Immunerősítés, szépülés, méregtelenítés, relaxálás egyben! 1 alkalmas Presszoterápia, azaz gépi nyirokmasszázs + hatást fokozó infrahő kezelés

Immunerősítés, szépülés, méregtelenítés, relaxálás egyben! 1 alkalmas Presszoterápia, azaz gépi nyirokmasszázs + hatást fokozó infrahő kezelés

Az emberi szervezet immunvédelme alapból gondoskodik a méregtelenítésről is, azonban, amikor „létrejöttünk”, még nem volt ilyen szennyezett a levegő, amit beszívunk, és nem volt ennyi mesterséges anyag az ételeinkben sem. Ezek a olyan mértékben megterhelik a szervezetünket, hogy a méregtelenítésére rá kell segítenünk ahhoz, hogy erősebb immunvédelemmel bírjunk.

Érték:

Megtakarítás:

4 500 Ft

2 250 Ft

Kedvezményes ár:

2 250 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 13

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.11.16. - 2019.01.31.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló 1 alkalmas gépi nyirokmasszázs infrahő terápiával (kb. 30 perc).

Szükséges ruházat: pamut hosszú alsó és felső +1 pár zokni.

1 ember 1 bónt használhat fel saját célra, ajándékba többet is vehet, de ugyanazon személy csak egyszer vehet részt a kezelésen bónnal.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ez egy komplex méregtelenítő eljárás, mely során úgy érezheted az infraszauna jótékony élettani hatását, hogy közben az egész tested nyirokrendszere átmasszírozódik. Ez a párosítás igazi immunerősítő „energiabombaként” hat a szervezetedre.

A méregtelenítés talán még soha nem volt élettanilag annyira indokolt, mint napjainkban. Egy kimutatás szerint évente átlagosan 4 kg méreganyag kerül be a szervezetünkbe a napi tevékenységek során (légszennyezettség, ételek,...). Ez hihetetlenül sok, ami igazi sokkot jelenthet a leterhelt immunrendszernek.

Ne csak a lakásodat, a szobádat takarítsd, itt az alkalom, hogy a szervezetedben lévő szemetektől is megszabadulj!

Ajánlatunk révén az Alak Műhelyben most egy tisztító gépi nyirokmasszázson vehetsz részt, melynek hatékonyságát tovább fokozzák az úgynevezett infrahő terápia révén, és ennek a kombinációnak hála, nem csak az immunrendszered működését sokszorozod meg, de újult energiával töltekezel fel, miközben a bőröd szebb, a közérzeted pedig sokkal jobb lesz.

Mi történik a nyirokmasszázs és az infra hőterápia hatására?

Több év tapasztalata azt mutatja, hogy a nem allergén időszakban elkezdett intenzív, majd heti egyszeri nyirokmasszázs jelentősen csökkenti az allergiás tüneteket.

JÓ TUDNI: Az infra szabályozható vagy akár ki is kapcsolható.  

Hogyan járul hozzá az egészségedhez a nyirokmasszázs?

Számtalan civilizációs betegség hozható összefüggésbe az „elmérgesedett” szervezettel, úgy, mint az allergia, a daganatos megbetegedések, vagy az olyan ártalmatlannak tűnő probléma is, mint a narancsbőr.

A jó nyirokkeringés és a nyirokcsomók megfelelő működése az erős immunrendszer fontos pillérei. A fehérvérsejtekben gazdag, enyhén lúgos, áttetsző folyadék a nyirok, a testet behálózó nyirokerekben kering, a nyirokcsomókon áthaladva.

A vízen és fehérjéken túl sok más anyagot is eljuttat a szövetek felől a véráramba, amit előzetesen megszűrnek a nyirokcsomók. A vér útján végül a májban és vesékben kiválasztódnak a salakanyagok.

Olyan sejteket is létrehoznak a tisztító funkción kívül a nyirokcsomók, melyek az immunrendszer működését szabályozzák, így biztosítva a szervezetünk fertőzésekkel szembeni védelmét.

Amikor a testünkben sérülések, gyulladások keletkeznek, vagy a nyirokáramlás nem ideális, a salakanyagok benn rekednek, és belülről rombolják az épségünket.

Napjainkban a nyirokmasszázs, más néven nyomásterápia kitűnő megoldást kínál arra, hogy felfokozzuk szervezetünk méregtelenítését, megelőzzük a savasodásból és a salakanyagok felhalmozódásából származó narancsbőrt és a komolyabb civilizációs betegségeket.

Segíts a szervezetednek a megfelelő immunvédelem kialakításában rendszeres méregtelenítéssel, akár ezzel az ajánlattal. Kérd most!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Alak Műhely

Időpontegyeztetéssel tudsz menni a kezelésekre:
Szedlacsek Enikő +36 (70) 332 9979;

Nyitva tartás: H - P: 9:00 - 20:00 (utolsó kezelési időpont 19:00 óra)

FONTOS: Lemondást, időpont módosítást a kezelés előtt 48 órával tudja elfogadni az Alak Műhely. Délutáni és az esti órák terheltebbek, míg a délelőtti, kora délutáni időpontok szabadabbak.

WEBOLDAL

 

 

Beváltás helye

Alak Műhely

1073 Bp., Barcsay utca 16.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

7 lépcsős arckezelés ultrahangos peelinggel, tű nélküli mezoterápiával, oxigén kezeléssel

7 lépcsős arckezelés ultrahangos peelinggel, tű nélküli mezoterápiával, oxigén kezeléssel

Érték:

Megtakarítás:

22 450 Ft

17 460 Ft

Kedvezményes ár:

4 990 Ft

78%

Hátralévő idő:

5 nap 7:05:05

Vásárlók száma: 24

Megkaptuk a kedvezményt!

3 alkamas Hősokk terápia
NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban