Már csak ma!

A véredben van! Komplex laborvizsgálat az Orvosdiagnosztikai Központban megelőzés, góckeresés céljából a sztárok orvosától 18.550 Ft helyett 8.900 Ft-ért!

A véredben van! Komplex laborvizsgálat az Orvosdiagnosztikai Központban megelőzés, góckeresés céljából a sztárok orvosától 18.550 Ft helyett 8.900 Ft-ért!

Ahogy öregszünk, úgy tartunk egyre jobban a vérvételtől, holott felnőttként talán még fontosabb, hogy rendszeresen ellenőriztessük a vérképünket. A stressz, a kevés pihenés, a káros szenvedélyek, a felnőtt szervezetet megviselik, és számtalan lappangó problémát okozhatnak. Szerencsére a vérben mindennek nyoma van, és időben megelőzhetjük a bajokat, vagy akár az immunrendszerünk teljes leépülését is rendszeres vérdiagnosztikával.

Érték:

Megtakarítás:

18 550 Ft

9 650 Ft

Kedvezményes ár:

8 900 Ft

52%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.10.09. - 2013.12.09.

A Medibon bón tartalma: 
1 fő részére egy általános állapotfelmérő vizsgálat megelőzés és góckeresés céljából

A vizsgálat az alábbiakat tartalmazza:
Aszpartát-amino-transzferáz (ASAT, GOT) meghatározása; 
Alanin-amino-transzferáz (ALAT, SGPT) meghatározása; 
Gamma-glutamil-transzferáz meghatározása; 
Alkalikus foszfatáz meghatározása; 
Karbamid meghatározása; 
Kreatinin meghatározása; 
Húgysav meghatározása; 
Vércukor meghatározása; 
Nátrium meghatározása; 
Kálium meghatározása; 
Vas meghatározása; 
Totál transzferrin meghatározása; 
C reaktív fehérje (CRP) ultraszenzitív meghatározása; 
Összkoleszterin meghatározása; 
HDL koleszterin meghatározása; 
Trigliceridek meghatározása; 
Vérkép automatával (kvalitatív vérképpel); 
Vörösvérsejt süllyedés sebesség meghatározása; 
A vérvételi és adminisztrációs díj; vizelet; cons.

Részletes leírás

Tévedés, hogy vérvételre csak már kialakult tünetekkel kell vagy lehet elmenni! Számtalan betegséget meglehet előzni, vagy ki lehet szűrni, ha legalább évente megnézetjük a vérképünket. Persze ki szeret a házi orvoshoz rohangálni beutalóért, aztán éhgyomorral sorban állni, ülni a laborban? Nem csak a tűszúrástól való félelem tart vissza minket a rendszeres vérvételtől, hanem a körülötte lévő procedúra is.

Mai bónunkkal ezeket a kellemetlenségeket elfelejtheted! Az Orvosdiagnosztikai Központ laborjában nem rabolják a drága idődet! Időpontra érkezel, és az alapos, pontos eredmény is hamarabb meglesz, amiért majd szintén nem kell sorban állnod.

Egy általános állapotfelmérő laborvizsgálatra invitálunk megelőzés és góckeresés céljából a budapesti Orvosdiagnosztikai Központba, egy olyan laborvezető főorvoshoz, Dr. Sanih Loai-hoz, akihez a Magyarországon dolgozó külföldi színészek is fordulnak.

Egy alapos, sok mindenre kiterjedő vizsgálattal nézetheted meg a vérképed, és vértezheted fel az egészséged. Lássuk csak, mire jó a vérvétel:

A piros folyadék, ami az ereinkben folyik, nem csak szervezetünk nélkülözhetetlen eleme, de tökéletes jelzőrendszerként is működik. Ha valamilyen betegség üti fel a fejét bennünk, a vérünk megváltozik. Még akkor is, ha a kór annyira kezdeti, hogy nem okoz tüneteket. A vérben található fehérje lecsökkenése az immunrendszer problémáira hívja fel a figyelmet, ha ezek száma túl magas, akkor pedig gyulladásra utalhat Speciális festék segítségével bizonyos kórokozók, paraziták jelenléte is kimutatható a vérből. Sőt, a hormonok, enzimek és sók vizsgálata révén, az olyan érzékeny szerveink állapotáról is képet nyújt a vérünk, mint a májunk, a veséink és a hormonrendszerünk.

A vér vizsgálatával a különböző gócok is felderíthetők a szervezetben, a kórokozók vagy daganatsejtek ellen termelt antitestek kimutatása révén megállapítható, hogy lappangó fertőzés vagy rák bujkál-e a szervezetben. A süllyedés pedig szintén gyulladásra utalhat. De még hosszan-hosszan sorolhatnánk, mi mindenről árulkodik a vérünk.

