Orvosi IBR-SYSTEM® allergiaszűrés, és terápia a tartós panaszmentességért.  Dr. Kiss-Szollinger Attila főorvos végzi. Az esetek 80 %-ában végleges gyógyulás!

Orvosi IBR-SYSTEM® allergiaszűrés, és terápia a tartós panaszmentességért.  Dr. Kiss-Szollinger Attila főorvos végzi. Az esetek 80 %-ában végleges gyógyulás!

Az allergia gyógyszerek csak ideig-óráig enyhítik a gyötrő tüneteket, és gyakoriak az olyan mellékhatások, mint az álmosság, fáradtság, bágyadtság. Már létezik olyan megoldás, amivel tünetmentessé tehető az allergia.

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, plusz Vásárlóinkat a BARÁTSÁG-GARANCIÁval is védjük.

Érték:

Megtakarítás:

19 900 Ft

9 910 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 45

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2019.04.02. - 2019.06.14.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló IBR-SYSTEM® technológia diagnosztikai és terápiás eljárással történő allergia-szűrés. (Kb. 20-30 perc.)

A vizsgálatot Dr. Kiss-Szóllinger Attila főorvos végzi. 

FONTOS:

Egészségpénztári információk: MKB, Patika, Vitamin, Vasutas, Tempo, OTP, Medicina, Honvéd, Generali, Erő, Dimenzió, AXA, Allianz

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Napjainkban a szénanáthát, a pollen-allergiákat és az allergiás légcsőhurutot a leggyakoribb betegségek közé sorolhatjuk. A tünetek jól ismertek: intenzív orrfolyás, orrdugulás, tüsszögés, gyakran szemviszketés, könnyezés, torok és fülviszketés, szűnni nem akaró, ingerköhögések, nehezített légzés, esetleg fulladás. 

Az allergiás tüneteket a szervek kóros működése, a funkció kóros megváltozása okozza. Ennek következménye az orrdugulás, az orrfolyás, a tüsszögés, a torok és fülviszketés, a nehezített légzés, időnként köhögés. 

Egy magyar orvos- és mérnökcsoport által kifejlesztett berendezéssel gyógyszerek alkalmazása nélkül tartós tünet- és panaszmentesség, az esetek 80 %-ában. Ma már sokan vannak, akik ily módon öt-tíz-tizenöt éve panaszmentesek. 

Ajánlatunk révén most te is fellélegezhetsz az allergiádból egy IBR-SYSTEM® technológiával végzett diagnosztikai eljárással történő allergia felmérésnek köszönhetően. A vizsgálatot Dr. Kiss-Szóllinger Attila főorvos végzi a Medmis Intézetben, KÉT HELYSZÍNEN IS. Mindössze 20-30 perc alatt kiderülhet, hogyan enyhíthető esetedben az irritált állapot.

Néhány szó a technológiáról

A berendezést IBR-SYSTEM ®-nek (Integrált Biológiai Regulációs Rendszernek) keresztelték el. A hagyományos bőrtesztek helyett teljesen fájdalmatlan, nagyon érzékeny elektrodinamikai vizsgálatokkal mutatja ki azokat az okokat, amelyek az emberi szervezet allergiás vagy túlérzékenységi reakcióját kiváltják. 

A Medmis Intézetben az allergia kezelésében, sőt akár gyógyításában is segítenek!

Az egyedi módszernek köszönhetően 100 meggyógyíthatatlannak tartott betegükből 80-90 gyógyulttá válik, és van olyan páciensük is, aki 18 éve panaszmentes. 

A speciális allergiaszűrés menete:

Eddigi tapasztalatok alapján elmondható, hogy:

Allergia esetén gyakran tapasztalható az elektrodinamikai vizsgálatok során, hogy a máj mérési értékei nagyon magasak annak ellenére, hogy a laborvizsgálatokkal és a képalkotó eljárásokkal nem lehetett kimutatni a májjal kapcsolatban semmilyen kóros eltérést. Ilyenkor egyértelmű, hogy a májnál keresendő az alapvető probléma és ennek megoldásával érhető el a végleges gyógyulás az allergiából. De az is előfordult, hogy a vékonybél vagy a vastagbél vagy a tüdő, sok esetben a kötőszöveti rendszer, az epehólyag vagy egyéb szervrendszer működési eltérése volt az alapvető gond. Ha megszűntetjük ezt a működési problémát, akkor meggyógyult az allergia. 

Lélegezz fel az allergiából egy olyan technológiának hála, amivel már többen panaszmentessé váltak, és még csak fájdalommal se jár. Kérd még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Medmis Intézet

A vizsgálatra mindkét helyszínre ezen telefonszámok egyikén tudsz időpontot egyeztetni: +36 (30) 200 45 96; +36 (30) 937 38 83

WEBOLDAL

Beváltás helye

Orvosi rendelő
1081 Budapest,
II. János Pál pápa tér 13.;

Vagy

9022 Győr, Teleki L. u. 53.
Fszt. 3. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Emlőrák megelőző emlő ultrahang vizsgálat azonnali diagnózissal, hazavihető lelettel radiológus szakorvossal

Emlőrák megelőző emlő ultrahang vizsgálat azonnali diagnózissal, hazavihető lelettel radiológus szakorvossal

Érték:

Megtakarítás:

17 000 Ft

7 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

41%

Hátralévő idő:

0 nap 3:59:19

Vásárlók száma: 27

Megkaptuk a kedvezményt!

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.
Lényeges ultrahang vizsgálatok egy csomagban Hölgyeknek

Lényeges ultrahang vizsgálatok egy csomagban Hölgyeknek

Érték:

Megtakarítás:

72 000 Ft

36 010 Ft

Kedvezményes ár:

35 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

1 nap 3:59:18

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!