Mellimplantátum MRI vizsgálat a legmodernebb készülékkel. Szivárgó implantátum, megereszkedett mellek? Ellenőriztesd a RadiVert betegbarát klinikán!

Mellimplantátum MRI vizsgálat a legmodernebb készülékkel. Szivárgó implantátum, megereszkedett mellek? Ellenőriztesd a RadiVert betegbarát klinikán!

Sokan élnek a mellplasztikai műtét adta esztétikai lehetőséggel, viszont kevesen veszik komolyan az ezzel járó egészségügyi ellenőrzések fontosságát. Idővel az implantátumot célszerű ellenőrizni, hiszen sérülhet, a fala elöregedhet, és a kényelmetlenségeken túl egészségügyi következményekkel is járhat. A mellimplantátum állapotának ellenőrzésére az MRI vizsgálat a legjobb megoldás.

⚡Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, és BARÁTSÁG-GARANCIÁval is.

Érték:

Megtakarítás:

49 900 Ft

6 000 Ft

Kedvezményes ár:

43 900 Ft

12%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2020.11.26. - 2021.07.03.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló mellimplantátum MRI vizsgálat a legmodernebb 1,5 Teslás GE készülékkel. Implantátum sérülésének keresése, kizárása. 

A vizsgálati idő: kb. 25-30 perc (a koronavírus miatt, jelenleg: 45 perc is lehet) 

FONTOS: Kivételes esetekben vénás kontrasztanyag adására lehet szükség, melyről megfelelő tájékoztatás után dönthetsz, ennek felára a helyszínen fizetendő.

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen lehet kérni olyan számlát ami elszámolható az Egészségpénztárakkal.

Autóval érkezőknek: a Klinika 35 férőhelyes, zárt magánparkolóval rendelkezik.

 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ha egyszer csak a melleid elkezdenek úgy viselkedni, mint a plasztikázás előtt, vagyis egyre inkább hatni kezd rájuk a gravitáció, ereszkedni kezdenek, súlyukat érzed a váll- és nyakizmaidban, akkor valószínűleg gond van a beültetett implantátummal. A legjobb, ha rendszeresen ellenőrizteted a mellprotézisedet, hogy elkerülhesd a fentebb vázolt kellemetlenségeket, melyek hosszabb távon az egészségedre és a tartásodra is ártalmasak lehetnek.

Ajánlatunk révén most a legmodernebb 1,5 Teslás GE készülékkel ellenőriztetheted mellimplantátumod épségét a professzionális RadiVert Diagnostic MRI központjában.

Miért az MRI vizsgálat a legjobb megoldás a mellimplantátum ellenőrzésére?

Napjainkban két mellimplantátum típussal találkozhatunk, a sóoldat és a szilikon implantátumokkal, melyek között az elöregedés mikéntjében is van különbség. Ha az előbbi sérül, akkor az implantátum leülepedik, a mell elveszti a formáját. Ebben akár hetekig eltarthat, mire észrevesszük, mi történt. Szilikon implantátum esetén még nehezebb a helyzet, még kevésbé szembeötlő a szivárgás, mivel ebben az esetben a szilikon gél az implantátum héjában is maradhat, így nehezen észrevehető, ha nem tökéletes a protézis állapota.

A szivárgást a mammográfia és az ultrahang is ki tudja mutatni, de ha a szilikon a kapszulán kívül kerül, nem feltétlenül fog látszódni ezeken. Az MRI a jelenleg létező legjobb vizsgálat arra, hogy megállapíthassuk, szivárog-e az implantátumunk. Abban az esetben, ha a szilikon a kapszulán kívül kerül, akár szöveti eltávolításra is szükség lehet a még nagyobb egészségügyi károk megakadályozására, így nem érdemes halogatni az ellenőrzést, mi több a biztonságunk érdekében ajánlott időről-időre elvégezni a kontrollt.

Néhány szó az MRI vizsgálatról és a RadiVert betegbarát klinikáról

Emlő Implantátum állapotának MRI vizsgálata az implantátum sérülésének keresésére, kizárására szolgáló képalkotó vizsgálat. Kivételes esetekben vénás kontrasztanyag adására lehet szükség, melyről megfelelő tájékoztatás után dönthetsz, ennek felára a helyszínen fizetendő. 