Sajnos a legtöbb elváltozást későn vesszük észre magunkon, és a komolyabb betegségek sem hívják fel magukra időben a figyelmet, a vérünk viszont MINDIG IDŐBEN JELEZ.

Ha a következő jelek bármelyikét felismerni véled magadon, vagy valamelyik szeretteden, mindenképp érdemes fontolóra venni a vérvételt:

Állandó fáradtság, sápadt arcbőr
Ha az esetek többségében gyengének érzed magad, az valamilyen hiánybetegségre is utalhat.A fáradtság oka sok esetben a vashiány jele lehet, ahogyan a sápadtság szintén. De, mivel az erőtlenség hátterében számos más probléma is állhat, ezért mindenképpen indokolt vérvételre menni.

Állandó fejfájás
A migrén, a front, a hormonális változások esetén jelentkező fejfájás még nem feltétlenül kóros jelenség, az állandó fejgörcs viszont már lehet az. Jó esetben csak a stressz, a hajszoltság áll a háttérben, de kezdődő stroke jele is lehet, pláne, ha a fejfájáshoz szédülés, hányinger, beszédzavar is társul! De a szűnni nem akaró fejfájás vérnyomás és vércukorproblémákat is jelezhet.

Szűnni nem akaró fülzúgás
A magas vérnyomás egyik legnyilvánvalóbb tünete, ha zúg a fülünk. Ezt a jelet sajnos csak kevesen veszik komolyan. Ugyan, ahhoz, hogy megmérjük a vérnyomásunkat, szükségtelen a vérvétel, mégis érdemes megnézetni a vérképet ez esetben is, mert az más elváltozásokat is jelezhet, amit a csendes gyilkos okoz. Ha pedig csupán ásványi anyag- és vitaminhiány okozza a fülmorajt, akkor a vérvétel ezt is tisztázza.

Indokolatlan látásproblémák
A homályos, torzult látás sok esetben utalhat cukorbetegségre, ha ilyet tapasztalunk, akkor ne késlekedjünk laborba menni! A vérnyomás ingadozása szintén zavarhatja a látásunkat. A magas vérnyomás- és vércukorszint olyan komoly bajok, amik hajlamosíthatnak az agyi- és szívbetegségekre. A vérvétel ez esetben szintén nagyon fontos!

Bőséges menstruáció
A nagy „vérveszteség” ez esetben vérszegénységet okozhat, ami tovább gyűrűzik egyéb problémákban, mint például a fáradékonyság. A vérvétel eredménye alapján kiderül, hogyan lehetünk úrrá egy ilyen panaszon.

Ájulás, gyakori szédülés
Ez igen sokféle probléma jele lehet, a terhességtől, a vérszegénységen át, a vérnyomásproblémákig. Ha ilyen van, mindenképp nézesd meg a vérképed!

Véres széklet vagy vizelet
Ez egy olyan tünet, amivel nem szabad kihagyni az orvos mellett a labort sem. A vér a vizeletben sok esetben húgyúti fertőzésre utalhat, míg a véres széklet az aranyértől kezdve komolyabb panaszokig sok mindent jelezhet. 

Az itt felsorolt problémáktól eltekintve, vagy ezekkel együtt a vérvétel nagyon fontos diagnosztikai elem, amit a megelőzés érdekében is bevethetsz, hogy az egészséged mindig tökéletes legyen!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Orvosi Diagnosztika és Fizioterápia

A vizsgálatra ezen a számon tudsz időpontot egyeztetni:
+36 (20) 982 81 75 (a viszgálatra éhgyomorra kell érkezni)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1066 Budapest,
Oktogon tér 4.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

4 helyszínen!

Hasi-, kismedencei ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Hasi-, kismedencei ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

18 000 Ft

15 300 Ft

Kedvezményes ár:

2 700 Ft

85%

Hátralévő idő:

6 nap 17:53:41

Vásárlók száma: 128

Megkaptuk a kedvezményt!

Natív MR vizsgálat 1 választható régióra, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Natív MR vizsgálat 1 választható régióra, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Érték:

Megtakarítás:

34 500 Ft

3 510 Ft

Kedvezményes ár:

30 990 Ft

10%

Hátralévő idő:

4 nap 17:54:43

Vásárlók száma: 15

Megkaptuk a kedvezményt!

Komplex gluténérzékenység szűrőcsomag: laboratóriumi vizsgálat, gasztroenterológus konzultáció

Komplex gluténérzékenység szűrőcsomag: laboratóriumi vizsgálat, gasztroenterológus konzultáció

Érték:

Megtakarítás:

38 000 Ft

7 000 Ft

Kedvezményes ár:

31 000 Ft

18%

Hátralévő idő:

13 nap 17:53:34

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!