Lejárt!

Te is hordozhatod! (Clamydia, HPV, Streptococcus, hüvelygyulladás stb.) Nemi fertőzések szűrése + Hazavihető, írásos lelet = 4.900 Ft !

Te is hordozhatod! (Clamydia, HPV, Streptococcus, hüvelygyulladás stb.) Nemi fertőzések szűrése + Hazavihető, írásos lelet = 4.900 Ft !

Ma már a szex sokkal kevésbé számít tabunak, mint a nagyszüleink idejében. Érdekes, hogy ennek ellenére sokan szinte semmit sem tudnak a szexualitással járó fertőzések, a nemi úton terjedő betegségek veszélyeiről. 

Érték:

Megtakarítás:

11 000 Ft

6 100 Ft

Kedvezményes ár:

4 900 Ft

55%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 21

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.08.14. - 2013.10.14.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére 1 alkalom nemi úton történő fertőzések szűrése Acucomb mérőműszerrel (30 perc)
Hazavihető, írásos értékelés kérhető.

FONTOS!
A vizsgálat során többek között, olyan veszélyes kórokozókat, vírusokat szűrnek, melyek jelenléte prosztatagyulladáshoz, hüvelygyulladáshoz, vagy akár méhnyakrákhoz vezethet!!!

Vizsgált területek:
Chlamydia
HPV
Ureaplazma
Mycoplazma
Streptococcus
Trichomonasis
Ásványi anyag és a vitamin szint
Immunrendszer vizsgálata

Figyelem!
Kismamák, Pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!

Több bónt is kérhetsz, hogy párod egészségéről is gondoskodhass!

 

 

 

Részletes leírás

Ez ugyanis, legtöbbször kimarad a felvilágosításból! Pedig a biztonság nem csak a nem várt teherbeesés elkerülését jelenti, de védelmet is a fertőzésekkel szemben.

Ha nem akarjuk, hogy álmaink szerelme, rémálommá váljon, akkor nem árt foglalkoznunk a ránk leselkedő nemi fertőzések veszélyeivel!

Napjainkban minden felgyorsult, így a legnagyobb szentekkel is előfordulhat, hogy gyors szexszel csillapítják hirtelen jött étvágyukat. Mert, mi van, ha túl jól sikerült az a bizonyos randi azzal a neten megismert mutatós idegennel?

Persze, ha mi sohasem vagyunk ennyire könnyelműek, akkor sem árt az óvatosság! Kevesen gondolnák, hogy akár egy számukra ismeretlentől is jöhet a kór: például párjuk 2 évvel ezelőtti exétől! Ennek sajnos a fele sem tréfa!

A nemi betegségek ráadásul nagyon alattomosan hálózzák be az érintett szerveket, így akár évekig lappanghatnak benned úgy, hogy észre sem veszed. A fertőzések következményeire meg jobb nem is gondolni! Vagy mégis?

Ha nem akarsz meddővé válni egy rosszul elsült kaland miatt…
Ha még azelőtt orvosolni szeretnétek minden bajt, mielőtt babát vállaltok…
Ha nem szeretnéd kitenni magad és párod később semmilyen kellemetlen, súlyos, kapcsolat- és önromboló tünetnek… Akkor ezt a bónt ragadd meg!

Mai ajánlatunk különösen jót tehet azokkal a párokkal, akik babavállalás előtt állnak. Egy olyan szűrővizsgálatra válthatod be a bónodat, ahol bioelektromos elven működő Acucomb mérőműszerrel vizsgálnak meg. Az ehhez tartozó csúcstechnológiás számítógépes program egyszerre 16.000 különféle input információ kezelésére képes, miközben lehetőséget nyújt arra is, hogy koncentráltan, sejtszinten vizsgálható legyen a szervek állapota külön-külön is.

Ennek a módszernek köszönhetően gyerekvállalás előtt növelheted a fogantatás esélyét és a vetélés lehetőségét is távol tarthatod magadtól! A kezelés mindössze harminc percet vesz igénybe, de az egész életedre jó hatással lehet!

