Ez lejárt, a friss ajánlatokért kérjük kattintson az Ajánlatok menüpontra.

Kardinális kivizsgálás csomag szívbajokra: Szívultrahang (ECHO) + EKG + Terheléses EKG + Kardiológiai konzultáció

Kardinális kivizsgálás csomag szívbajokra: Szívultrahang (ECHO) + EKG + Terheléses EKG + Kardiológiai konzultáció

Valamennyi szervünk munkája létfontosságú, abban a rendszerben, amit a szervezetünk jelent. Ugyanakkor nem kérdés, hogy a szív mindennek a motorja. Éppen ezért számtalan életmódbeli és genetikai tényező kockáztatja épségét, szabályos működését. Ajánlatunkkal most a szívedé a főszerep. Alaposan utánajárhatsz, hogy teljes mértékben megfelelően szolgálja-e az életed, illetve, mi az, amit megtehetsz egészsége érdekében. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

48 000 Ft

24 010 Ft

Kedvezményes ár:

23 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 15

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.01.12. - 2017.03.22.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló kardiológiai kivizsgálás Dr. Menyhárt Orsolya kardiológus belgyógyász szakorvoshoz, amely az alábbiakat tartalmazza: 

FONTOS:

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Wellness EP; Servius EP; Életút EP.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Legújabb ajánlatunkkal a nívós Benyovszky Orvosi Központba invitálunk, ahol szakorvosi figyelem övezheti szívügyeidet egy kardinális kardiológiai kivizsgálás formájában.

Az ajánlat az alábbiakat foglalja magába:

A kardiológia a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág. A szív- és érrendszeri megbetegedések hazánkban is vezető haláloknak számítanak. Az alapos kivizsgálást azoknak ajánljuk, akiknél felmerül szívbetegség gyanúja. 

Szívbetegségek legáltalánosabb tünetei: 

Ha ezek bármelyike jelentkezik nálad, ne késlekedj, mert az életedbe kerülhet a halogatás!

A vizsgálatcsomag részeként a személyes konzultáció mellett a szívultrahang segítségével lehetőség van a szívbetegségek időben történő felismerésére is. 

Amit az EKG-vizsgálatról tudni kell

Vizsgálható vele a percenkénti szívverések száma, azok szabályossága, a szív ingerképzése, ingervezetése, ritmuszavarok, ingervezetési zavarok, a szívizomzat oxigénhiánya, károsodása. Számos egyéb kórállapot mellett információt ad többek között a szívet alkotó kamrák falának nagyságáról, de az alkalmazott gyógyszerek szívműködést befolyásoló hatásairól vagy azok nemkívánatos mellékhatásairól is. 

A vizsgálat közben a hátadon fekszel. Meghatározott színkód szerint csuklóidra és bokáidra egy-egy öntapadó papír- vagy gumiszalaggal ellátott fémelektródát rögzítenek. Az elektródával érintkező bőrfelületet vízzel benedvesítik, vagy géllel bekenik. Az elektródák másik vége a szív elektromos jeleinek feldolgozására alkalmas készülékhez csatlakozik. A mellkasra is helyeznek 6 elektródát, melyek helyzete szintén anatómiailag előre meghatározott. A vizsgálat közben nem lehet mozogni vagy beszélni, mert a légzőizmok mozgása és a különböző zajok a mérés pontosságát károsan befolyásolják. 

Az elektromos jeleket 12 különböző elvezetésben ábrázolják, vagyis az EKG-szalagon ennyi görbe látható. Noha különösebb előkészületre nincs szükség, közvetlenül a vizsgálat elvégzése előtti fizikai terhelés (pl. felmenetel a lépcsőn) megváltoztathatja a görbét. Pár perc pihenés után azonban a szív ismét nyugalmi állapotába kerül. 

A terheléses EKG jelentősége

Vannak olyan betegségek, amelyeknek az EKG-n kimutatható jelei csak terhelésre jelentkeznek. Terheléses EKG során fizikai terhelés (pl. kerékpár vagy futópad használata) közben veszik fel az EKG-görbét. A vizsgálattal az értékelhető, hogy milyen hatással van a szívre a fizikai terhelés, illetve azzal együtt a szervezet megnövekedő oxigénigénye. A fizikai munka természetesen nagyobb terhet ró a szívre, hiszen adott idő alatt nagyobb mennyiségű vért kell pumpálnia. 

Meghatározható vele a mellkasi fájdalom oka, a szív terhelhetősége, hogy milyen ritmuszavarok lépnek fel terhelés hatására. A vizsgálat közben EKG készül, pulzusszámot és vérnyomást is mérnek. 

NAGYON FONTOS

Szívpanaszaiddal Dr. Menyhárt Orsolya kardiológus belgyógyász szakorvoshoz fordulhatsz a kb. 45 perces alapos vizsgálat során.

Ne várd meg, míg vészjeleket küldd a szíved, vedd elejét a bajoknak ezzel a kardinális kardiológiai vizsgálatcsomaggal mihamarabb!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00 -17:30 óráig ezeken a telefonszámokon:

 +36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálati időszak: Hétfő - Szerda : 15:00 - 18:00 óra között. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Benyovszky Orvosi Központ
1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

104 pontos allergia vizsgálat Salvia mérőműszerrel - Joalis féle módszerrel

104 pontos allergia vizsgálat Salvia mérőműszerrel - Joalis féle módszerrel

Érték:

Megtakarítás:

15 000 Ft

8 010 Ft

Kedvezményes ár:

6 990 Ft

53%

Hátralévő idő:

3 nap 9:17:59

Vásárlók száma: 9

Megkaptuk a kedvezményt!

Laboratóriumi pajzsmirigyszűrés hormon-, és immunrendszer vizsgálattal, vércukor, vashiány, koleszterin,...

Laboratóriumi pajzsmirigyszűrés hormon-, és immunrendszer vizsgálattal, vércukor, vashiány, koleszterin,...

Érték:

Megtakarítás:

22 000 Ft

18 900 Ft

Kedvezményes ár:

3 100 Ft

86%

Hátralévő idő:

2 nap 9:18:00

Vásárlók száma: 46

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban