Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

35.000 Ft helyett 19.900 Ft: Fémkerámia korona készítése és felhelyezése a Hernád Dent Fogászati Rendelőben a hiánytalan mosoly érdekében.

35.000 Ft helyett 19.900 Ft: Fémkerámia korona készítése és felhelyezése a Hernád Dent Fogászati Rendelőben a hiánytalan mosoly érdekében.

Ha hiányzik a párod, az jó érzés is lehet, ami biztosít Téged arról, hogy szereted, és szép vele az élet. Ugyanakkor a hiány csak ritkán társul jóérzéssel, különösen akkor, ha a mosolyodban tátong űr. És ez most nem jelképesen értendő.  Egy-egy fog hiánya nem csak az önbizalmadat rágcsálhatja meg, de a következményei dominó-elv szerint az egészségedre is kihatnak. Ajánlatunk segít, hogy baráti áron pótolhasd a hiányt. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

35 000 Ft

15 100 Ft

Kedvezményes ár:

19 900 Ft

43%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.03.09. - 2016.05.18.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére 1 db fémkerámia korona elkészítése, felhelyezése, amely 3, max. 4 alkalmat vesz igénybe.

FONTOS: Amennyiben nem alkalmas a fog a korona felhelyezésére, úgy visszafizetjük a bón árát.

1 ember 1 bónt használhat fel! 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ha fémallergiával küzdesz, vagy az olcsó és gyors megoldás helyett korszerűbb cirkónium anyagból készült koronára vágysz, akkor kattints ide, és nézd meg erre vonatkozó aktuális ajánlatunkat.

A fogvesztés „katasztrófáját” okozhatja egy baleset, a rossz egészségi állapot, ínysorvadás, de akár a kor vagy a genetika is. Ilyenkor valójában nehéz törődni az okokkal, hiszen annyira lesújt a következmény.

Egy ilyen eset után, vagy azonnal rohanunk a fogorvoshoz, vagy megpróbáljuk rejtegetni a hiányt, azáltal, hogy zártabb szájjal kezdünk el beszélni, és véletlenül sem nevetünk a vicceken, vagy mosolyodunk el egy kedves gesztuson. Mindez azt is jelenti, hogy nem csak a fogsorunk nem teljes, de nélküle az életünk sem igazán lehet az.

Arról nem beszélve, hogy a foghíjas állapotnak további egészségügyi következményei is vannak. Kevesebb foggal kevesebb időt, intenzitást szánunk a rágásra, az evés sem okoz akkora örömet, miközben rettegünk az újabb fogvesztéstől. Ráadásul ilyenkor az üres rész könnyen gyulladások melegágya lehet, ami óhatatlanul kihat a teljes szájhigiéniára, és alappá válhat a rossz lehelet.

A fémkerámia fogpótlás gyors, hatékony, és nem utolsósorban pénztárcakímélő megoldás lehet (különösen ezzel a bónnal!), amikor a helyzet s.o.s. orvoslást kíván. Ha nincs fémallergiád, akkor élhetsz is vele.

Most gyorsan pótolhatod a hiányt, mert ajánlatunk révén 1 db fémkerámia korona elkészítése, felhelyezése jár neked a Hernád Dent Fogászati Rendelőben. A végeredmény 3, maximum 4 alkalmat kíván. 

Amit érdemes tudni a fémkerámia fogpótlásról

A fémkerámia fogpótlás elsősorban az elkészítés gyorsasága és a viszonylag alacsony ára miatt, a leggyakrabban alkalmazott fogpótlási módszer. 

Technikailag a fogsormentő akció a következőképpen néz ki: A fogpótlás mechanikai szilárdságát adó fém vázat a fogtechnikus a foghiánnyal szomszédos fogak lecsiszolása után az azokról vett lenyomat alapján készíti el. Erre a vázra magas hőfokon ráégetik a megfelelő színű kerámiát. A fém váz anyaga lehet kobalt-króm, arany-platina vagy ezüst-palladium ötvözet, illetve ötvözetlen arany vagy titán. 

!!! Jó hír, hogy a fémkerámia korona vállas előkészítéssel kerül a helyére. Így az esztétikai élményen túl ez a preparálási mód védi a fogínyt, fogágyat, mivel a fémkerámia korona váza a vállra „támaszkodik”, szemben a hagyományos korona előkészítési technikával. 

A vállas korona-előkészítési technika előnyei: 

A fémkerámia korona elkészítésének, felhelyezésének lépései:

1. alkalom: Személyes konzultáció, állapotfelmérés, hogy alkalmas-e a fog a korona felhelyezésére. (Amennyiben nem alkalmas a fog a korona felhelyezésére, úgy visszafizetjük a bón árát) 
2. alkalom: amennyiben a korona felhelyezésére alkalmas a fog, úgy a csiszolás, azaz a csontpreparálási folyamat következik. 
3. alkalommal történik a nyers próba, illetve szükség esetén a vázpróba. 
4. alkalom: átadás, beragasztás és a fényes réteg is rákerül a koronára. 

A fémkerámia előnye, hogy a fém a fogakhoz hasonlóan rugalmas, nem olyan merev anyag, mint pl. a porcelán. A fémkerámia korona és a mellette elhelyezkedő fogak közötti folytonosságnak köszönhetően ezután nem okoz gondot sem a rágás, sem az önfeledt nevetés, mosoly, és a maradéktalan tisztítás sem, amely jelentős mértékben növeli a fogpótlás élettartamát, és esztétikus is.

Élj az ajánlattal, pótold a hiányt, és élvezd újra széles mosollyal az életet!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Hernád Dent fogorvosi rendelő

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon 9:00-21:00 óra között hétköznapokon: +36 (20) 543 99 63

Nyitva tartás: Előzetes bejelentkezés alapján változó időpontban hétfő-péntek 15:00-21:00 óra között.

WEBOLDAL

 

Beváltás helye

1078 Budapest,
Hernád u. 25. (utcafronról nyílik)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Nőgyógyászati vizsgálat-csomag mikrobiológiai kenetvizsgálattal a Benyovszky Orvosi Központban

Nőgyógyászati vizsgálat-csomag mikrobiológiai kenetvizsgálattal a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

47 900 Ft

10 000 Ft

Előleg:

7 600 Ft

21%

Hátralévő idő:

1 nap 10:53:17

Vásárlók száma: 18

Megkaptuk a kedvezményt!

Laboratóriumi pajzsmirigyszűrés hormon-, és immunrendszer vizsgálattal, vércukor, vashiány, koleszterin,...előleg

Laboratóriumi pajzsmirigyszűrés hormon-, és immunrendszer vizsgálattal, vércukor, vashiány, koleszterin,...előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

7 300 Ft

Előleg:

3 700 Ft

28%

Hátralévő idő:

0 nap 10:53:18

Vásárlók száma: 78

Megkaptuk a kedvezményt!

Reumatológiai vizsgálat Dr. Bakos Gizella reumatológus szakorvossal

Reumatológiai vizsgálat Dr. Bakos Gizella reumatológus szakorvossal

Érték:

Megtakarítás:

29 000 Ft

2 900 Ft

Előleg:

6 200 Ft

10%

Hátralévő idő:

5 nap 10:53:13

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!