Ízületi natív MR vizsgálat a legmodernebb 1,5 Teslás GE készülékkel, választható régióval (ujjak, boka, csípő, csukló, könyök, térd, váll) a RadiVert betegbarát klinikán!

Ízületi natív MR vizsgálat a legmodernebb 1,5 Teslás GE készülékkel, választható régióval (ujjak, boka, csípő, csukló, könyök, térd, váll) a RadiVert betegbarát klinikán!

Az MR vizsgálat kitűnően alkalmas az izületek, és a csontokat körülvevő lágyrészek vizsgálatára. Precízen feltérképezi az inakat, szalagokat, porcokat, az ízületi belhártyát. Az ízületi MR vizsgálat választható régiói: ujjak, boka, csípő, csukló, könyök, térd, váll. Ha reggelente, vagy fizikai megterhelést követően fájdalmat és ízületi merevséget tapasztalunk, azt ajánlott kivizsgálatatni.

⚡Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, és BARÁTSÁG-GARANCIÁval is.

Érték:

Megtakarítás:

37 800 Ft

4 300 Ft

Kedvezményes ár:

33 500 Ft

11%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 24

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2021.01.01. - 2021.08.07.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló ízületi natív MR vizsgálat a legmodernebb 1,5 Teslás GE készülékkel.

Választható ízületi régiók: ujjak, boka, csípő, csukló, könyök, térd, váll. A csípőn kívül az 1 régió az egyik végtagot jelenti, ha valaki mind a kettőt szeretné akkor 2 bón kell hozzá.

1 ember több bónt is vásárolhat saját részre. A vizsgálati idő: kb. 25-30 perc (jelen helyzetben: 45 perc is lehet)

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen lehet kérni olyan számlát ami elszámolható az Egészségpénztárakkal.

Autóval érkezőknek: a Klinika 35 férőhelyes, zárt magánparkolóval rendelkezik.

Részletes leírás

Ajánlatunkkal, a RadiVert Klinikán vehetsz részt ízületi natív MR vizsgálaton, amit az általad választott területen végeznek el: ujjak, boka, csípő, csukló, könyök, térd, váll.

A RadiVert betegbarát klinikáján a legmodernebb 1,5 Teslás GE Signa Explorer MR készülékével végzik a vizsgálatokat, profi MR-operátorokkal gondoskodnak arról, hogy csökkentsék a vizsgálattal kapcsolatos félelmeket. Például a vizsgálat alatt esetlegesen felmerülő kellemetlen érzetek csökkentésében nagy szerephez jutnak a beépített speciális fényterápiás, és audios funkciók, akár a kedvenc zenédet is hallgathatod közben.

Idősebb korban az ízületi fájdalmak leggyakoribb oka az osteoarthritis, azaz az ízületek kopása, ami szinte népbetegségnek tekinthető. Az ízületi porcok elvékonyodása, elváltozása miatt alakul ki. A csontok közti területet kitöltő porc elkopik, emiatt dörzsölni kezdik az ízületek szélét, ami bővelkedik idegvégződésekben, emiatt tud rettenetesen fájni. 40 éves kor felett jelentősen megnő az ízületi kopás kialakulásának lehetősége, ám a fiatalkori túl intenzív sportolás, és a korábbi sérülés is rizikófaktornak számít. Ha reggelente, vagy fizikai megterhelést követően fájdalmat és ízületi merevséget tapasztalunk, azt ajánlott kivizsgáltatni.

A választható régiókról:

A térd MR vizsgálat megmutatja a csontok, az ízületi porc, a térdízület porcgyűrűje (meniscus), a térdkalács (patella), a térdkalács porcának állapotát, és helyzetét, továbbá a térdet tartó összes szalag állapotát.

A váll MR vizsgálattal jól feltérképezhetőek a vállízület kopásos betegségei, a vállat körülölelő rotátorköpeny szakadása, az ízfelszín, a porcok vastagsága, a lágyrészek elváltozásai, az esetleges balesetet követő sérülések.

