Mellimplantátum MRI vizsgálat a legmodernebb készülékkel. Szivárgó implantátum, megereszkedett mellek? Ellenőriztesd a RadiVert betegbarát klinikán!

Mellimplantátum MRI vizsgálat a legmodernebb készülékkel. Szivárgó implantátum, megereszkedett mellek? Ellenőriztesd a RadiVert betegbarát klinikán!

Sokan élnek a mellplasztikai műtét adta esztétikai lehetőséggel, viszont kevesen veszik komolyan az ezzel járó egészségügyi ellenőrzések fontosságát. Idővel az implantátumot célszerű ellenőrizni, hiszen sérülhet, a fala elöregedhet, és a kényelmetlenségeken túl egészségügyi következményekkel is járhat. A mellimplantátum állapotának ellenőrzésére az MRI vizsgálat a legjobb megoldás.

⚡Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, és BARÁTSÁG-GARANCIÁval is.

Érték:

Megtakarítás:

49 900 Ft

6 000 Ft

Kedvezményes ár:

43 900 Ft

12%

Hátralévő idő:

2 nap 3:41:13

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2020.11.26. - 2021.07.03.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló mellimplantátum MRI vizsgálat a legmodernebb 1,5 Teslás GE készülékkel. Implantátum sérülésének keresése, kizárása. 

A vizsgálati idő: kb. 25-30 perc (a koronavírus miatt, jelenleg: 45 perc is lehet) 

FONTOS: Kivételes esetekben vénás kontrasztanyag adására lehet szükség, melyről megfelelő tájékoztatás után dönthetsz, ennek felára a helyszínen fizetendő.

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen lehet kérni olyan számlát ami elszámolható az Egészségpénztárakkal.

Autóval érkezőknek: a Klinika 35 férőhelyes, zárt magánparkolóval rendelkezik.

 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ha egyszer csak a melleid elkezdenek úgy viselkedni, mint a plasztikázás előtt, vagyis egyre inkább hatni kezd rájuk a gravitáció, ereszkedni kezdenek, súlyukat érzed a váll- és nyakizmaidban, akkor valószínűleg gond van a beültetett implantátummal. A legjobb, ha rendszeresen ellenőrizteted a mellprotézisedet, hogy elkerülhesd a fentebb vázolt kellemetlenségeket, melyek hosszabb távon az egészségedre és a tartásodra is ártalmasak lehetnek.

Ajánlatunk révén most a legmodernebb 1,5 Teslás GE készülékkel ellenőriztetheted mellimplantátumod épségét a professzionális RadiVert Diagnostic MRI központjában.

Miért az MRI vizsgálat a legjobb megoldás a mellimplantátum ellenőrzésére?

Napjainkban két mellimplantátum típussal találkozhatunk, a sóoldat és a szilikon implantátumokkal, melyek között az elöregedés mikéntjében is van különbség. Ha az előbbi sérül, akkor az implantátum leülepedik, a mell elveszti a formáját. Ebben akár hetekig eltarthat, mire észrevesszük, mi történt. Szilikon implantátum esetén még nehezebb a helyzet, még kevésbé szembeötlő a szivárgás, mivel ebben az esetben a szilikon gél az implantátum héjában is maradhat, így nehezen észrevehető, ha nem tökéletes a protézis állapota.

A szivárgást a mammográfia és az ultrahang is ki tudja mutatni, de ha a szilikon a kapszulán kívül kerül, nem feltétlenül fog látszódni ezeken. Az MRI a jelenleg létező legjobb vizsgálat arra, hogy megállapíthassuk, szivárog-e az implantátumunk. Abban az esetben, ha a szilikon a kapszulán kívül kerül, akár szöveti eltávolításra is szükség lehet a még nagyobb egészségügyi károk megakadályozására, így nem érdemes halogatni az ellenőrzést, mi több a biztonságunk érdekében ajánlott időről-időre elvégezni a kontrollt.

Néhány szó az MRI vizsgálatról és a RadiVert betegbarát klinikáról

Emlő Implantátum állapotának MRI vizsgálata az implantátum sérülésének keresésére, kizárására szolgáló képalkotó vizsgálat. Kivételes esetekben vénás kontrasztanyag adására lehet szükség, melyről megfelelő tájékoztatás után dönthetsz, ennek felára a helyszínen fizetendő. 

