Immunerősítés, szépülés, méregtelenítés, relaxálás egyben! 1 alkalmas Presszoterápia, azaz gépi nyirokmasszázs + hatást fokozó infrahő kezelés

Immunerősítés, szépülés, méregtelenítés, relaxálás egyben! 1 alkalmas Presszoterápia, azaz gépi nyirokmasszázs + hatást fokozó infrahő kezelés

Az emberi szervezet immunvédelme alapból gondoskodik a méregtelenítésről is, azonban, amikor „létrejöttünk”, még nem volt ilyen szennyezett a levegő, amit beszívunk, és nem volt ennyi mesterséges anyag az ételeinkben sem. Ezek a olyan mértékben megterhelik a szervezetünket, hogy a méregtelenítésére rá kell segítenünk ahhoz, hogy erősebb immunvédelemmel bírjunk.

Érték:

Megtakarítás:

4 500 Ft

2 250 Ft

Kedvezményes ár:

2 250 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 13

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.11.16. - 2019.01.31.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló 1 alkalmas gépi nyirokmasszázs infrahő terápiával (kb. 30 perc).

Szükséges ruházat: pamut hosszú alsó és felső +1 pár zokni.

1 ember 1 bónt használhat fel saját célra, ajándékba többet is vehet, de ugyanazon személy csak egyszer vehet részt a kezelésen bónnal.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ez egy komplex méregtelenítő eljárás, mely során úgy érezheted az infraszauna jótékony élettani hatását, hogy közben az egész tested nyirokrendszere átmasszírozódik. Ez a párosítás igazi immunerősítő „energiabombaként” hat a szervezetedre.

A méregtelenítés talán még soha nem volt élettanilag annyira indokolt, mint napjainkban. Egy kimutatás szerint évente átlagosan 4 kg méreganyag kerül be a szervezetünkbe a napi tevékenységek során (légszennyezettség, ételek,...). Ez hihetetlenül sok, ami igazi sokkot jelenthet a leterhelt immunrendszernek.

Ne csak a lakásodat, a szobádat takarítsd, itt az alkalom, hogy a szervezetedben lévő szemetektől is megszabadulj!

Ajánlatunk révén az Alak Műhelyben most egy tisztító gépi nyirokmasszázson vehetsz részt, melynek hatékonyságát tovább fokozzák az úgynevezett infrahő terápia révén, és ennek a kombinációnak hála, nem csak az immunrendszered működését sokszorozod meg, de újult energiával töltekezel fel, miközben a bőröd szebb, a közérzeted pedig sokkal jobb lesz.

Mi történik a nyirokmasszázs és az infra hőterápia hatására?

Több év tapasztalata azt mutatja, hogy a nem allergén időszakban elkezdett intenzív, majd heti egyszeri nyirokmasszázs jelentősen csökkenti az allergiás tüneteket.

JÓ TUDNI: Az infra szabályozható vagy akár ki is kapcsolható.  

Hogyan járul hozzá az egészségedhez a nyirokmasszázs?

Számtalan civilizációs betegség hozható összefüggésbe az „elmérgesedett” szervezettel, úgy, mint az allergia, a daganatos megbetegedések, vagy az olyan ártalmatlannak tűnő probléma is, mint a narancsbőr.

A jó nyirokkeringés és a nyirokcsomók megfelelő működése az erős immunrendszer fontos pillérei. A fehérvérsejtekben gazdag, enyhén lúgos, áttetsző folyadék a nyirok, a testet behálózó nyirokerekben kering, a nyirokcsomókon áthaladva.

A vízen és fehérjéken túl sok más anyagot is eljuttat a szövetek felől a véráramba, amit előzetesen megszűrnek a nyirokcsomók. A vér útján végül a májban és vesékben kiválasztódnak a salakanyagok.

Olyan sejteket is létrehoznak a tisztító funkción kívül a nyirokcsomók, melyek az immunrendszer működését szabályozzák, így biztosítva a szervezetünk fertőzésekkel szembeni védelmét.

Amikor a testünkben sérülések, gyulladások keletkeznek, vagy a nyirokáramlás nem ideális, a salakanyagok benn rekednek, és belülről rombolják az épségünket.

Napjainkban a nyirokmasszázs, más néven nyomásterápia kitűnő megoldást kínál arra, hogy felfokozzuk szervezetünk méregtelenítését, megelőzzük a savasodásból és a salakanyagok felhalmozódásából származó narancsbőrt és a komolyabb civilizációs betegségeket.

Segíts a szervezetednek a megfelelő immunvédelem kialakításában rendszeres méregtelenítéssel, akár ezzel az ajánlattal. Kérd most!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Alak Műhely

Időpontegyeztetéssel tudsz menni a kezelésekre:
Szedlacsek Enikő +36 (70) 332 9979;

Nyitva tartás: H - P: 9:00 - 20:00 (utolsó kezelési időpont 19:00 óra)

FONTOS: Lemondást, időpont módosítást a kezelés előtt 48 órával tudja elfogadni az Alak Műhely. Délutáni és az esti órák terheltebbek, míg a délelőtti, kora délutáni időpontok szabadabbak.

WEBOLDAL

 

 

Beváltás helye

Alak Műhely

1073 Bp., Barcsay utca 16.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Nyaki lágyrészek komplex UH vizsgálata lelettel, konzultációval az Ultrahang Magyarországnál
Térdízületi ultrahang vizsgálat lelettel, konzultációval az Ultrahang Magyarországnál
Orvosi TRI-HYAL arcfeltöltés innovatív, sejtazonos FILORGA Medical töltőanyaggal

Orvosi TRI-HYAL arcfeltöltés innovatív, sejtazonos FILORGA Medical töltőanyaggal

Érték:

Megtakarítás:

122 000 Ft

22 010 Ft

Kedvezményes ár:

99 990 Ft

18%

Hátralévő idő:

7 nap 19:34:21

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!