Még egy írásos értékelést is kapsz az eredményekről a vizsgálat végén. A diszkréció pedig természetes. Jól teszed, ha a párodat is megleped egy bónnal, így mindketten meggyőződhettek róla, hogy semmi sem áll a babavállalás útjába.

Lássunk csak, néhány példát azokra a betegségekre, amiket ezzel a vizsgálattal időben kiszűrhetünk:

A clamydia fertőzés „szépen csengő neve” a filmekből is ismerős lehet, ugyanis ez a leggyakoribb nemi úton terjedő kór. Sajnos amilyen gyakori, olyan veszélyes is, mivel a petevezeték, valamint a méhszáj gyulladásához, sőt meddőséghez is vezethet!

A HPV (Human Papilloma vírus) szintén ismerősen csenghet, akár az orvosos sorozatokból is. Ez egy meglehetősen agresszív vírus, ami méhnyakrákot vagy az emésztőrendszerbe kerülve akár gége-bél-gyomor és béldaganatokat is okozhat. Rendkívül kártékony fertőzés.

Streptococcus: Egy alattomos fertőző baktérium, ami újszülötteknél születéskor vérmérgezést, állapotos nőknél vetélést vagy koraszülést is okozhat, de ezenkívül még számos területen károkhoz vezethet a szervezetben (Pl. ízületi gyulladást okozhat).

Mycoplazman és Ureaplazma – Olyan fertőzés, ami nőknél méhgyulladást okoz, férfiaknál pedig a prosztatát támadja meg. Utóbbi esetben elsőként húgycsőgyulladás formájában jelentkezik, nőknél pedig a hüvelyi gyulladás terjed át a méhnyak csatornára, és így tovább. Könnyen, gyorsan és fájdalmasan terjed, miközben nagy rombolást visz véghez a szervezetben.

Trichomonasis: A férfiaknál a prosztatát, nőknél a hüvelyt veszi célba, és ott tapad meg. Állapotos nők esetében burokrepedést okozhat vagy koraszülést.

A szűrés során többek között ezeknek a baktériumnak a jelenlétéről kapunk információt, illetve arról, hogy milyen mértékben vannak jelen a szervezetünkben, ha jelen vannak. Mindemellett a szakember azt is felméri, hogy milyen a szervezeted immunitása, azaz az ásványi anyag és vitamin szinted is megmérésre kerül.

Nem érdemes kihagyni!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Beváltási információk:

Mizsei Melinda
Terapeuta

A vizsgálatra ezen a telefonszámon egyeztethetsz időpontot:
+36 (30) 492 52 29 

Weboldal

Beváltás helye

Ganz Danubius Irodaház
1138 Budapest
Váci út 184.
A portán a földszint 24-es irodát kell keresni (ami a folyosó végén balra az utolsó ajtó).

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Agyi MR angiographia + koponya MR-vizsgálat, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Agyi MR angiographia + koponya MR-vizsgálat, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Érték:

Megtakarítás:

45 000 Ft

4 500 Ft

Kedvezményes ár:

40 500 Ft

10%

Hátralévő idő:

5 nap 8:49:24

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!

Egészségvédelem laboratóriumi Professzionális szűrőcsomaggal, előleggel a Budai Magánorvosi Centrumban

Egészségvédelem laboratóriumi Professzionális szűrőcsomaggal, előleggel a Budai Magánorvosi Centrumban

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

20 200 Ft

Kedvezményes ár:

3 800 Ft

84%

Hátralévő idő:

7 nap 8:49:22

Vásárlók száma: 27

Megkaptuk a kedvezményt!

Bázis főorvosi kardiológiai kivizsgálás csomag, Dr. Bőhm Tamás kardiológus főorvossal

Bázis főorvosi kardiológiai kivizsgálás csomag, Dr. Bőhm Tamás kardiológus főorvossal

Érték:

Megtakarítás:

38 000 Ft

11 010 Ft

Kedvezményes ár:

26 990 Ft

29%

Hátralévő idő:

5 nap 8:48:24

Vásárlók száma: 29

Megkaptuk a kedvezményt!