Az MRI-diagnosztika ma már az orvostudomány olyan speciális eszközévé vált, ami nagyban segíti az orvost a diagnózis felállításában és a terápia meghatározásában. Ez a vizsgálat jelenleg a legpontosabb radiológiai eljárás számos indikáció esetében. Ötvözi a CT és az ultrahang vizsgálatok előnyeit, igy alkalmazhatóak első diagnosztikai vizsgálatként is.

A RadiVert betegbarát klinikáján az ismert és elismert GE legmodernebb 1,5 Teslás készülékkel végzik vizsgálataikat. A fájdalom- és kockázatmentes képalkotó eljárás során ultramodern technológiákkal és szoftverekkel, valamint profi MRI-operátorokkal gondoskodnak arról, hogy csökkentsék a vizsgálattal kapcsolatos félelmeidet. 

A vizsgálat közben, esetlegesen felmerülő bezártsági és szorongás érzetnek csökkentésében játszanak nagy szerepet a beépített speciális audio és fényterápiás funkciók. Az MRI közben, akár a kedvenc zenédet is hallgathatod. Az MRI „Magnetic Resonance Imaging” rövidítése, melynek jelentése: mágneses magrezonancia képalkotás. Nem röntgen-sugarat használ a képalkotáshoz, hanem a mágneses teret, ezért nem ér közben káros sugárzás sem.

Testünk mintegy kétharmada víz, így kiválóan alkalmazható diagnosztikájában az MRI. A vizsgálat a szervezet folyadéktereinek mágneses térben történő megváltozott viselkedésén alapszik, testünk természetes mágneses tényezőit felhasználva, hatalmas külső mágnes segítségével történik. Az emberi testben a betegségek eltérést okoznak a szövetek és sejtek víztartalmában, így válnak láthatóvá az MRI számára.

Mikor nem végezhető el (kontraindikált) a vizsgálat? 

Az esztétikai szempontok mellett fontos hangsúlyt fektetni a testi épségedre is. Itt a lehetőség, hogy a legmodernebb, sugárterhelés mentes diagnosztikával ellenőriztesd a mellimplantátumod épségét. Kérjük, hogy bejelentkezéskor tájékoztasd a szolgáltatót implantátum, beültetett fém, protézis jelenlétéről, esetleges klausztrofóbiádról!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

RadiVert Diagnostoc

Bejelentkezés:
Online: https://radivert.hu/kapcsolat/;
Előzetes időpontegyztetés telefonon: +36 30 241 4960 vagy e-mailben: radivert@radivert.hu.

Kérjük, hogy bejelentkezéskor tájékoztasd a szolgáltatót implantátum, beültetett fém, protézis jelenlétéről, esetleges klausztrofóbiádról!

WEBOLDAL

Beváltás helye

1047 Budapest, Baross u. 99.

Ajándékba adom Kérek belőle

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Hasi és kismedencei ultrahang vizsgálat vizsgálat a MyDoctor Egészségközpontban

Hasi és kismedencei ultrahang vizsgálat vizsgálat a MyDoctor Egészségközpontban

Érték:

Megtakarítás:

18 000 Ft

4 500 Ft

Kedvezményes ár:

13 500 Ft

25%

Hátralévő idő:

1 nap 3:42:14

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

Alapos tüdőgyógyászati szűrés, légzésfunkciós vizsgálattal szakorvossal

Alapos tüdőgyógyászati szűrés, légzésfunkciós vizsgálattal szakorvossal

Érték:

Megtakarítás:

32 000 Ft

13 100 Ft

Kedvezményes ár:

18 900 Ft

41%

Hátralévő idő:

9 nap 3:41:06

Vásárlók száma: 26

Megkaptuk a kedvezményt!

Egészségvédelem laboratóriumi Professzionális szűrőcsomaggal, előleggel a Budai Magánorvosi Centrumban

Egészségvédelem laboratóriumi Professzionális szűrőcsomaggal, előleggel a Budai Magánorvosi Centrumban

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

20 200 Ft

Kedvezményes ár:

3 800 Ft

84%

Hátralévő idő:

3 nap 3:42:12

Vásárlók száma: 14

Megkaptuk a kedvezményt!