Részletes leírás
(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)
Az a legveszélyesebb, ha nem tudjuk, hogy „ki” az ellenfél, azaz, hogy mire vagyunk érzékenyek, és mire reagál olyan hevesen a szervezetünk. Egyszer csak azt érezzük, hogy viszkető kiütések jelennek meg a bőrünkön, vagy tüsszögni, köhögni kezdünk, vagy nehézzé válik a légzésünk…
A legrosszabb, és talán a legnehezebb az, amikor valami olyanra vagyunk allergiásak, amit szeretünk, például a kedvenc ételeinkre! Az ételallergia pedig nem jelent mást, mint hogy bizonyos ételféleségeket NEM fogyaszthatunk soha, ha csak nem akarunk komoly, fájdalmas tünetekkel birkózni.
Ha viszonylag sűrűn előfordul veled, hogy emésztési zavaraid támadnak…
Rövid idő alatt sokat híztál vagy fogytál…
Esetleg visszatérő bőrproblémákkal küzdesz…
Könnyen lehet, hogy valójában Neked is ételallergiád van! Mai bónoddal egy csapásra, fájdalom és tűszúrás nélkül kiderítheted, hogy mire vagy allergiás, legyen az étel vagy bármi más!
Az Életmód Stúdióba invitálunk, ahol egy fájdalommentes komplementer elektroakupunktúrás ételérzékenységen és allergiavizsgálaton vehetsz részt Macher Irén diplomás fizikoterapeuta és addiktológus jóvoltából! A vizsgálat, az orvos társadalom által elismert elektroakupunktúrás diagnosztikai készülékkel történik.
A hagyományos „karcolós” allergiavizsgálatokkal szemben, az elektroakupunktúrás megoldás hatékonysága abban rejlik, hogy a szervezetünk is saját elektromossággal bír, amiben változást okoznak a különféle, bevitt anyagok. A kínai orvoslás már régóta képes a test akupunktúrás pontjain mérni ezeket a változásokat. Az elekroakupunktúra éppen így jár el, csak mindezt tű nélkül viszi véghez. A vizsgálat így nem tart tovább 30 percnél.
Ráadásul, ezzel a módszerrel 15 hónapos kortól szemed fénye is kivizsgálható (FÁJDALOMMENTESEN), ha ne adj isten, rajta is észlelnél furcsa tüneteket!
A teszt ételféleségek, tartósítószerek, tisztítószerek, pollenek, textíliák, állati anyagok, fémek és penészgombák kimutatására alkalmas. A legtöbb allergiatípusra jellemző, hogy nem velünk született, hanem később kialakult problémáról van szó, amit elsősorban bizonyos enzimek hiánya vált ki. Ezt nevezzük ételintoleranciának.
Az érzékenységet kiváltó források közül, a tejtermékek és a lisztek elsődlegesek, ami azért is kellemetlen, mert ezek a legtöbb élelmiszerben megtalálható anyagok.
Egy ilyen vizsgálat eredménye kincset ér, hiszen így tudni fogod milyen ételeket, allergizáló anyagokat kerülj, és hogyan érdemes alakítanod az életmódodon ahhoz, hogy ne legyél „panaszos” allergiás. A fennálló tünetek is csökkenthetők, jó esetben meg is szüntethetők!
És ez még nem minden, hiszen a két különböző vizsgálat mellett, most a bónoddal bónuszként Candida tesztet is kapsz! Azaz 3 különböző vizsgálatot végeznek el egyetlen bónnal.
A Candida gomba megtalálható minden szervezetben, azonban nem mindegy, hogy milyen mértékben. Az általa okozott betegségek terjedése, ugyanolyan kérdéseket vet fel, mint az allergiás megbetegedések. A szervezetünk túlszennyezetté vált, akár csak a környezet. Az immunrendszer nem bír el az őt érő mindennapos hatásokkal: tartósítószerek, antibiotikumok stb.
Nem csoda, hogy kibillen a bélflóra egyensúlya, és a vírusok, kórokozók, gombák táptalajává válik. A Candida gomba normál körülmények között a jó bélbaktériumok hatására nem szaporodik el a szervezetben, azonban az átalakult bélflóra ezen a tényen is változtat.
Ha ez a gombafajta elszaporodik bennünk, akkor a következő panaszokkal számolhatunk:
• Gyomor-, bélpanaszok, teltségérzet
• Visszatérő nőgyógyászati, urológiai gyulladások
• Székrekedés, hasmenés, puffadás
• Krónikus bőrelváltozás
• Ekcéma
• Hajhullás
• Alhasi fájdalmak, görcsök
Ezeken kívül még számtalan kellemetlen tünet hozható összefüggésbe a candidával. Ne késlekedj, most 3 vizsgálatot is letudhatsz egyben, rövid idő alatt, gyors eredményekkel és fájdalommentesen, hogy Napról napra jobban lehess!
Hozzászólások