Összepréseléstől, sugárterheléstől mentes emlőszűrés MEIK készülékkel + Radiológus FŐORVOSI kiértékeléssel. Terhesség/szoptatás/implantátum esetén is!

Összepréseléstől, sugárterheléstől mentes emlőszűrés MEIK készülékkel + Radiológus FŐORVOSI kiértékeléssel. Terhesség/szoptatás/implantátum esetén is!

Légyszi! – Ezzel a komenttel tette ki a népszerű közösségi oldalra nemrég egy ismerősünk az önvizsgálat lépéseit. Egy olyan nő hívta fel a mellrák megelőzésére a figyelmet, aki már túl van a nehezén. Ha másnak nem, legalább neki higgyük el, hogy igenis életbevágó a rendszeres emlőszűrés. Ajánlatunkkal ezt sugárterhelés, nyomorgatás nélkül, implantátummal vagy szoptatás ideje alatt is megteheted. 

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, és BARÁTSÁG-GARANCIÁval is.

Érték:

Megtakarítás:

22 000 Ft

8 510 Ft

Kedvezményes ár:

13 490 Ft

39%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2020.03.16. - 2020.05.31.

A Medibon bón tartalma:
1 alkalmas, sugárterheléstől, és összepréseléstől mentes emlőszűrés MEIK géppel (kb. 15 perc)

+ A szűrésről készített hazavihető lelet 

+ Orvosi kiértékelés (1 héten belül e-mail formájában)

A szűrést tapasztalt szakember végzi, a lelet kiértékelését: Dr. Takács Sarolta radiológus főorvos

Az emlőszűrés során észrevehetők:

Az emlőszűrés előtt kérjük ne használj testápolót.

FONTOS! Ez a vizsgalat nem helyettesíti a szakorvas által javasol röntgen mammográfiát.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Az emlőrák Hazánkban az egyik legjellemzőbb rosszindulatú daganatos megbetegedés, ami már nem csak a nők közül szedi áldozatait, de az erősebbik nem tagjai is egyre érintettebbek a betegségben.* 

Ajánlatunkkal elkerülheted az alattomos és sok esetben végzetes kórt, vagy szükség esetén időben orvosolhatod. Egy melléhatásoktól mentes alapos emlőszűrésen vehetsz részt, hogy meggyőződhess arról, hogy nálad minden biztosan rendben van.

A "szerencsés" dolog az benne, hogyha időben felfedezik, nagyon hatékonyan gyógyítható. A rossz pedig az, hogy kialakulása sok esetben tünet- és fájdalommentes, így nem ritka, hogy amikor észreveszik, már túl késő.

A megelőzésében fontos szerepet játszanak a szűrővizsgálatok, illetve az első, és elengedhetetlen lépés: az önvizsgálat. Azt feltétlenül hangsúlyozni kell, hogy ez önmagában nem helyettesíti a specifikus szűrővizsgálatokat.

Ezekkel a tünetekkel már feltétlenül orvoshoz kell fordulni:

Ezzel a vizsgálattal mindenképpen jól jársz, hiszen:

A teljes körű emlőszűrés során azonnal észrevehetők:

20 és 40 éves életkor között az emlőszűrés legalább 3 évenként egyszer, 40 év fölött pedig évenként javasolt.

Ezek az előírások olyan nőkre vonatkoznak, akiknél semmiféle olyan tényező nem áll fenn, amely miatt ők emlőrák kialakulása szempontjából a magas kockázatú csoportba tartoznának.

Szakértőre bízhatod egészségedet, aki gyorsan és fájdalommentesen vizsgálja át melled szöveteit a legkisebb milliméterig a modern, sokat tudó MEIK gép segítségével, így semmi nem kerülheti el a figyelmét. A kapott eredményeket Dr. Takács Sarolta radiológus főorvos értékeli ki, amit e-mailben meg is kapsz a vizsgálatot követő egy héten belül.

A hagyományos mammográfiával szemben, ahol „egy-egy fotó erejéig” présben van a melled, ez a szűrés sokkal kíméletesebb. Itt nem teszik ki nyomásnak a mellet, így akár implantátummal rendelkező hölgyek is élhetnek a lehetőséggel! 

Ráadásul ennél a vizsgálatnál nem éri sugárterhelés a szervezetedet, így a szűrés egyáltalán nem jár káros hatással. Ez pedig azt is jelenti, hogy terhesség és szoptatás idején is elvégezhető, ami szintén hatalmas előny a hagyományos vizsgálatokkal szemben. A vizsgálat már az első menstruáció megjelenésétől alkalmazható!

*A Leeds-i Egyetem kutatóinak friss tanulmánya szerint összefüggés van az elhízás, és a férfiak körében terjedő mellrák között. Az elhízott férfiak zsírsejtjei olyan enzimeket foglalnak magukba, amelyek hatására a férfi nemi hormon, a tesztoszteron ösztrogénné, azaz női nemi hormonná alakul át. Minél elhízotabb egy férfi annál magasabb a vére ösztrogén szintje, ezért nagyobb az esélye a mellrák kialakulására. Ezenkívül a szőrtelenítés, a bicepszeket növelő sok fehérje és szteroid fogyasztás is szerepet játszik benne.

Ez a vizsgálat nem rabolja az idődet, nem jár fájdalommal, sem mellékhatásokkal, vagyis nincs semmilyen érv ellene. MELLette viszont annál több áll. Ne halogasd!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

BeautyAid Szépség, Egészség és Betegségmegelőző Központ

A vizsgálatra H-P 09-17 között az alábbi telefonszámon tudsz bejelentkezni:+36 (30) 992 37 29

A foglalást 24 órával az egyeztetett időpont előtt lehet módosítani. 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1141 Budapest, Vezér u. 79/b. (Bejárat a Zsálya utca felől)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

2 alkalmas 30 perces fényterápiás kezelés, Csúcstechnológiás POLARISOL orvostechnikai készülékkel

2 alkalmas 30 perces fényterápiás kezelés, Csúcstechnológiás POLARISOL orvostechnikai készülékkel

Érték:

Megtakarítás:

9 800 Ft

4 900 Ft

Kedvezményes ár:

4 900 Ft

50%

Hátralévő idő:

29 nap 6:14:07

Vásárlók száma: 25

Megkaptuk a kedvezményt!

Komplex hasi- és kismedencei ultrahangos vizsgálat lelettel, konzultációval az Ultrahang Magyarországnál
90 perces láb kényeztető csomag: pedikűr, wellness talpmasszázzsal

90 perces láb kényeztető csomag: pedikűr, wellness talpmasszázzsal

Érték:

Megtakarítás:

9 100 Ft

3 610 Ft

Kedvezményes ár:

5 490 Ft

40%

Hátralévő idő:

29 nap 6:14:07

Vásárlók száma: 13

Megkaptuk a kedvezményt!
Fontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra