Menstruáció által nem befolyásolt komplementer nőgyógyászati felmérés kínos pillanatok nélkül, vírusok, nemi fertőzések szűrésével tinédzser kortól!

Menstruáció által nem befolyásolt komplementer nőgyógyászati felmérés kínos pillanatok nélkül, vírusok, nemi fertőzések szűrésével tinédzser kortól!

Valószínűleg egyetlen nő sem rajong a nőgyógyászati kivizsgálásokért, ennek ellenére egészségünk szempontjából kulcsfontosságú vizsgálatról van szó. Most elfelejtheted a kínos pillanatokat, és a ruhádat is magadon hagyhatod, mert egy cseppet sem szokványos, ugyanakkor olyan nőgyógyászati felmérésre invitálunk, mely során kiderülhet, hogy rendben vannak-e intim dolgaid, illetve nem vagy-e nemi fertőzés áldozata. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

23 000 Ft

13 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

57%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.07.03. - 2017.09.11.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló komplementer nőgyógyászati felmérés vírusok, nemi fertőzések szűrésével (kb. 45 perc)

FONTOS:

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A hagyományos nőgyógyászati vizsgálatokat nem csak azért viseljük nehezen, és halogatással, mert kínosak, de sokszor elég figyelem sem jut ránk a vizsgálati idő során, arról nem beszélve, hogy ritkán kapunk igazán érdemi útmutatást a megelőzés, védekezés stb. kapcsán.

Szerencsére a modern technikának hála, ma már ezek helyett a vizsgálatok helyett létezik egy másik opció is, amihez még csak le sem kell vetned a ruháidat, mi több, cseppet sem kínos, és menstruáció idején is elvégezhető.

Ajánlatunk révén egy komplementer nőgyógyászati felmérésen vehetsz részt, ami a vírusok, nemi fertőzések szűrését is magába foglalja. A szűrés során 45 perc teljes figyelmet élvezel a szűrést végző szakember részéről.

A felmérést Mizsei Melinda szakképzett terapeuta végzi. Részletes, alapos elektroakupunktúrás vizsgálatról van szó, melyhez személyre szabott tanácsadás is jár a bón részeként, valamint hazavihető, írásos leletet is kérhetsz az eredményeidről. 

Hogyan és milyen műszerrel történik a nőgyógyászati szűrés?

A felmérést a tenyered egy meghatározott akupunktúrás pontján végzi a szakember, így a vizsgálat abszolút fájdalom- és kellemetlenségmentes, és azonnali eredményt mutat sejtszintű pontossággal. A szűrés Salvia mérőműszerrel történik. A mérést kiértékelés és életmód tanácsadás követi. Összefüggéseiben vizsgálja a terheléseket, és az abból kialakuló betegségeket. A szűrés elsődleges célja a megelőzés, illetve a fennálló betegségek, tünetek okainak feltárása. 

A szűrés az alábbi területeket érinti: 

Emlő, ciszta, Méh, Méhnyak, Méhszájpolip, Méhtest polip, Myoma uteri, Petefészek, Petevezeték, Petefészek ciszta, Hüvely, Hüvelyhámgyulladás, Fluor albus, Vesék, Mellékvesék, Húgyhólyag, Húgycső, Húgyvezeték, Húgykövek, Inkontinencia, Candida albicans, Endometriozis, Fungicidek-gombaölők, Osteoporosis, Hormonális zavar, Hipofízis, Klimax, Stressz okozta terhelés, Nehézfémek okozta terhelés, Immunrendszer citokin hálózata, Csecsemőmirigy, Lép, Vastagbél, Ásványianyag hiány, Vitaminhiány. Nemi szűrés.

Ezen a szűrésen az alábbi terhelésekre, kórokozókra,
vírusokra derülhet fény: 

HPV, Condyloma, Candida albicans, Gombás fertőzés, Gardnerella, Chlamydia trachomatic, Trichomonas vaginalis vírus, Trichomonas vaginalis, Human Herpesz vírus 2, Gonorrhoea, Lues-syphilis, HIV 1, HIV 2, Hepatits B, Hepatitis C, Ureaplasma urealyticum, Mycoplasma hominis, Mycoplasma genitalium, Streptococcus agalactiae. 

Ráadás!

Ezek mellett megnézi a szakember azt is, hogy terheli-e valami a csecsemőmirigyed, léped, vastagbeled, az immunrendszered citokin hálózatát, és kiderül, hogy van-e ásványi anyag hiányod, illetve vitaminhiányod. 

Érdemes tudni, hogy 

Több mint 30 féle kórokozó terjedhet szexuális együttlét útján, és az sem ritka, hogy akár egyetlen együttlét alkalmával többféle kórokozóval fertőződhetünk. 

Az állapotfelmérés preventív jellegű, nem orvosi vizsgálat, semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít.

Mikor ajánlott mindenképpen a szűrés?

Kiknek ajánljuk?

Ez a szűrés szinte mindenkinek ajánlott, aki szexuális életet él. Gyermekvállalás előtti pároknak mindenképp javasoljuk, hiszen kiszűrhetők olyan vírusok, baktériumok, fertőzések általa, melyek figyelmen kívül hagyása akár meddőséget, vetélést, koraszülést, fejlődési rendellenességet is okozhat. Jelenlétük sok esetben tünetmentes, ezért érdemes évente egy-két alkalommal részt venni egy ilyen szűrésen. Nagyobb kockázatot vállal az, aki nem megfelelően védekezik, illetve több partnere van egyidejűleg vagy egymást követően.

Spórolj időt, idegeskedést ezzel a cseppet sem kellemetlen és fájdalommentes szűréssel, hogy intim területen is rendben tudhasd az egészségedet!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Egészség-Zóna

A szűrésre előzetes időpontegyeztetéssel tudsz menni.

Időpontegyeztetés hétfőtől-péntekig 10:00-18:00 óráig az alábbi telefonszámon lehetséges: +36 (20) 241 41 44.

WEBOLDAL

Beváltás helye

Egészség-Zóna
1136 Budapest,
Hegedűs Gyula u. 7.
(a lépcsőház melletti első utcafronti üzlet - kék ajtó) 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Enterográfiás kontrasztanyagos MR vizsgálat,  a betegbarát Radivert MR klinikán

Enterográfiás kontrasztanyagos MR vizsgálat, a betegbarát Radivert MR klinikán

Érték:

Megtakarítás:

78 900 Ft

10 000 Ft

Kedvezményes ár:

68 900 Ft

13%

Hátralévő idő:

11 nap 22:43:26

Vásárlók száma: 41

Megkaptuk a kedvezményt!

Esztétikai fogtömés akár három felszínen nagy kedvezménnyel, panoráma röntgennel előleg

Esztétikai fogtömés akár három felszínen nagy kedvezménnyel, panoráma röntgennel előleg

Érték:

Megtakarítás:

24 990 Ft

21 490 Ft

Kedvezményes ár:

3 500 Ft

86%

Hátralévő idő:

7 nap 22:43:30

Vásárlók száma: 20

Megkaptuk a kedvezményt!

4 helyszínen!

Hasi-, kismedencei ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Hasi-, kismedencei ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

18 000 Ft

15 300 Ft

Kedvezményes ár:

2 700 Ft

85%

Hátralévő idő:

1 nap 22:44:36

Vásárlók száma: 68

Megkaptuk a kedvezményt!