Lejárt

Kívül-belül fényesen! Méregteleníts kolon hidroterápiával az emésztési panaszok, túlsúly, bőrproblémák ellen. 

Kívül-belül fényesen! Méregteleníts kolon hidroterápiával az emésztési panaszok, túlsúly, bőrproblémák ellen. 

Mivel mostanság arra sincs időnk, hogy alaposan szemügyre vegyük magunkat a tükörben, nem csoda, hogy nem kezdünk hosszas válogatásba a gyorséttermekben vagy a közértben, hogy melyik élelmiszer a természetes és melyik nem az a testünk számára. Többek között ez az oka annak, hogy egyre több méreganyag kerül be és halmozódik fel a szervezetünkben. Ezektől nem szabadít meg a jó emésztés sem. Itt erre az ajánlatra van szükség! Olvass tovább a részletekért…

Érték:

Megtakarítás:

16 900 Ft

8 400 Ft

Kedvezményes ár:

8 500 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.06.04. - 2015.08.14.

A Medibon bón tartalma: 

1 fő részére szóló 1 alkalmas kolon hidroterápia orvosi konzultációval (kb. 60 perc)

Egészségpénztári információkért kattints IDE.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Az, hogy huszonévesen még sodródunk az árral, érthető, de ha 30-on túl sem vagyunk elég tudatosak a táplálkozásunk terén, az már probléma, mert számos (későbbi) betegség kialakulásának ez lehet az oka.

Az vagy, amit megeszel - Tartja a mondás. Te mi vagy: gyorséttermi szendvics ízfokozóval, vagy olajjal átitatott hússzelet, cukros folyadék, adalékanyag, csomósodás-gátlószer?

Ez csak néhány olyan anyag a sok közül, aminek a felhalmozódása elhízáshoz, emésztési problémákhoz, problémás bőrhöz és pattanásokhoz vezethet. 

Ajánlatunkkal, a leghatékonyabb megoldás siet a segítségedre a méregtelenítésben.

Most egy intenzív méregtelenítő, (bél)tisztító módszerrel tisztulhatsz, a kolon hidroterápiával - melyből az első kezelést kérheted ezzel a bónnal.  Hatására távoznak a felhalmozódott méreganyagok, az emésztésed javul, a bőröd kitisztul, ragyogóbb és üdébb lesz. Arról nem beszélve, hogy számtalan későbbi betegséget is megelőzhetsz. A kezelést az Arthro Komplex Gyógyközpont professzionális körülményei között veheted igénybe.

Mi az a kolon hidroterápia?

A vastagbél latin megfelelője a colon. A vastagbelet vízterápiával tisztítani, ezt jelenti a kolon hidroterápia. A tápanyagok felszívódását segíti elő azáltal, hogy az azt akadályozó salakanyagokat eltávolítja. Méregtelenítés és a bélflóra egyensúlyának visszaállítása után az egészséges ételek hatékonyabban szívódnak fel a szervezetben, hogy azután értékes tápanyagaikkal segítsék működését. 

Milyen konkrét bajokat orvosolhatsz kolon hidroterápiával?

Az emésztéssel kapcsolatos problémák közül szinte mindegyik orvosolható ezzel az eljárással. Puffadás, székrekedés, hasmenés, gombás fertőzés, vagy húgyúti- és kismedencei gyulladások ellen alkalmazandó.

A legtöbb embert sanyargató problémák illetve betegségek közül itt van néhány példa, melyekre szintén megoldást nyújthat a kolon hidroterápia:

Milyen előnyökkel bír a kolon hidroterápia?

Az itt felsorolt problémák megoldódnak, a bélflóra egyensúlya pedig helyreáll, a méreganyagok kiürülnek. A mindennapi stressz, az egészségtelen életmód okozza a vastagbél funkcionális problémáit. A kolon hidroterápia hatékonyan megoldja ezeket a problémákat. 

Hogyan zajlik a kezelés?

Egy modern berendezés, speciális gép a szakemberek jobb keze, ezzel végzik a tisztítást. Habár egy alkalom után is érezhető a változás, megkönnyebbülsz és tisztultnak érzed magad, egy kezelés nem elegendő az optimális hatás eléréséhez. Ahhoz, hogy a bélflóra egyensúlya visszaállhasson, több alkalomra lesz szükség. Ez az ajánlat kóstolót ad a kolon terápia nyújtotta hatásból. Egy kezelés kb. 30-40 percet vesz igénybe. 

A salakanyagok a bél falán akár a gyanta, vagy a kaucsuk, makacsul tapadnak fel. Feloldásukhoz, és a szervezetből való kiürítéshez az első három alkalmat érdemes kis időközökkel végeztetni. 

Miért van jelentős  szerepe élettanilag a kolon hidroterápiának és a méregtelenítésnek?

A szervezet elé akadályt gördítenek bizonyos anyagcsere termékek, és halmozódásukkal egyre nehezebbé teszik a velük való harcot. A pangó béltartalom eltüntetése felszabadulást jelent a testnek, mintha súlyos köveket vennénk le róla. Több mint 500 tünetet okozó méreganyagok távoznak el. A kolon hidroterápiát követően az immunrendszer végre megerősödik, a testünk képes fontosabb dolgokra fordítani azt az energiát, melyet a „túlélésre pazarolt”. Az alapos kezelés után a krónikus betegségek sem jelenthetnek akadályt a felvértezett szervezet számára. 

Orvosi konzultációval egybekötött 30-40 perces kolon hidroterápiás kezelés jár ezzel az ajánlattal. A szakorvossal hatékony kezeléstervet állítotok össze, mely az életmódodon alapszik. Panaszaid pedig remélhetően hamarosan elmúlnak. 

Ne hagyd, hogy az a sok salakanyag megfosszon a külső és belső ragyogásodtól! Kérd a bónt, és legyen minden tiszta…

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Arthro Komplex Gyógyközpont

A kezelésre az alábbi számokon tudsz bejelentkezni: +36 (1) 225 30 60; +36 (1) 225 30 61 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1114 Budapest,
Móricz Zsigmond körtér 3/B.
II. em. 7.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Komplex emlővizsgálat, plusz petefészekrák szűrés a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Komplex emlővizsgálat, plusz petefészekrák szűrés a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

65 500 Ft

8 000 Ft

Előleg:

10 500 Ft

12%

Hátralévő idő:

2 nap 21:42:20

Vásárlók száma: 22

Megkaptuk a kedvezményt!

HIEMT Intimpad kezelés, 5 alkalmas kúra

HIEMT Intimpad kezelés, 5 alkalmas kúra

Érték:

Megtakarítás:

29 990 Ft

10 000 Ft

Előleg:

6 000 Ft

33%

Hátralévő idő:

6 nap 21:41:16

Vásárlók száma: 40

Megkaptuk a kedvezményt!

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

3 500 Ft

Előleg:

4 300 Ft

13%

Hátralévő idő:

0 nap 21:41:22

Vásárlók száma: 38

Megkaptuk a kedvezményt!