5 alkalom 1 áráért: Zsíreltávolító kezelések ProMystic MultiContour orvosi készülékkel. -2-5 cm/kezelés. (Férfiaknak is hatásos)

5 alkalom 1 áráért: Zsíreltávolító kezelések ProMystic MultiContour orvosi készülékkel. -2-5 cm/kezelés. (Férfiaknak is hatásos)

Az ideális testsúly és alak, nem csak a külső megjelenés miatt fontos, az egészséged hosszú távú épsége miatt sokkal égetőbb, hogy elégesd a felesleget. Ez a testkezelés formálja az alakodat, karcsúsít, méregtelenít, feszesíti a bőrödet, és sebészeti beavatkozástól mentesen távolítja el a test szöveteiben lerakódott felesleget, ami így később nem okozhat nálad olyan betegségeket, mint a magas vérnyomás, cukorbaj, szívproblémák.

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, plusz Vásárlóinkat a BARÁTSÁG-GARANCIÁval is védjük.

Érték:

Megtakarítás:

99 950 Ft

79 960 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

80%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 20

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2019.03.01. - 2019.05.17.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére 5 alkalmas testkezelés-sorozat 4 az 1-ben ProMystic MultiContour orvosi géppel

Ultrahangos testkezelés sorozat, választható területen: 

Alkalmanként csak 1 választott rész kezelhető, de igény szerint alkalmanként más-más területet is választhatsz.

FONTOS: A testkezelések 40 percesek. az első alkalom előtt van egy 30 perces konzultáció, ami során összeállítjátok a kezelési tervet a céljaidhoz mérten. Két testkezelés között min. 5 napnak el kell telnie.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ajánlatunk segít Neked, hogy visszanyerhesd tested finom kontúrjait, és megelőzd a túlsúllyal járó kellemetlen tüneteket. Ráadásul:

Ráadásul nem egy, nem kettő, de ÖT ALKALMAS testkezelés sorozaton vehetsz részt egészséged érdekében a már sokakat jó formába hozó Nádszál Szalonban. És, ami még exkluzív és nagyszerű hír, hogy az 5 kezelést 1 áráért veheted igénybe ezzel a bónnal!

Kellemes környezet, kedves segítőkész kiszolgàlàs, és fàjdalommentes, hatékony kezelés!

Az 5 alkalmas fogyasztó testkezelés-sorozat a szuper hatékony, 4 az 1-ben ProMystic MultiContour ORVOSI géppel történik, és 3 fázissal segít eltüntetni a felesleges zsírt a testszöveteidből:

I. Ultrahangos zsírbontás (UH): 
A kezelendő testfelületet a berendezés kezelőfejével masszírozzák, amely pontosan beélesített ultrahang hullámok segítségével kb. 1,5 cm mélységben megbontja a bőr alatti zsírszöveteket. A fájdalommentes kezelés alatt kényelmesen fekszel, enyhe ciripelő hangot hallasz, semmi kellemetlent nem érzel, csupán a kezelőfejjel történő masszírozást. 

II. Rádiófrekvenciás kezelés (RF): 
A felbontott zsírt és méreganyagokat egy másik, enyhén meleg kezelőfejjel kimasszírozzák a bőrréteg alól. Ezalatt is csak a finom masszázst érzed. Még lazíthatsz is, miközben fogysz.

III. Fényterápiás kezelés (FÉ): 
A kezelt testrészre gumírozott szalagok segítségével további kezelőfejeket helyeznek, amelyek a nyirokkeringés serkentésével gyorsítják a lebontott zsírsavak „kiterelését”, egyben megakadályozzák a zsír ismételt lerakódását. Ezek a fejek végzik tovább a bőr regenerációját is.

A 4 az 1-ben ProMystic MultiContour ORVOSI géppel történő fogyasztó kezelés egyéb előnyei:

Az ultrahangos testkezelés sorozatnál Te döntheted el, melyik területet kezeljék. A választható és egyben kritikus területek a következők:

A kívánt végeredmény érdekében alkalmanként csak 1 választott rész kezelhető, de természetesen igény szerint alkalmanként más-más területet is választhatsz.

A kívánt végeredmény elérése érdekében az első alkalom előtt konzultálsz a kezelést végző szakemberrel arról, hogyan állítsák össze az ajánlat tartalmát, hogy az minél inkább megfeleljen a Te fogyási céljaidnak. Két testkezelés között min. 5 napnak el kell telnie. A testkezelések alkalmanként 40 percesek.

Végre úgy fogyhatsz, ahogyan akarsz, és a végeredménnyel is elégedett leszel,  hogy végre kívül-belül csúcsformában lehess. Ne késlekedj, kérd még ma, és hozd magad minél előbb formába!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

NÁDSZÁL KARCSÚSÍTÓ SZALON

A szalonba az alábbi elérhetőségeken tudsz bejelentkezni: nadszalszalon@gmail.com​; +36 (30) 984 55 43 
(reggel 8-tól este 20-ig hívható)

Nyitva tartás: H-P 12-20   Sz: 8-14

WEBOLDAL

Beváltás helye

Nádszál Karcsúsító Szalon,
1114 Budapest, Kanizsai u. 41.

 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Rendelés:

05.28 09-14 óra között

Emlő ultrahang vizsgálat a Corvin Medical Orvosi Központban

Emlő ultrahang vizsgálat a Corvin Medical Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

14 000 Ft

4 510 Ft

Kedvezményes ár:

9 490 Ft

32%

Hátralévő idő:

3 nap 20:13:49

Vásárlók száma: 21

Megkaptuk a kedvezményt!

Hagyományos kínai gyógyítás a Benyovszky Orvosi Központban
Fül-orr-gégészeti vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban