Borostyán Med-Hotel**** ajánlat: Gasztroenterológiai csomag (a gyomor-,vastagbéltükrözés bódításban fájdalom nélkül történik, és szükség esetén a polyp eltávolítást is tartalmazza). Előkészítéses, ezért ajánlott a szállás

Borostyán Med-Hotel**** ajánlat: Gasztroenterológiai csomag (a gyomor-,vastagbéltükrözés bódításban fájdalom nélkül történik, és szükség esetén a polyp eltávolítást is tartalmazza). Előkészítéses, ezért ajánlott a szállás

Magyarországon a második leggyakoribb előfordulású rák a nőknél és a férfiaknál is a vastagbélrák. Megfelelő szűréssel a legtöbbször polypokból kialakuló vastagbéldaganat megelőzhető.

Érték:

Megtakarítás:

75 000 Ft

15 110 Ft

Kedvezményes ár:

59 890 Ft

20%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.08.14. - 2017.10.10.

A Medibon bón tartalma:
Borostyán Med-Hotel**** 1 fő részére szóló gasztroenterológiai vizsgálatcsomagja

A csomag pontos tartalma:

A vizsgálatot Dr. G. Kiss Gyula - belgyógyász, gasztroenterológus végzi.

FONTOS: Ennél az ajánlatnál, a vizsgálati előkészületek miatt, kifejezetten ajánlott a szállásfoglalás. Természetesen nem kötelező a hotelben, megoldható máshogy is, vagy például a közelben lakóknak sem szükséges.

A vizsgálatra történő előkészítés csütörtök esténként zajlik.

A bónnal a szállás kedvezményes ára helyszínen történő fizetéssel 37.000 Ft (Szép kártyával, vagy Erzsébet utalvánnyal is rendezhető),ez 1 fő részére 2 nap 1 éj szállást tartalmaz egy superior franciaágyas szobában, és egy könnyű csütörtök déli ebédet is magában foglal, valamint a szobához járó egyéb extrákat, mint pl a korlátlan wellness használat.

Amennyiben a pároddal/kísérővel érkeznél a kedvezményes ár 40.000Ft /2 fő/1éj superior franciaágyas szobában (55.000-65.000 Ft helyett), a kísérő részére teljes ellátással, wellness használattal.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu) 

Exkluzív ajánlatunk révén most egy nagyon alapos és speciális gasztroenterológiai vizsgálatcsomagot nyújtunk neked, amely tartalmazza a belgyógyászati vizsgálatot, valamint gyomor és vastagbéltükrözést bódításban. Mivel a vizsgálat kellemetlen része bódításban zajlik, így nem jár fájdalommal, de előkészítést igényel a megelőző napon. 

Mindezt teljes komfortban töltheted hála a jól felszerelt, nívós Borostyán Med-Hotel**** - Egészségügyi Központnak, ahol maga a Dr. G. Kiss Gyula belgyógyász, gasztroenterológus által végzett vizsgálat is zajlik.

Néhány szó különleges gasztroenterológiai vizsgálatról

A gasztroenterológiai szűrésekkel sok problémát megelőzhetünk. A szálloda világszínvonalú endoszkópos laborjában a jelenlegi legújabb optikai eszközök és endoszkópos tornyok (minden irányban állítható műszerek) állnak rendelkezésre az alsó és felső tápcsatorna áttekintésére. A kiváló HD képernyők és a legfrissebb megvilágítási technikák mind segítenek a pontos diagnózis felállításában, valamint az endoszkópos operációs technikák kivitelezésében. 

A gyomortükrözés során áttekintik a nyelőcső, a gyomor és a nyombél nyálkahártyáját. A gasztroszkópia alkalmas a nagyon gyakori refluxbetegség, a gyomor- és a nyombélfekély kimutatására, a biopsziás mintavétellel pedig kizárhatók a rosszindulatú folyamatok, és meghatározható a gyomorban élő Helicobacter pylori fertőzés is.

