Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

35.000 Ft helyett 19.900 Ft: Fémkerámia korona készítése és felhelyezése a Hernád Dent Fogászati Rendelőben a hiánytalan mosoly érdekében.

35.000 Ft helyett 19.900 Ft: Fémkerámia korona készítése és felhelyezése a Hernád Dent Fogászati Rendelőben a hiánytalan mosoly érdekében.

Ha hiányzik a párod, az jó érzés is lehet, ami biztosít Téged arról, hogy szereted, és szép vele az élet. Ugyanakkor a hiány csak ritkán társul jóérzéssel, különösen akkor, ha a mosolyodban tátong űr. És ez most nem jelképesen értendő.  Egy-egy fog hiánya nem csak az önbizalmadat rágcsálhatja meg, de a következményei dominó-elv szerint az egészségedre is kihatnak. Ajánlatunk segít, hogy baráti áron pótolhasd a hiányt. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

35 000 Ft

15 100 Ft

Kedvezményes ár:

19 900 Ft

43%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.03.09. - 2016.05.18.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére 1 db fémkerámia korona elkészítése, felhelyezése, amely 3, max. 4 alkalmat vesz igénybe.

FONTOS: Amennyiben nem alkalmas a fog a korona felhelyezésére, úgy visszafizetjük a bón árát.

1 ember 1 bónt használhat fel! 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ha fémallergiával küzdesz, vagy az olcsó és gyors megoldás helyett korszerűbb cirkónium anyagból készült koronára vágysz, akkor kattints ide, és nézd meg erre vonatkozó aktuális ajánlatunkat.

A fogvesztés „katasztrófáját” okozhatja egy baleset, a rossz egészségi állapot, ínysorvadás, de akár a kor vagy a genetika is. Ilyenkor valójában nehéz törődni az okokkal, hiszen annyira lesújt a következmény.

Egy ilyen eset után, vagy azonnal rohanunk a fogorvoshoz, vagy megpróbáljuk rejtegetni a hiányt, azáltal, hogy zártabb szájjal kezdünk el beszélni, és véletlenül sem nevetünk a vicceken, vagy mosolyodunk el egy kedves gesztuson. Mindez azt is jelenti, hogy nem csak a fogsorunk nem teljes, de nélküle az életünk sem igazán lehet az.

Arról nem beszélve, hogy a foghíjas állapotnak további egészségügyi következményei is vannak. Kevesebb foggal kevesebb időt, intenzitást szánunk a rágásra, az evés sem okoz akkora örömet, miközben rettegünk az újabb fogvesztéstől. Ráadásul ilyenkor az üres rész könnyen gyulladások melegágya lehet, ami óhatatlanul kihat a teljes szájhigiéniára, és alappá válhat a rossz lehelet.

A fémkerámia fogpótlás gyors, hatékony, és nem utolsósorban pénztárcakímélő megoldás lehet (különösen ezzel a bónnal!), amikor a helyzet s.o.s. orvoslást kíván. Ha nincs fémallergiád, akkor élhetsz is vele.

Most gyorsan pótolhatod a hiányt, mert ajánlatunk révén 1 db fémkerámia korona elkészítése, felhelyezése jár neked a Hernád Dent Fogászati Rendelőben. A végeredmény 3, maximum 4 alkalmat kíván. 

Amit érdemes tudni a fémkerámia fogpótlásról

A fémkerámia fogpótlás elsősorban az elkészítés gyorsasága és a viszonylag alacsony ára miatt, a leggyakrabban alkalmazott fogpótlási módszer. 

Technikailag a fogsormentő akció a következőképpen néz ki: A fogpótlás mechanikai szilárdságát adó fém vázat a fogtechnikus a foghiánnyal szomszédos fogak lecsiszolása után az azokról vett lenyomat alapján készíti el. Erre a vázra magas hőfokon ráégetik a megfelelő színű kerámiát. A fém váz anyaga lehet kobalt-króm, arany-platina vagy ezüst-palladium ötvözet, illetve ötvözetlen arany vagy titán. 

!!! Jó hír, hogy a fémkerámia korona vállas előkészítéssel kerül a helyére. Így az esztétikai élményen túl ez a preparálási mód védi a fogínyt, fogágyat, mivel a fémkerámia korona váza a vállra „támaszkodik”, szemben a hagyományos korona előkészítési technikával. 

A vállas korona-előkészítési technika előnyei: 

A fémkerámia korona elkészítésének, felhelyezésének lépései:

1. alkalom: Személyes konzultáció, állapotfelmérés, hogy alkalmas-e a fog a korona felhelyezésére. (Amennyiben nem alkalmas a fog a korona felhelyezésére, úgy visszafizetjük a bón árát) 
2. alkalom: amennyiben a korona felhelyezésére alkalmas a fog, úgy a csiszolás, azaz a csontpreparálási folyamat következik. 
3. alkalommal történik a nyers próba, illetve szükség esetén a vázpróba. 
4. alkalom: átadás, beragasztás és a fényes réteg is rákerül a koronára. 

A fémkerámia előnye, hogy a fém a fogakhoz hasonlóan rugalmas, nem olyan merev anyag, mint pl. a porcelán. A fémkerámia korona és a mellette elhelyezkedő fogak közötti folytonosságnak köszönhetően ezután nem okoz gondot sem a rágás, sem az önfeledt nevetés, mosoly, és a maradéktalan tisztítás sem, amely jelentős mértékben növeli a fogpótlás élettartamát, és esztétikus is.

Élj az ajánlattal, pótold a hiányt, és élvezd újra széles mosollyal az életet!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Hernád Dent fogorvosi rendelő

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon 9:00-21:00 óra között hétköznapokon: +36 (20) 543 99 63

Nyitva tartás: Előzetes bejelentkezés alapján változó időpontban hétfő-péntek 15:00-21:00 óra között.

WEBOLDAL

 

Beváltás helye

1078 Budapest,
Hernád u. 25. (utcafronról nyílik)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

HIEMT Intimpad kezelés, 10 alkalmas kúra előleg

HIEMT Intimpad kezelés, 10 alkalmas kúra előleg

Érték:

Megtakarítás:

49 990 Ft

15 000 Ft

Előleg:

10 500 Ft

30%

Hátralévő idő:

0 nap 1:08:16

Vásárlók száma: 24

Megkaptuk a kedvezményt!

Hasi ultrahang vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban előleg

Hasi ultrahang vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban előleg

Érték:

Megtakarítás:

29 900 Ft

10 000 Ft

Előleg:

4 000 Ft

33%

Hátralévő idő:

10 nap 1:08:06

Vásárlók száma: 41

Megkaptuk a kedvezményt!

Alsó végtagi artériás Doppler vizsgálat és konzultáció a ​Medina Egészség Centrumban

Alsó végtagi artériás Doppler vizsgálat és konzultáció a ​Medina Egészség Centrumban

Érték:

Megtakarítás:

22 000 Ft

2 100 Ft

Előleg:

5 000 Ft

10%

Hátralévő idő:

0 nap 1:09:16

Vásárlók száma: 62

Megkaptuk a kedvezményt!