Orvoscsoport által összeállított 5 kezeléses testreszabott Physiomins alakformáló SIKER-kúra (kb. -2 kg /-1 ruhaméret / ⁓2 hét alatt), csak Hölgyeknek

Orvoscsoport által összeállított 5 kezeléses testreszabott Physiomins alakformáló SIKER-kúra (kb. -2 kg /-1 ruhaméret / ⁓2 hét alatt), csak Hölgyeknek

Van amikor érdemes a könnyebb utat választani, főleg a Francia Fogyasztóközpont Physiomins fogyasztó SIKER-kúráját. Sikeres, mert kínszenvedés nélkül, hatékony kezelések kombinációjával fogsz fogyni.

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, plusz BARÁTSÁG-GARANCIÁval is.

Érték:

Megtakarítás:

42 500 Ft

32 510 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

76%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 9

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2019.05.27. - 2019.08.09.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 5 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program 
Személyes tanácsadás, állapotfelmérés (testsúly, testzsírszázalék, zsír-izomtömeg stb. vizsgálata), étrendi, életmódbeli tanácsadás

A program személyre szabott, a kezelések felépítése és ütemezése egyéntől függő. 1 alkalom időtartama: kb. 45-90 perc, az egy alkalommal elvégzett kezelések számának függvényében. (Egy alkalom időtartama magában foglalja a konkrét kezelést megelőző előkészületek és az utófolyamatok idejét is.)

A kezeléseket kúraszerűen, heti 2-3 alkalommal végzik. 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A megoldást egy francia orvoscsoportnak köszönhetjük, akik 22 évvel ezelőtt állították össze a személyre szabott, sikermegoldást az elhízással szemben a Physiomins kúra formájában.

Hazánkban, Budapesten a nagy szakértelemmel bíró Physiomins Francia Fogyasztóközpontban ajánlatunk révén most Te is saját tested szolgálatába állíthatod ezt a kúrát, aminek minden pillanatát tökéletesen Rád szabják, annak érdekében, hogy a végeredmény egyezzen a céljaiddal.

Most egy 5 kezeléses, személyre szabott Physiomins kúrán vehetsz részt, ami kb. egy 2 hetes kúrának felel meg, ez alatt az idő alatt kb. 2 kg-tól szabadulhatsz meg, illetve 1 ruhamérettel válhatsz karcsúbbá.

A 2 hét rövid idő, és mindössze ennyire lesz szükséged ahhoz, hogy ezzel a megoldással a legmakacsabb területekről is, jojó-effektus nélkül, feszes tónusokkal fogyhass. 

Itt az ideje, hogy az elkeseredés helyett a megoldásra koncentrálj, mert a túlsúly nem csak az önbizalmadra telepszik rá, hanem a szerveidre is, amik így nehezebben látják el feladataikat a testedben. Ugye, nem kérdés, hogy érdemes mindent megtenned, hogy valóban megkönnyítsd a helyzeted már csak az egészséged szempontjából is?

A Physiomins kúra speciálisan a Te igényeidhez és alkatodhoz mérten segít csökkenteni a súlyodat és a méreteidet, méghozzá  igazán professzionális körülmények között, látványos és kellemes megoldásokkal.

Michelangelo szerint: „Minden kőben benne van a szobor, csak a felesleget kell lefaragni róla.” Higgy ebben Te is!

A kúra során a következő kezeléseket variálják:

Néhány szó a Physiomins fogyasztó kúrás program hatékonyságáról:

A testkezelő programot személyes tanácsadás, állapotfelmérés (testsúly, testzsírszázalék, zsír-izomtömeg stb. vizsgálata), étrendi, életmódbeli tanácsadás előzi meg.

Azaz nem egy általános sémát próbálnak rád erőltetni, hanem egy VALÓBAN MŰKÖDŐ fogyasztó stratégia mentén dolgozzák le rólad a felesleges zsírréteget.

A különböző zsírégető hatóanyagokkal végzett meleg kezelések, a bizonyítottan hatékony mikroáramos zsírbontás és a méregtelenítést serkentő, cellulit-mentesítő nyirokmasszázs kombinációjával 1hónap alatt búcsút inthetsz az integető izmodnak, a fodrozódó pocinak, vastag comboknak, hurkáknak stb.

Az 5 kezelésből álló programot úgy szabják rád a szakemberek, hogy az alkatodnak, súlyfeleslegednek, kritikus területeidnek és az elvárásaidnak leginkább megfelelő ütemben és mértékben fogyhass. Így nem csak gyorsan, de biztonságosan is adhatsz le akár 2 kilót, és 1ruhaméretet 2 hét alatt.

Ráadásul a Physiomins fogyókúrás testkezelő program abszolút fájdalom- és mellékhatásoktól mentes kezelésekből áll. Mi több, kényelmes, látványos, lehengerlő, azaz mindenki rajong érte, aki valaha kipróbálta. Igazi biztosíték, aminek a segítségével sohasem hízhatsz el visszafordíthatatlanul. Persze, ehhez az is kell, hogy odafigyelj magadra. 

Miért választanád a nehezebb utat, amikor a könnyű most valóban könnyű? Kérd az ajánlatot, és érezd magad sokkal jobban a testedben!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Physiomins Francia Fogyasztóközpont és Szépségszalon

A kezelésre előzetes bejelentkezéssel tudsz időpontot foglalni:
+36 (30) 857 01 23 (A kezelést az egyeztetett időpont előtti munkanapokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

Nyitva tartás: hétfő-szerda 12:00-20:00 óráig;
kedd-csütörtök 7:00-18:00 óráig.

WEBOLDAL

Beváltás helye

Physiomins Szépségszalon
1021 Budapest,
Tárogató út 2-4. (IBS Office Center)
(Ingyenes parkolási lehetőség.)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Szemészeti vizsgálat gyermekeknek, felnőtteknek
Szakorvosi neurológiai kivizsgálás

Szakorvosi neurológiai kivizsgálás

Érték:

Megtakarítás:

25 000 Ft

11 010 Ft

Kedvezményes ár:

13 990 Ft

44%

Hátralévő idő:

7 nap 13:13:56

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálata radiológus szakorvossal

Nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálata radiológus szakorvossal

Érték:

Megtakarítás:

19 000 Ft

8 010 Ft

Kedvezményes ár:

10 990 Ft

42%

Hátralévő idő:

13 nap 13:13:50

Vásárlók száma: 13

Megkaptuk a kedvezményt!