Vedd elejét a rossz napok sorozatának! <br />
45 perc teljes körű figyelem csak Rólad szól: Holistic Pulsing alternatív masszázsterápia a lelki blokkok oldására 3.490 Ft-ért

Vedd elejét a rossz napok sorozatának! 
45 perc teljes körű figyelem csak Rólad szól: Holistic Pulsing alternatív masszázsterápia a lelki blokkok oldására 3.490 Ft-ért

Bál lábbal kilépni reggel az ágyból, hideg víz a zuhany alatt, forró kávé a frissen felvett ruhán, tülkölés a dugóban, késés a munkából, üvöltöző főnök, gyülekező számlák, túlóra, másnap reggel minden elölről ráadás nyaki merevséggel… Egy rossz nap ilyen is lehet, sőt hetekig kísérthet még, amit az ilyenkor elszenvedett stressz a szervezeteddel tesz. Ha nem vagy a mesterséges, instant megoldások híve, de szeretnéd hosszabb távon oldani a napi szorongásokat, olvass tovább, mert jó helyen jársz.

Érték:

Megtakarítás:

7 000 Ft

3 510 Ft

Kedvezményes ár:

3 490 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 38

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2019.08.19. - 2019.12.06.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló 45 perces Holistic Pulsing terápia blokk-oldásra, stressz-oldásra, álmatlanság, krónikus fejfájás enyhítésére stb.

Németh Valentina masszőr végzi.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

"A HOLISTIC PULSING egy egész testes finom ringatásokkal teli stresszoldó masszázs, ami szintén a testen keresztül a lélek blokkjait célozza meg. Erőteljes oldódások mehetnek végbe egy-egy kezelés alkalmával. Tökéletesen ellazít, biztonságot ad, feltölt, békét ad, harmonizál, pihentet. Teljesen kiszakít a napi rutinból, zajból, rohanásból. ... CSAK RÓLAD szól." (Német Valentina - a kezelést végző szakember)

A Zöldsziget Masszázs és Jógastúdióban, ahogy a neve is mutatja, komfortos környezetben lazíthatsz, miközben a Holistic Pulsing – más néven lélekmasszázs szakértője azon munkálkodik, hogy a napi stresszen túl feloldja az ezekért felelős lelki blokkokat benned. A 45 perces alternatív masszázsterápia a testet érintve lélek szinten is intenzíven hat, hatására oldódnak a mélyen elraktározódott gyermekkori traumák, blokkok, a fel nem dolgozott fájdalmak. Az erőteljes izommasszázsokkal ellentétben ez a masszázs gyengéden oldja a feszültségedet. Most itt a lehetőség, hogy megismerd. 

… Akkor itt az ideje, hogy időt szánj magadra, és arra, hogy feloldd a benned burjánzó gátló feszültséget. Többek között erre nyújt nagyszerű alkalmat számodra ez a bón. De, ha a stressz és a blokkok oldása mellett csak az álmatlanságodon, vagy a napok óta gyötrő fejfájásodon szeretnél javítani, akkor is a legjobb módszerrel találhatod magad szemben. 

Hogyan történik a kezelés?

A felületes és instant módszer helyett, mint amilyen egy nyugtató, vagy ahelyett, hogy hosszadalmas terápiákon kezeltetnéd magad, a Holistic Pulsing masszázs során ruhában (zokni vagy harisnya nélkül), igény szerint fűthető takaróval, nincs más dolgod, mint elnyújtózni a kényelmes masszázs ágyon. 

Gyertyafény és speciális zene segíti az ellazulásodat, és a tudatodat egy még éber, de már alvás közeli állapothoz, ahol lehetősége van a testednek az öngyógyító folyamatok beindítására, ahol kikapcsolnak a gondok és belefeledkezhetsz az egész testeden végigmenő ringató, kellemesen pulzáló mozdulatokba, felidézve ezzel egy meleg, puha, biztonságos, szeretetteljes közeg emlékét. 

Ebben az ellazult állapotban válnak hozzáférhetővé és oldhatóvá a negatív bevésődéseid, önsorsrontó programjaid, gyermekkori traumáid, felnőttkori sérelmeid, amik a jelen élet napjait beárnyékolják és gátolnak a továbbhaladásban, a boldogságban. 

Igény esetén a szakember a masszázsterápia előtt és után is tájékoztat, és szívesen meghallgatja a kezelés kapcsán felmerülő kérdéseidet egy kellemes aromájú tea mellett. A kezelés bár gyengéd mégis intenzív lelki folyamatokat indíthat be, utána egy felszabadultabb, kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb állapot érezhető. 

A masszázs napjának éjszakáján mély és pihentető alvásra is számíthatsz. Önálló és kiegészítő terápiaként is szuper választás arra, hogy könnyedebben élhesd meg a mindennapokat. Élj vele!

 

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Németh Valentina

A kezelésre előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 09:00-20:00 között telefonon: +36 (70) 623 77 92. (A legfoglalt időpontot legkésőbb 36 órával előtte tudod lemondani/módosítani, ellenkező esetben a bónod felhasználtnak minősül.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Pillangóeffektus Holisztikus Központ

14.kerület Thököly út 114/b

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Kineziológiai tapasz felhelyezése mozgásszervi fájdalmakra, az Újbuda Medical Centerben

Kineziológiai tapasz felhelyezése mozgásszervi fájdalmakra, az Újbuda Medical Centerben

Érték:

Megtakarítás:

4 000 Ft

1 010 Ft

Kedvezményes ár:

2 990 Ft

25%

Hátralévő idő:

0 nap 7:24:52

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Talpdiagnosztika és talpmasszázs reflexológus szakemberrel

Talpdiagnosztika és talpmasszázs reflexológus szakemberrel

Érték:

Megtakarítás:

8 000 Ft

2 510 Ft

Kedvezményes ár:

5 490 Ft

31%

Hátralévő idő:

6 nap 7:24:46

Vásárlók száma: 20

Megkaptuk a kedvezményt!

Podoszkópos lábvizsgálat + speciális, egyedi talpbetét.