Kiderülhet krónikus fejfájásod oka (epehólyag, epeutak; emésztés, máj; salakanyagok; nehézfém; 58 allergén; vérkenetből pH eltolódás)

Kiderülhet krónikus fejfájásod oka (epehólyag, epeutak; emésztés, máj; salakanyagok; nehézfém; 58 allergén; vérkenetből pH eltolódás)

Olyan gyakran hasogat a fejed, hogy már nem tudod se a frontra, se a stresszre fogni? A tompa sajgástól a hasogatásig terjedő migrénrohamok gyötörnek? Ha se az idegrendszeri kivizsgálás, se az érrendszeri és reumatológiai vizsgálatok nem fejtették fel a rendszeres fájdalom okát, akkor se csüggedj. A háttérben egészen más munkálkodhat. Ajánlatunk segít. 

Érték:

Megtakarítás:

15 990 Ft

8 500 Ft

Kedvezményes ár:

7 490 Ft

53%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 16

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.01.29. - 2018.07.06.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló krónikus fejfájás vizsgálata humánbiológussal (kb. 45 perc)

A vizsgálati csomag tartalma: 

A kezelés nem javasolt: pacemaker viselése, epilepszia, terhesség első felében!

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Már az is gyötrő tud lenni, ha alkalomadtán fáj a fejed, de a rendszeresen jelentkező krónikus fejfájás képes időről-időre megbénítani a napjaidat. Ha a tünetek helyett és a fájdalomcsillapítás helyett/mellett az okokat kezelnéd, akkor jó úton jársz a gyógyulás felé!

A Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ komplementer vizsgálata révén számtalan ok felfejthető, olyanok is, melyek vizsgálatára a hagyományos eljárásokkal ritkán kerül sor.

Most egy krónikus fejfájás vizsgálaton vehetsz részt, mely során humánbiológussal is konzultálhatsz a problémádról. 

A vizsgálati csomag pontos tartalma: 

Néhány szó a vizsgálatról

A szöveti működészavarok vizsgálatát (máj, epehólyag, epeutak), az emésztőképesség vizsgálatát, az allergia, ételintolerancia és nehézfém tesztet ún. Voll-módszerrel végzik, melynek elve, hogy az élő sejtek, következésképpen a szervek, szövetek működése során nem csak kémiai, hanem fizikai változások is zajlanak, melyek megfelelő vizsgálómódszerek segítségével láthatóvá tehetők. (Ilyen elven működik néhány igen elterjedt vizsgálómódszer, mint az EKG, EEG is, de pl. az idegtudomány területén számtalan, kevésbé ismert elektromos vizsgálómódszert alkalmaznak.) 

Az adott szövet/szerv elektromos ingerlése során keletkezett elektromos változások detektálhatók, és információt adnak a szervek működéséről. Mivel az energetikai zavarok hamarabb megjelennek, mint a kémiai változások, ezért a működési rendellenességek hamarabb észrevehetők ilyen módon. 

A vérkenet vizsgálat ún. natív kenet, vagyis festés, fixálás nélkül készült vérkenet, melyet mikroszkópban 1600x nagyításnál sötét látótérben vizsgálnak. 

Ki hosszabb ideig, ki rövidebbig szenved fejfájástól. A probléma azonban senki számára nem ismeretlen. Hazánkban körülbelül egymillióra tehető a migrénes panaszoktól szenvedők száma, de ennél is többen vannak, akik a visszatérő fejfájás egyéb formáiban szenvednek. 

Figyelem: A fejfájás súlyos betegség tünete is lehet!

Szerencsére azonban az esetek többségében nem erről van szó, a kivizsgálás nem mutat szervi eltérést. Ilyenkor is kideríthető általában a fejfájás oka, meg lehet kezdeni a gyógykezelést. A közhiedelemmel ellentétben ugyanis a legtöbb fejfájás kezelhető. 

Rendszeres fájdalom esetén legtöbbször idegrendszeri, érrendszeri és a reumatológiai okok után kutatnak. Holott a fejfájásban szenvedő beteg esetén a tápcsatorna problémáinak kivizsgálása is felfejtheti az okokat. 

Jó tudni

Emésztési zavar is állhat a háttében

Az emésztési zavaroknak gyakran szinte egyetlen jelzője a fejfájás. Az elégtelen emésztés következményeként beinduló komplex anyagcserezavar végtermékeként kóros anyagok halmozódhatnak fel, melyek némelyike akár súlyos krónikus fejfájást okozhat. 

Allergia is okozhatja

Korábban kevéssé volt ismert, hogy az allergiás reakciók következtében felszabaduló hisztamin és szerotonin értágító hatása fejfájást okozhat, vagyis allergia és ételintolerancia betegség tünete is lehet fejfájás. 

A mikrokeringés problémáinak jele is lehet

Fejfájást okozhat a mikrokeringés elégtelensége, vagyis az, amikor a sejtek nem jutnak megfelelő mennyiségű oxigénhez. Ilyen mikrokeringési zavart nemcsak a kiserek elzáródása okozhat – melyet gyakran képalkotó eljárásokkal vizsgálnak is -, hanem az elsavasodott szervezetben a vörösvérsejtek alkalmatlanná válnak az oxigén sejtekhez szállítására. 

Terheltség is okozhat migrént

A nehézfém-terheltség, a salakanyag felhalmozódás szintén a fejfájás hétköznapi okai között szerepelnek.

A Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban éppen ezért ezekre az okokra is fény derülhet. 

Itt az ideje, hogy kényszerű szenvedés helyett kiderítsd mi áll a hasogató fájdalom hátterében, hogy a valódi problémát orvosolhasd a pillanatnyi tünetkezelés helyett.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ

A vizsgálatra itt tudsz bejelentkezni: +36 30 356 2177

Recepció hétköznap: 9:00-15:00 óráig, de napközbeni hívásokat is visszahívják pár órán belül; E-mail: titkarsag@dpek.hu (a foglalt időpont előtt 36 órával tudod lemondani a vizsgálatot)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1133 Budapest,
Kárpát u. 18. 2. emelet

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Urológiai vizsgálatcsomag ultrahanggal Nőknek, Férfiaknak

Urológiai vizsgálatcsomag ultrahanggal Nőknek, Férfiaknak

Érték:

Megtakarítás:

38 500 Ft

16 510 Ft

Kedvezményes ár:

21 990 Ft

43%

Hátralévő idő:

8 nap 4:26:09

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

Mentális problémák orvoslása természetesen, kötőszöveti mobilizációval

Mentális problémák orvoslása természetesen, kötőszöveti mobilizációval

Érték:

Megtakarítás:

10 000 Ft

4 010 Ft

Kedvezményes ár:

5 990 Ft

40%

Hátralévő idő:

5 nap 4:26:12

Vásárlók száma: 9

Megkaptuk a kedvezményt!

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

22 000 Ft

18 210 Ft

Kedvezményes ár:

3 790 Ft

83%

Hátralévő idő:

10 nap 4:25:07

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!