Lejárt

EGÉSZségesen a legjobb! Professzionális szűrőcsomag magánorvosi centrum szakorvosaitól: Teljes vérkép + tumormarker + diabétesz szűrés + szívbetegségek + … (- 72%)

EGÉSZségesen a legjobb! Professzionális szűrőcsomag magánorvosi centrum szakorvosaitól: Teljes vérkép + tumormarker + diabétesz szűrés + szívbetegségek + … (- 72%)

A testvérem igazi hipochonder, éppen ezért neki nem elég egy háziorvosi vizsgálat, és nem nyugtatja meg egy felírt gyógyszer. Neki több kell. A tapasztalat az, hogy egyre többen vagyunk így ezzel. Most Te is többet tehetsz az egészségedért egy-egy szimpla vizsgálatnál. Minden szempontból fontos és előremutató szűrő csomag lehet a tied ezzel a bónnal.

Érték:

Megtakarítás:

45 600 Ft

32 700 Ft

Kedvezményes ár:

12 900 Ft

72%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 37

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.11.27. - 2015.02.04.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló professzionális szűrőcsomag
teljes vérkép 
tumormarker (PSA vagy CEA) vizsgálata
vizeletvizsgálat
diabétesz szűrése, illetve gyulladások ellenőrzése
májfunkció-, vesefunkció-vizsgálat, vashiány-, pajzsmirigy-, hasnyálmirigy funkció, köszvény szűrés

A szűrést szakorvosok végzik, akik az eredmények ismeretében tanácsokkal is ellátnak.

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Patika EP; Axa EP; Generali EP; OTP EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A vérvétel mindenidők diagnosztikájában alappillérnek számít, mert a vérbe minden „beleíródik”, ami a testedben zajlik. Az éltető piros testnedv minden elváltozást képes kimutatni még a külsőleg érzékelhető és látható tünetek előtt. Ettől olyan fontos a vérkép RÉSZLETES analizálása.

Mai ajánlatunkkal számos problémának elejét veheted, és még csak beutalóért sem kell elmenned hozzá, sőt várakozással sem kell vesztegetned az időd.

Budapest egyik legjobb magánrendelőjében, a Budai Magánorvosi Centrumban, egy szakorvosok által végzett, alapos és professzionális szűrővizsgálaton vehetsz részt, ahová, a hagyományos vizsgálatokkal szemben, időpontra érkezel.

A szűrőcsomag részeként a teljes vérképedet analizálják, külön tumormarkert, vizeletet is vizsgálnak, miközben szűrik a diabétesz kockázatát, ellenőrzik a szervezetedben fellelhető gyulladásokat, a máj- és vesefunkciót, a vashiány-, pajzsmirigy-, hasnyálmirigy funkciót, valamint a köszvényt. 

Egy abszolút alapos, komplex szűrővizsgálaton vehetsz részt. 

A tumormarker vizsgálata napjainkban nagyon fontossá vált. A tumormarker az az anyag, amely a daganatos betegek testnedveiben nagy mennyiségben van jelen, míg a daganattól mentes szervezetben csak minimális mértékben lelhető fel vagy egyáltalán nem. 

A tumormarker laborvizsgálata szó szerint megmentheti az életed, hiszen szinte minden betegség gyógyítható még korai stádiumban. A tumormarker már a tünetek megjelenése előtt jelzi a daganat fennállását, információt nyújt a tumor növekedéséről, áttétképződéséről, és az esetleges kezelés eredményeiről. 

Ezzel a professzionális szűrőcsomaggal teljes képet kaphatsz a szervezetedben zajló folyamatokról, és számtalan későbbi problémát előzhetsz meg. Az abszolút felszerelt Budai Magánorvosi Centrumban a legmodernebb műszerekkel dolgoznak, így bizonyos betegségek kockázatára, még a tünetek megjelenése előtt fel tudják hívni a figyelmed. A teljes vérkép és vizeletvizsgálat révén kiszűrhető, hogy fenyegeti e a szervezetedet diabétesz, vagy bármilyen gyulladás.

A komplex vizsgálat eredményeinek tükrében a szakorvosokkal életmódodat is megvitathatod, és hasznos tanácsokat is szerezhetsz arra vonatkozóan, hogyan őrizheted hatékonyan az egészségedet. Ha szükséges, további kezelésekre is kapsz javaslatot.

A vizsgálat tartalma:

Ha gyakran küzdesz rossz közérzettel, fejfájással; többször vagy fáradt, mint kipihent, mindenképp érdemes részt venned ezen a professzionális szűrővizsgálaton, de ha úgy érzed, kutyabajod, akkor sem árthat az elővigyázatosság. Legyél teljes, legyél EGÉSZséges. Kérj a bónból.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Budai Magánorvosi Centrum

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 08:00-12:00 között telefonon: +36 (20) 356 43 53 ​vagy elektronikusan: info@budaioltokozpont.hu

WEBOLDAL

Beváltás helye

1117 Budapest,
Fehérvári út 82.
(Bejárat a Bánát utca felől)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Mentális problémák orvoslása természetesen, kötőszöveti mobilizációval

Mentális problémák orvoslása természetesen, kötőszöveti mobilizációval

Érték:

Megtakarítás:

10 000 Ft

3 100 Ft

Előleg:

1 900 Ft

31%

Hátralévő idő:

7 nap 14:52:08

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

HIEMT Intimpad kezelés, 10 alkalmas kúra előleg

HIEMT Intimpad kezelés, 10 alkalmas kúra előleg

Érték:

Megtakarítás:

49 990 Ft

15 000 Ft

Előleg:

10 500 Ft

30%

Hátralévő idő:

0 nap 14:52:15

Vásárlók száma: 13

Megkaptuk a kedvezményt!

HIEMT- az igazi zsírgyilkos forradalmi alakformáló kezelés, 5 alkalmas kúra

HIEMT- az igazi zsírgyilkos forradalmi alakformáló kezelés, 5 alkalmas kúra

Érték:

Megtakarítás:

49 900 Ft

20 000 Ft

Előleg:

9 000 Ft

40%

Hátralévő idő:

1 nap 14:52:14

Vásárlók száma: 10

Megkaptuk a kedvezményt!