Már csak ma!

Ragyogjon szebben a mosolyod az Új évben! Fájdalom- és peroxid-mentes bio fogfehérítés + Fogkőeltávolítás + Polírozás + … = 70.000Ft helyett 12.990Ft!

Ragyogjon szebben a mosolyod az Új évben! Fájdalom- és peroxid-mentes bio fogfehérítés + Fogkőeltávolítás + Polírozás + … = 70.000Ft helyett 12.990Ft!

Színes ünnepi ételek, terülj-terülj asztalkám, forralt bor… Csupa-csupa finomság, ami annak ellenére, hogy az ember ínyére való, a fogak számára nem épp ragyogó. Ha szeretnéd, hogy fogsorod fehérebb, mosolyod pedig vonzóbb legyen az Új évre, akkor ezt a bónt semmiképpen ne hagyd ki! Ráadásul AJÁNDÉKNAK IS SZUPER, ha valakinek még mindig nem tudod, mit adj.

Érték:

Megtakarítás:

70 000 Ft

57 010 Ft

Kedvezményes ár:

12 990 Ft

81%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 37

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.12.23. - 2014.02.21.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló fájdalom- és peroxid-mentes bio fogfehérités. (kb. 1 óra)

A csomag tartalmazza:
A fogkő eltávolítását
Polírozást
A fogfehéritést
A szájhigéniás tanácsadást

FONTOS!
A Smile Art fogászat a legújabb amerikai szabványnak megfelelő peroxid mentes anyagot használja,melynek biológiailag kompetens összetevői tökéletesen fehérítik ki a fogakat,mégsem okoznak zománckárosodást és ezzel járó hosszan tartó fájdalmat,érzékenységet. 

 

Részletes leírás

A cukros üdítők, a dohányzás, a vörös bor, a színes gyümölcsök, az olasz konyha remekei, mind-mind elszínezik a fogakat, a letapadt lepedék sárgává, a makacs fogkő barnás árnyalatúvá torzítja mosolyunk ékét. Ha nem akarsz lemondani minden szenvedélyedről vagy kedvenc ételeidről, de mindennél jobban vágysz arra, hogy bátran megvillanthasd fogsorodat, akkor ezzel a bónnal mindez lehetséges.

Most egy abszolút kímélő, fájdalom- és peroxid-mentes fogfehérítésen vehetsz részt! A Smile Art fogászati rendelőben művészi szintre emelték a természetes, a zománc és az íny épségét sem veszélyeztető fogfehérítést. A csomag tartalmazza a fogkő eltávolítását, a fogfehérítést és a tartós eredmény érdekében egy szájhigiéniai tanácsadást is magába foglal.

Napjainkban elsőre nehéz választani a tengernyi kínálkozó fogfehérítő lehetőség közül. Vannak egyszerűbb módszerek, vannak komplikáltabbak, biztonságosabbak és sajnos rizikós megoldások is.

A peroxidtartalmú fogfehérítő módszerek kockázatosak, hiszen ez esetben maga a fehérítő anyag, a hidrogén-peroxid erősen oxidáló tulajdonsága képes a fogfehérítésre, és ugyanakkor a fogzománc bizonyos mértékű károsítására is. Ez az anyag kioldja a fog bizonyos alkotóelemeit, gyengítve ezáltal a fogak szilárdságát és ellenálló képességét.

Ezzel szemben az a peroxid-mentes megoldás, melyet a bón részeként a Smile Art fogászati rendelő Neked kínál, abszolút biztonságos. Ennek során a fogorvos a legújabb amerikai szabványnak m egfelelő peroxid-mentes anyagot alkalmazza, melynek biológiailag kompetens összetevői tökéletesen fehérítik ki az évek során elszíneződött fogakat, anélkül, hogy károsítanák a zománcot és az ínyt. Ez a megoldás nem jár fájdalommal, és nem okoz érzékenységet sem.

A legmodernebb plazmalámpás fehérítés során már egy óra alatt elérhető a kívánt eredmény, és ragyogóvá tehető a mosolyod.A Smile Art fogászaton alkalmazott fehérítő anyagok a legújabb non-peroxid családba tartoznak, melyek nem okoznak semmilyen irritációt sem a fehérítés alatt, sem pedig utána. A végeredmény pedig csodálatos!

1. Elsőként vetnek egy pillantást a fogaidra, hogy a kezelés valóban alaposan történhessen, illetve tájékoztatnak Téged az esetleges elváltozásokról. (Tehát ezáltal egy komplett állapotfelmérést is kapsz.)
2. Meghatározzák a kiindulási fogszínt egy fogszínkulcs segítségével.
3. Megtisztítják a fogaidat a fogkőtől és az egyéb lerakódásoktól, majd egy erre a célra kifejlesztett pasztával átpolírozzák a fogsorodat. Ezáltal a fogkő nehezebben épül majd vissza, és a fogaid ellenállóbbak lesznek a baktériumokkal szemben is. A fogkő eltávolítása nem csak esztétikailag javít fogsorod állapotán, de az ínybetegségeket is megelőzheted általa.
4. Ezután következik a fogfehérítés, mely során peroxid-mentes anyaggal bekenik az alsó és felső fogívet, majd plazma lámpával megvilágítva beindítják a fehérítő mechanizmust.
5. És, hogy az eredmény tartós legyen, egy személyre szabott szájhigiéniás tanácsadásban is részesítenek.

  

És a végeredményt még a hollywoodi sztárok is megirigyelnék: ragyogó, vonzó, lehengerlő, hófehér, egészséges mosoly!  Végre őszintén, szívből nevethetsz, és nem kell többé rejtegetned a boldogságodat.

 

 

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Smile Art Fogászati Rendelő

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon:
+36 (70) 555 55 54

WEBOLDAL

Beváltás helye

1013 Budapest,
Krisztina krt 39./b

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

4 alkalmas, teljes kolon-hidroterápia kúra orvosi konzultációval előleg

4 alkalmas, teljes kolon-hidroterápia kúra orvosi konzultációval előleg

Érték:

Megtakarítás:

65 000 Ft

16 000 Ft

Előleg:

9 000 Ft

25%

Hátralévő idő:

2 nap 12:05:16

Vásárlók száma: 54

Megkaptuk a kedvezményt!

Vámpírszérum kezelés (PRP kezelés) a teljes arcra-, nyakra-, dekoltázsra, ORVOS SPECIALISTÁVAL

Vámpírszérum kezelés (PRP kezelés) a teljes arcra-, nyakra-, dekoltázsra, ORVOS SPECIALISTÁVAL

Érték:

Megtakarítás:

160 000 Ft

41 000 Ft

Előleg:

24 000 Ft

26%

Hátralévő idő:

6 nap 12:06:12

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

Nőgyógyászati kivizsgálás választható Női-Férfi szakorvossal előleg

Nőgyógyászati kivizsgálás választható Női-Férfi szakorvossal előleg

Érték:

Megtakarítás:

38 900 Ft

7 000 Ft

Előleg:

6 400 Ft

18%

Hátralévő idő:

3 nap 12:05:15

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!