Ugyanakkor a laborban adott a lehetőség a lisztérzékenység kimutatására is, amit a nyombélen keresztül a vékonybélből vett biopszia segítségével végeznek. A gasztroenterológiai endoszkópia vizsgálatok alatt a vastagbéltükrözés során a végbélből a teljes vastagbél ellenőrzésére van lehetőség, valamint a vékonybél utolsó szakaszának betekintésére. 

És ez még nem minden!

A vizsgálat során talált polypokat a legmodernebb polypectomiás készülékek segítségével azonnal eltávolítják, az esetleges vérzéseket pedig argon plasma coagulátorral kezelik. Az eljárás során az áramló argon (nemesgáz) ionizálódik, és a szöveti felszínt annak érintése nélkül zárja le a lehető legfájdalommentesebb módon. A vastagbéltükrözés időnként, egyesek számára esetleg fájdalmas beavatkozás lehet, ezért ezeket a vizsgálatokat a laborban lehetőség van altatásban is elvégezni. 

Az 1 centiméternél kisebb polypok (ebbe a polypok 80 százaléka beletartozik) eltávolítása szintén benne van a bónban. Ezáltal a daganat kialakulása nagyobb hatásfokkal előzhető meg.

Ennél az ajánlatnál, a vizsgálati előkészületek miatt, kifejezetten ajánlott a szállásfoglalás, amit a bónon felül helyszínen történő fizetéssel (akár Szép kártyával vagy Erzsébet utalvánnyal is) intézhetsz. 

Ez 2 nap 1 éj szállást tartalmaz csütörtök éjszaka superior franciaágyas szobában egy fős használattal, ami egy könnyű csütörtök déli ebédet is magában foglal, valamint a wellness használatot is helyszínen történő fizetéssel 37.000 Ft-ért. A vizsgálatra történő előkészítés csütörtök este zajlik

VAGY 

Amennyiben a pároddal/kísérővel érkeznél az ár mindössze 40.000 Ft/2 fő/1 éj superior franciaágyas szobában, a kísérő részére teljes ellátással, wellness használattal. Az idegenforgalmi adó 300 Ft/fő/éj külön fizetendő.

A szállás tartalmazza:

Ha volt már a családodban vastagbélrák, ha sokat rendetlenkedik az emésztésed, elmúltál 40, ne halogasd a vizsgálatot. Élj mihamarabb a teljes komfortot biztosító, hazánkban egyedülálló lehetőséggel, amit ajánlatunk kínál, és végeztesd el a részletekbe menő életmentő vizsgálatot!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Borostyán Med-Hotel**** - Egészségügyi Központ

Előzetes bejelentkezéssel (szállásfoglalással- a vizsgálat jellege miatt szükséges) tudsz menni a vizsgálatra: +36 20 3399 861
(bármikor hívható, ha nem tudják fogadni a hívást, visszahívnak);

E-mail: med@hotel-borostyan.hu.

Rendelési idő: minden pénteken 9:00 órától

WEBOLDAL

Beváltás helye

Borostyán Med-Hotel**** - Egészségügyi Központ
4252 Nyíradony-Tamásipuszta, Akácos út 21.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Laborvizsgálat lappangó betegségek felkutatására

Laborvizsgálat lappangó betegségek felkutatására

Érték:

Megtakarítás:

45 000 Ft

28 010 Ft

Kedvezményes ár:

16 990 Ft

62%

Hátralévő idő:

0 nap 18:46:20

Vásárlók száma: 30

Megkaptuk a kedvezményt!

Térdízületi ultrahang vizsgálat lelettel, konzultációval az Ultrahang Magyarországnál
Talpdiagnosztika és talpmasszázs reflexológus szakemberrel

Talpdiagnosztika és talpmasszázs reflexológus szakemberrel

Érték:

Megtakarítás:

8 000 Ft

2 510 Ft

Kedvezményes ár:

5 490 Ft

31%

Hátralévő idő:

7 nap 18:46:13

Vásárlók száma: 11

Megkaptuk a kedvezményt!