A csípő MR vizsgálat megmutatja a csípőben lévő ödémákat, kopásokat, degeneratív folyamatokat, a korai combfej elhalást (necrosis), továbbá képet nyújt az ízületi tok állapotáról is.

A könyök MR vizsgálattal láthatóvá válik a könyökben találkozó 3 csont ízesülésének állapota, az ínak, a porcok, a csonthártya állapota, a traumákat követő elváltozások mértéke, a nyáktömlők (bursák) gyulladása, a bursákban felszaporodó folyadék mennyisége, a teniszkönyök is diagnosztizálható vele.

Az ujjak MR vizsgálata, és a csukló MR vizsgálata felfedi az ízületi gyulladásokat, szalagszakadásokat, a sportsérülések mértékét.

A boka MR vizsgálatát érdemes elvégeztetni szalagszakadás, húzódás, ficam, ízületi bántalmak, túlterheltség, krónikus fájdalom esetén.

MIÉRT ZÁRT MR HASZNÁLUNK?

A legelterjedtebb MR készülék a zárt MR, amely során a beteget a gép egy nem teljesen zárt alagútba húzza be. Az MR vizsgálat során létrehozott kép minőségét a mágneses tér erőssége határozza meg, amely a zárt rendszerben sokszorosa a nyílt MR rendszerhez képest, igy jobb a létrehozott kép minősége.

A nyitott MR készülékek térereje 0,3-0.45 Tesla, míg a zárt MR berendezések 1,5 Tesla erősségűek. A nagyobb térerő miatt finomabb struktúrák is láthatóvá válnak, amelyek a nyílt MR készülékkel nem lehetségesek. A zárt MR készülékeknél rövidebb a vizsgálati idő, mint a nyílt MR berendezéseknél

A nyitott MR készülék esetében a gép adottsága miatt holt tér keletkezik a képalkotás során, így a páciens testének minden részét teljes pontossággal nem képes feltérképezni. Nyitott MR csak akkor javasolt, ha a beteg nem képes a 20-30 perces vizsgálatot a zárt térben elviselni, de az ízületi vizsgálatok kivételével megbízható eredményt nem adnak.

A RADIVERT MR esetében alkalmazott GE 1.5 T MR készülék egy nagyteljesítményű, zárt készülék, amely belseje világos, ami kényelmesebbé teszi számukra azt, hogy egy zárt „csőben” kell feküdniük a vizsgálat alatt. A speciálisan alkalmazott hang és fénytechnika is segít a betegek számára a megfelelő relaxációban.

Kattints a Kérek belőle feliratra!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

RadiVert Diagnostic​ Klinika

Bejelentkezés: online: https://radivert.hu/kapcsolat/;

Előzetes időpontegyztetés telefonon: +36 30 241 4960

E-mailben: radivert@radivert.hu

Kérjük, hogy bejelentkezéskor jelezd, ha implantátummal, beültetett fémmel, protézissal rendelkezel.

WEBOLDAL

Beváltás helye

RadiVert Diagnostic​ Klinika

1047 Budapest, Baross u. 99.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Carotis (nyaki ér) ultrahang vizsgálat a MyDoctor Egészségközpontban

Carotis (nyaki ér) ultrahang vizsgálat a MyDoctor Egészségközpontban

Érték:

Megtakarítás:

19 000 Ft

4 000 Ft

Kedvezményes ár:

15 000 Ft

21%

Hátralévő idő:

1 nap 2:39:22

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Emlő ultrahang vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban

Emlő ultrahang vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

19 000 Ft

4 100 Ft

Kedvezményes ár:

14 900 Ft

22%

Hátralévő idő:

6 nap 2:40:17

Vásárlók száma: 23

Megkaptuk a kedvezményt!

Lábkényeztető csomag: pedikűr, wellness talpmasszázzsal a Lavender Centerben

Lábkényeztető csomag: pedikűr, wellness talpmasszázzsal a Lavender Centerben

Érték:

Megtakarítás:

9 100 Ft

3 610 Ft

Kedvezményes ár:

5 490 Ft

40%

Hátralévő idő:

2 nap 2:40:21

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!