Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Álmodj szépeket! A legmodernebb tudományos eredményeken alapuló alvásterápia alvászavarral küzdőknek. 

Álmodj szépeket! A legmodernebb tudományos eredményeken alapuló alvásterápia alvászavarral küzdőknek. 

Régen a kakas kukorékolása jelezte a gazdának, hogy virrad. Ma már össze-vissza kukorékol a kakas, és a madarak is repkednek, akár éjjel is a nagyobb városokban, hiszen a zaj- és fényszennyezettség felborította a bioritmusukat. Igaz ez ránk, emberekre is. A modern életmód sokak számára ellehetetleníti az alvást, és nyugtalanná teszi az éjszakákat, aminek következtében nappal úgy érezzük, mintha csak kóvályognánk álom és ébrenlét határán. Ha az idejét se tudod, mikor aludtál egy jót, és szeretnél leszámolni az alvászavaroddal, olvass tovább.

Érték:

Megtakarítás:

12 000 Ft

6 010 Ft

Kedvezményes ár:

5 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.01.25. - 2016.04.04.

A Medibon bón tartalma: 1 fő részére szóló 1 alkalmas alvásterápia. (kb. 60 perc. )

FONTOS: Egy személy egy bónt vásárolhat saját részre, és bármennyit ajándékba, de ugyanaz a személy csak egyszer vehet részt a vizsgálaton bónnal.

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária Ep; Wellness EP; Servius EP; Életút EP.

 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu).

Álmatlanul végigforgolódott éjszakák, éberalvás, agyalás reggelig, ha mindez ismerős számodra, akkor bizonyára már csak álmodsz arról, hogy valódi álmaid legyenek.

A Benyovszky Orvosi Központ ajánlatával ez nem csak álom többé! Végre orvosolhatod az alvásproblémáidat egy intenzív és szakszerű alvásterápiának köszönhetően, amibe bónunk révén most belekóstolhatsz. A Benyovszky Alvásdiagnosztikai Központ magas minőségű követelményeknek felel meg, és rendelkezik az Európai Orvosi Minősítési Szakmai Akkreditációval is. Itt garantáltan segítenek a problémádon.

Mit kapsz az alvásterápiától?

Egy speciális „alvástanfolyamon” vehetsz részt, azaz sleepwellness tréningen, mely során megtanulod, hogyan tudod magad tudatosan elaltatni. Megismered azt a kb. 90 percenként ismétlődő bioritmust, amely éjszaka az alvásodat szabályozza, és a különböző alvásfázisokért, majd az ébredés beindításáért felelős. Fontos továbbá az alvászavar hátterében meghúzódó pszichés terhelések feltérképezése és oldása, mely egyben tartóssá is teszi az alvásterápia jótékony hatásait. Mindehhez bónunk most ízelítőt biztosít Neked. (Természetesen több alkalomra is szükséged lehet, a probléma mértékétől függően.)

Milyen felfedezésen alapul a terápia?

A terápia a legmodernebb alváskutatási és pszichológiai tudományos eredményeken alapul: a chronobiológusok megfigyeltek egy kb. 90 percenként ismétlődő bioritmust, azaz a nyugalom-aktivitás ciklikus váltakozásának alapritmusát, ami éjszaka az alvásunkat szabályozza és a különböző alvásfázisokért, majd az ébredés beindításáért felelős, míg napközben általa az éber állapot különböző aspektusai erősödnek, illetve gyengülnek. 

A Benyovszky Orvosi Központban végzett speciális és professzionális alvásterápia célja ennek a bioritmusnak a megismerése és az elalváskapuk jelentkezésére való tudatos felkészülés, ami révén lehetővé válik az elalváskapun keresztül észrevétlenül átcsúszni az alvás állapotába. Mindezt megtanulhatod a tréning során, majd egy körültekintő felmérést követően egyrészt az alvási rituálé kialakítását, másrészt egy speciális gyakorlatsort tanulhatsz meg, ami megkönnyíti az elalvásodat. 

Az alvászavar kezelése során olyan életkészségek is elsajátíthatóak, amelyek a tudatos, nyugodt, egészséges életvezetés, és ezáltal a nyugodt alvás zálogát jelentik, a speciális gyakorlatsor pedig „mellékhatásként” a memóriát is nagyon hatékonyan fejleszti. 

Felejtsd el a szintetikus szereket, altatókat, nyugtatókat, kérd a professzionális megoldást alvászavarodra, és az ébren töltött éjszakák helyett aludj egy jót.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés hétfő-péntek: 9:00-17:30-ig az alábbi telefonszámokon:  +36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Alvásterápia rendelési ideje: Thiery Henriette szerda és péntek 17:00 - 19:00-ig; Szabó Lili kedd 16:00 - 19:00-ig

(A terápiát az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Hasi és kismedencei ultrahang vizsgálat vizsgálat a MyDoctor Egészségközpontban

Hasi és kismedencei ultrahang vizsgálat vizsgálat a MyDoctor Egészségközpontban

Érték:

Megtakarítás:

19 000 Ft

4 000 Ft

Kedvezményes ár:

15 000 Ft

21%

Hátralévő idő:

14 nap 3:07:23

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Urológiai vizsgálatcsomag ultrahanggal Nőknek, Férfiaknak

Urológiai vizsgálatcsomag ultrahanggal Nőknek, Férfiaknak

Érték:

Megtakarítás:

38 500 Ft

16 510 Ft

Kedvezményes ár:

21 990 Ft

43%

Hátralévő idő:

8 nap 3:08:29

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

Nőgyógyászati vizsgálat-csomag mikrobiológiai kenetvizsgálattal a Benyovszky Orvosi Központban

Nőgyógyászati vizsgálat-csomag mikrobiológiai kenetvizsgálattal a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

44 000 Ft

19 000 Ft

Kedvezményes ár:

25 000 Ft

43%

Hátralévő idő:

9 nap 3:07:28

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!