Dupla Doppler ultrahang:<br />
Kombinált nyaki erek, és pajzsmirigy vizsgálat radiológus szakorvossal, hazavihető lelettel, a Benyovszky Orvosi Központban

Dupla Doppler ultrahang:
Kombinált nyaki erek, és pajzsmirigy vizsgálat radiológus szakorvossal, hazavihető lelettel, a Benyovszky Orvosi Központban

Ha a betegségekre gondolunk, akkor a megfázás, tüdőgyulladás, reuma stb. hamarabb eszünkbe juthatnak, mint az érproblémák, pedig ezek legalább olyan gyakoriak napjainkban, mint az előbbiek. Az erek elzáródása, a stroke, a trombózis, a magas vérnyomás ráadásul életveszéllyel fenyegető kórok. Legtöbbször látszólag hirtelen köszöntenek be maradandó károkat okozva, de valójában vannak korábban jelentkező vészjósló tünetek, amiket nem szabadna figyelmen kívül hagynunk.

Érték:

Megtakarítás:

27 000 Ft

14 510 Ft

Kedvezményes ár:

12 490 Ft

54%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 50

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.12.19. - 2018.02.09.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló kombinált nyaki erek doppler vizsgálata és pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat. (kb. 20 perc)

A vizsgálatot Dr. Márton Erika végzi.  

Fontos:

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A migrén hullámait a frontokra fogod? A legutóbbi vizsgálaton magas volt a koleszterined, és a vérnyomásérték sem volt az igazi? A tested már azelőtt figyelmeztet a veszélyre, hogy az „ledöntene” a lábaidról. Egy vállrándítás, egy elkezdett, de benemtartott diéta vajmi kevés ahhoz, hogy érdemben foglalkozz a figyelmeztető tünetekkel és megelőzd a bajt.

Az érszűkület nem csak a dohányosok „kiváltsága”, a mozgásszegény életmód, helytelen táplálkozás szintén előidézhetik a bajt, ahogy a magas koleszterinszint miatt is kialakulhat érfali lerakódás, az erek fokozatosan elzáródhatnak, akadályozva ezáltal a megfelelő keringést.

Végeztess alapos kivizsgálást! Ajánlatunk most tökéletes alkalmat kínál erre egy kombinált, dupla ultrahangos vizsgálat formájában, ami a nyaki erek doppler és pajzsmirigy ultrahangos vizsgálatát is magában foglalja. Mindezt a Benyovszky Orvosi Központ professzionális körülményei között veheted igénybe.
50 év felettieknek tünetmentes esetben is javasolt a kombinált vizsgálat.

Tudj meg többet a vizsgálat részleteiről

Nyaki erek ultrahang vizsgálata: érelzáródás, stroke, trombózis megelőzésére, gyakori fejfájás, szédülés, magas vérnyomás vagy egyensúly zavarok kapcsán mindenképpen ajánlott; 

A vizsgálat révén információt nyerhetsz a nyaki ereid átmérőjéről, esetleges szűkületekről, melyet okozhat érfalban lévő lerakódás vagy adott esetben vérrög is. Áramlási rendellenességekről szintén adatot lehet szerezni. A vizsgálattal kimutatott nyaki verőér (carotis) elváltozások, érkeresztmetszet szűkületek, fali felrakódások utalhatnak majdani kialakuló STROKE-ra, tehát ezek kezelése révén a súlyos következményekkel járó STROKE is megelőzhető.

Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat: Minden olyan esetben ajánlott az ultrahang, ha a tapintásos vizsgálat vagy az egyéb tünetek alapján felmerül a pajzsmirigy kóros elváltozásának gyanúja. Indokolt lehet a vizsgálat akkor is, ha a családban korábban már előfordult pajzsmirigybetegség. Azokban az esetekben is javasolt a vizsgálat, ha bármiféle tapintható elváltozást érzékel a nyaki nyirokcsomói tájékán. 

Olyan konkrét tünetek megjelenése esetén, mint például a hajhullás, fáradékonyság, hízás, fogyás stb esetén, ill. tapintható elváltozások megjelenése esetén mindenképpen ajánlott vizsgálatról van szó.A pajzsmirigy ultrahangos vizsgálata – a sima tapintásos módszerrel ellentétben – a szerv pontos szerkezetéről is információkat szolgáltat a szakember számára, így már korai stádiumban is nagy eséllyel felfedezhetőek a különféle szöveti eltérések. Az ultrahangos felvételen tapasztalható egyenetlen szerkezet okai többnyire a szervben előforduló göbök vagy ciszták. 

Tudnivalók:

Betegségek, melyeket megelőzhetsz vagy megakadályozhatsz
a kombinált ultrahangos vizsgálat révén

A stroke agyi érkatasztrófaként is nevezett betegség, ami az agyterület vérellátásának megromlása következtében alakul ki. Olyan drasztikus probléma, ami az agyi terület sejtpusztulását is maga után vonja. A rák és a szívbetegségek után ez a harmadik legjellemzőbb halálok. Ennél a betegségnél minden perc számít!

A kombinált ultrahangnak köszönhetően értékes perceket nyerhetsz, mert megvizsgáltathatod az érrendszeredet, kiderítheted van-e érszűkületed, veszélyeztet-e érfali lerakódás, vérrög vagy más, véráramlást gátló, befolyásoló tényező.

Igazán teljes életet csak akkor élhetünk, ha minden percet értékelünk. Ez igaz a megelőzésre, és az egészségünk védelmére szánt időre is. Kérd a vizsgálatot és érezd magad biztonságban mihamarabb!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ 

Bejelentkezés hétfő-péntek: 9:00-17:30-ig az alábbi telefonszámokon: +36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálati időszak: előzetes időpont-egyeztetés alapján, elsősorban az alábbi időpontokban: Kedd, csütörtök: 09:00 – 13:00; Minden második szombat: 9:00 – 13:00 (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.) 

WEBOLDAL

Beváltás helye

Benyovszky Orvosi Központ 
1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Mentális problémák orvoslása természetesen, kötőszöveti mobilizációval

Mentális problémák orvoslása természetesen, kötőszöveti mobilizációval

Érték:

Megtakarítás:

10 000 Ft

4 010 Ft

Kedvezményes ár:

5 990 Ft

40%

Hátralévő idő:

1 nap 17:56:32

Vásárlók száma: 19

Megkaptuk a kedvezményt!

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

19 500 Ft

16 510 Ft

Kedvezményes ár:

2 990 Ft

85%

Hátralévő idő:

11 nap 17:56:22

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!

Laboratóriumi pajzsmirigyszűrés hormon-, és immunrendszer vizsgálattal, vércukor, vashiány, koleszterin,...előleg

Laboratóriumi pajzsmirigyszűrés hormon-, és immunrendszer vizsgálattal, vércukor, vashiány, koleszterin,...előleg

Érték:

Megtakarítás:

23 000 Ft

19 700 Ft

Kedvezményes ár:

3 300 Ft

86%

Hátralévő idő:

6 nap 17:56:27

Vásárlók száma: 36

Megkaptuk a kedvezményt!