Lejárt

Nincs többé sajgás, nyilalló fájdalom! Gyógyító csontkovácsolás a hát-, derék- és ízületi gondok ellen minden korosztály számára professzionális kiropraktőrtől csak 2.900 Ft!

Nincs többé sajgás, nyilalló fájdalom! Gyógyító csontkovácsolás a hát-, derék- és ízületi gondok ellen minden korosztály számára professzionális kiropraktőrtől csak 2.900 Ft!

Bizonyos értelemben nem csak az agyunk emlékszik, de a testünk, az ízületeink és a csontjaink is. A derekad sosem fogja elfelejteni a cipekedést, a gerinced az örökös számítógép előtt görnyedés miatt büntet, a térdeid az egykor túlzásba vitt sport miatt, vagy épp a túlsúly okán orrolnak Rád ésatöbbi… A lélek is nyomot hagy a testen, egy-egy aggály izomgörcsként jelentkezhet, az önbizalomproblémák szintén rontják a tartást és így tovább…

Érték:

Megtakarítás:

8 000 Ft

5 100 Ft

Kedvezményes ár:

2 900 Ft

64%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 93

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.04.28. - 2014.06.30.

A Medibon bón tartalma:
Előzetes állapotfelmérés
1 alkalom csontkovács szolgáltatás
Ízületi gyulladások, elmozdulások, fájdalmak kezelésére

A kezelésen gyermekek is részt vehetnek.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Napjaink mozgásszegény életmódja, a stressz, az ülőmunka, a vitaminhiányos étrend, „a karrier-lépcsőfokainak megmászása” mind-mind azt eredményezik, hogy ma már korra és nemre való tekintet nélkül, egyre többen küzdenek ízületi gyulladásokkal, hát- gerinc- és derék problémákkal.

Mai bónunk abban segít Neked, hogy szó szerint minden porcikádból száműzhesd a fájdalmat, és Pakó Mihály professzionális csontkovácsnak hála, szinte újjá születhessen a tested!

A csontkovácsolás egy olyan természet közeli megoldás, mely tökéletes és fájdalommentes gyógyírt nyújt az ízületi blokkokra, csigolyaelmozdulásokra, hát-, derék- és gerincproblémák esetén stb.

Lényegében egyensúlyt teremt a szervezetedben, azáltal, hogy kimozgatja, és helyre teszi a csontjaidat. Mindez egy cseppet sem fáj. Sőt, nagyon kellemes, utána pedig testileg és lelkileg egyaránt sokkal könnyebbnek, lazábbnak érzed magad, és a testtartásod is szebbé, egészségesebbé válik.

A szakember előzetesen felméri a problémádat, és annak mértékétől függően alakul a csontkovácsolás időtartama 10 és 45 perc között. De akár néhány perc alatt, akár háromnegyed óra alatt végzel, a fájdalmas problémáidnak búcsút inthetsz.

Pakó Mihály sok éves tapasztalatának köszönhetően, abszolút jó kezekben leszel. Sokan köszönhetik neki a megújulásukat mind testi, mind pedig lelki értelemben. Talán nem is gondolnád, de a mozgásszervi megbetegedések hátterében legtöbbször lelki bajok állnak, és azáltal, hogy a tested kezelve lesz, a lelked is gyógyul.

A csontkovácsolás a következő esetekben nyújthat gyógyírt:

Fontos, hogy a mozgásszegény, hajszolt életmódunkon is változtassunk valamennyit, ha azt szeretnénk, hogy a hatás tartós legyen. Ha odafigyelsz magadra, kisebb az esély arra, hogy a problémák ismét kiújulnak.

Mivel az ízületi megbetegedések kortól, nemtől függetlenül sújtanak minket, ezért a kezelés mindenkinek ajánlott, akár gyerekeknek is! Semmi kellemetlen és fájdalmas mellékhatástól nem kell tartani, sőt a javulás azonnal érezhetővé válik a csontkovácsolás után, mintha csak új testet kaptál volna.

Kérj bátran a bónból, és próbáld ki, milyen érzés az újjászületés!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Egészségnevelő Stúdiók - Pakó Mihály

A csontkovácshoz minden nap 08.00-19.00-ig tudsz bejelentkezni ezen a számon: +36 (30) 255 46 88

WEBOLDAL

Beváltás helye

1072 Budapest,
Rákóczi út 38.
IV. em 14. 30-as kapukód;

 

vagy

 

1042 Budapest
József A. u. 30.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Bőrfiatalító Thermage M rádiófrekvenciás kezelés

Bőrfiatalító Thermage M rádiófrekvenciás kezelés

Érték:

Megtakarítás:

12 500 Ft

10 010 Ft

Kedvezményes ár:

2 490 Ft

80%

Hátralévő idő:

4 nap 1:32:56

Vásárlók száma: 31

Megkaptuk a kedvezményt!

Podoszkópos lábvizsgálat + speciális, egyedi talpbetét.
Komplett szemüvegkészítés szemvizsgálattal

Komplett szemüvegkészítés szemvizsgálattal

Érték:

Megtakarítás:

32 030 Ft

22 840 Ft

Kedvezményes ár:

9 190 Ft

71%

Hátralévő idő:

7 nap 0:33:53

Vásárlók száma / Kedvezmény:

0/1