetése, vagy mérséklése a lágyszájpad feszesítése által történik, ezért pár napig enyhe fájdalmat érezhetsz a garatodon. Nem tart majd soká, míg elmúlik, az elért eredmény sokkal jelentősebb, megéri.

Neked is ajánlott elvégezni ezt a kezelést?

Amennyiben nem a megnagyobbodott nyelvcsap okozza az éjszakai „muzsikád”, akkor lehet szó erről az eljárásról, különben a koblációs, azaz szövet eltávolítást alkalmazó kezelés javasolt.

Horkolás és halál? Lehetséges az összefüggés!

Az oxigénhiányos alvás során a szervek nem kapnak elég oxigént, beleértve az agyat is. Légzési nehézségek, alvási apnoé és sajnos a szívroham is ide sorolható, mint következmény.

A horkolás rezgéseket kelt a szervezetben, ami egyre vastagabban rétegződő lerakódásokat eredményez a vérerekben. Az artériák rugalmatlanabbak lesznek, amivel a keringést rontják, így közvetetten a szervek vérellátását is. A karok és lábak hideggé válnak a gyenge vérellátás következtében, ez az úgynevezett „halott kéz szindróma”, azaz a Raynaud-kór.

Egy amerikai kutatás eredményei alapján az oxigénhiányos alvás által leginkább veszélyeztetett szervek az agy és a szív. Ennek az az oka, hogy a lerakódások főként a nyaki artériában jönnek létre. Így elmondható, hogy a horkolás hosszú távon és közvetve akár infarktushoz is vezethet.

Hallgattasd el az aggasztó zajokat, akár Te okozod, akár a párod. Kérd az ajánlatunkat, és akadályozd meg, hogy a horkolás a kapcsolatodon túl az egészségedet is rombolja!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

 Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00-17:30 óráig ezeken a telefonszámokon:
+36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálati időszak: hétfőn és szerdán 14:00 – 15:00 óra között. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Agyi MR angiographia + koponya MR-vizsgálat, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Agyi MR angiographia + koponya MR-vizsgálat, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Érték:

Megtakarítás:

39 000 Ft

3 900 Ft

Kedvezményes ár:

35 100 Ft

10%

Hátralévő idő:

1 nap 5:29:15

Vásárlók száma: 20

Megkaptuk a kedvezményt!

Féléves, online jobb agyféltekés novella és meseíró kurzus

Féléves, online jobb agyféltekés novella és meseíró kurzus

Érték:

Megtakarítás:

55 000 Ft

30 000 Ft

Kedvezményes ár:

25 000 Ft

55%

Hátralévő idő:

1 nap 5:29:15

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Kivételes nőgyógyászati vizsgálat-csomag mikrobiológiai kenetvizsgálattal a Benyovszky Orvosi Központban

Kivételes nőgyógyászati vizsgálat-csomag mikrobiológiai kenetvizsgálattal a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

42 000 Ft

19 510 Ft

Kedvezményes ár:

22 490 Ft

46%

Hátralévő idő:

10 nap 5:29:06

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!