Az MRI-diagnosztika ma már az orvostudomány olyan speciális eszközévé vált, ami nagyban segíti az orvost a diagnózis felállításában és a terápia meghatározásában. Ez a vizsgálat jelenleg a legpontosabb radiológiai eljárás számos indikáció esetében. Ötvözi a CT és az ultrahang vizsgálatok előnyeit, igy alkalmazhatóak első diagnosztikai vizsgálatként is.

A RadiVert betegbarát klinikáján az ismert és elismert GE legmodernebb 1,5 Teslás készülékkel végzik vizsgálataikat. A fájdalom- és kockázatmentes képalkotó eljárás során ultramodern technológiákkal és szoftverekkel, valamint profi MRI-operátorokkal gondoskodnak arról, hogy csökkentsék a vizsgálattal kapcsolatos félelmeidet. 

A vizsgálat közben, esetlegesen felmerülő bezártsági és szorongás érzetnek csökkentésében játszanak nagy szerepet a beépített speciális audio és fényterápiás funkciók. Az MRI közben, akár a kedvenc zenédet is hallgathatod. Az MRI „Magnetic Resonance Imaging” rövidítése, melynek jelentése: mágneses magrezonancia képalkotás. Nem röntgen-sugarat használ a képalkotáshoz, hanem a mágneses teret, ezért nem ér közben káros sugárzás sem.

Testünk mintegy kétharmada víz, így kiválóan alkalmazható diagnosztikájában az MRI. A vizsgálat a szervezet folyadéktereinek mágneses térben történő megváltozott viselkedésén alapszik, testünk természetes mágneses tényezőit felhasználva, hatalmas külső mágnes segítségével történik. Az emberi testben a betegségek eltérést okoznak a szövetek és sejtek víztartalmában, így válnak láthatóvá az MRI számára.

Mikor nem végezhető el (kontraindikált) a vizsgálat? 

Az esztétikai szempontok mellett fontos hangsúlyt fektetni a testi épségedre is. Itt a lehetőség, hogy a legmodernebb, sugárterhelés mentes diagnosztikával ellenőriztesd a mellimplantátumod épségét. Kérjük, hogy bejelentkezéskor tájékoztasd a szolgáltatót implantátum, beültetett fém, protézis jelenlétéről, esetleges klausztrofóbiádról!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

RadiVert Diagnostoc

Bejelentkezés:
Online: https://radivert.hu/kapcsolat/;
Előzetes időpontegyztetés telefonon: +36 30 241 4960 vagy e-mailben: radivert@radivert.hu.

Kérjük, hogy bejelentkezéskor tájékoztasd a szolgáltatót implantátum, beültetett fém, protézis jelenlétéről, esetleges klausztrofóbiádról!

WEBOLDAL

Beváltás helye

1047 Budapest, Baross u. 99.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Kolon-hidroterápia orvosi konzultációval, a Móricz Zsigmond körtéri Arthro Komplex Gyógyközpontban

Kolon-hidroterápia orvosi konzultációval, a Móricz Zsigmond körtéri Arthro Komplex Gyógyközpontban

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

5 010 Ft

Kedvezményes ár:

14 990 Ft

25%

Hátralévő idő:

7 nap 0:08:28

Vásárlók száma: 44

Megkaptuk a kedvezményt!

90 perces láb kényeztető csomag: pedikűr, wellness talpmasszázzsal a Lavender Centerben

90 perces láb kényeztető csomag: pedikűr, wellness talpmasszázzsal a Lavender Centerben

Érték:

Megtakarítás:

9 100 Ft

3 610 Ft

Kedvezményes ár:

5 490 Ft

40%

Hátralévő idő:

12 nap 0:08:23

Vásárlók száma: 31

Megkaptuk a kedvezményt!

15 kezeléses, orvos csoport által összeállított, személyre szabott Physiomins fogyasztó SIKER-kúra előleg

15 kezeléses, orvos csoport által összeállított, személyre szabott Physiomins fogyasztó SIKER-kúra előleg

Érték:

Megtakarítás:

67 490 Ft

55 490 Ft

Kedvezményes ár:

12 000 Ft

82%

Hátralévő idő:

5 nap 0:08:30

Vásárlók száma: 20

Megkaptuk a kedvezményt!