Lejárt!

Éltető sócsomag Parajdról! 2kg EGÉSZSÉGES parajdi étkezési só + 1kg színtiszta étkezési szódabikarbóna + 1kg bőrszépítő rózsás parajdi fürdősó = 3.800Ft helyett 2.400Ft!

Éltető sócsomag Parajdról! 2kg EGÉSZSÉGES parajdi étkezési só + 1kg színtiszta étkezési szódabikarbóna + 1kg bőrszépítő rózsás parajdi fürdősó = 3.800Ft helyett 2.400Ft!

Az Erdélyben található Parajdi Sóbánya kincseit már a rómaiak idején is bányászták. Nem csoda, hiszen akkoriban kezdték felfedezni mi a jó a testnek és a léleknek. Szerencsére a sóbánya napjainkban is elegendő só-készlettel bír, így mi is kiaknázhatjuk jótékony hatásait, mind az ételünkbe, mind pedig a fürdővizünkbe szórva.

Érték:

Megtakarítás:

3 800 Ft

1 400 Ft

Kedvezményes ár:

2 400 Ft

37%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 22

Hátralévő bónok száma: 8

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.02.01. - 2014.03.01.

A Medibon bón tartalma:
1 komplett, egészséges parajdi só csomag

A csomag tartalma:
2 kg parajdi étkezési só, 
1 kg színtiszta étkezési szódabikarbóna, 
1 kg pórusösszehúzó, bőrszépítő, gyulladáscsökkentő rózsás parajdi fürdősó 

A bón a házhoz szállítás díját nem tartalmazza!

A csomagot budapesti házhoz szállítással veheted igénybe, aminek ára (bármennyi csomag rendelése esetén) szintén nagyon kedvező:
Belső kerületek (690 Ft): V, VI, VII, VIII, IX, X, XIII, XIV, XX, XIX,
Külső kerületek (890 Ft): I, II, III, IV, XV, XVI, XVII, XVIII, XXIII, XXI, XXII, XI,XII,
A kiszállítás minden szombaton 10.00 -18.00 óra között történik.

Vidéki vásárlóink postai úton juthatnak a csomaghoz, a postai díjszabásnak megfelelően,Erről a szolgáltatóval kell egyeztetni a bón sorszámának elküldésével a kapcsolat@eletso.hu címen.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A sokak által kedvelt Életsó.hu és a Medibon közös együttműködése révén, most Te is Parajd kincseivel gazdagíthatod a háztartásodat.

A bón részeként 2kg egészséges parajdi étkezési só, 1kg színtiszta és univerzálisan felhasználható étkezési szódabikarbóna, valamint 1 kg mennyei, bőrszépítő rózsás parajdi fürdő só lehet a tied.

Érdemes időben rendelned, hogy Te se maradj le a limitált bón természetes elixírjeiről!

Ételeink főfűszere a só. Nemrégiben nagy port kavart, hogy vajon egészségesek-e napjaink sói, avagy sem. A boltok polcain sorakozó olcsó sók többsége számos adalékanyagot, csomósodásgátló szert és káliumot tartalmaz, azaz egészségre ártalmas anyagokkal dúsították „finomítás” címén.

Ezzel szemben a Parajdi só egyike a világ legjobb minőségű, és legegészségesebb sóinak, mivel semmilyen mesterséges anyaggal nem kezelték, és nem vonták ki belőle azt a 84-féle ásványi anyagot és nyomelemet, amit a parajdi só tartalmaz, és amik nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára.

Minden szinten bizonyított tény, hogy a só, azaz a Nátrium-klorid az élet alapja. A tiszta só nem okoz betegséget, a hiánya azonban igen! Ezzel a bónnal egy olyan komplett háztartási csomaghoz juthatsz hozzá, amivel a saját és Szeretteid egészségével is csak jót tehetsz.

Az Életsó egyenesen Erdélyből, a Parajdi sóbányából érkezik otthonodba! Ráadásul a lehető legkedvezőbb áron szállítják házhoz Neked Budapesten, de vidéki vásárlóink postai úton is kérhetik!

A parajdi só vegytiszta „egészségbomba”. A sejtjeinknek és az egész szervezetünknek szüksége van a sóra, ami megköti a nedvességet, feszesít, életerősen tart. Ha mérgek helyett Te is szívesebben fűszereznéd a szeretteid elé tett ételt éltető sóval, akkor ne késlekedj, felejtd el a klasszikus konyhasókat, és töltsd fel a kamra polcait parajdi sóval! 

Az erdélyi sóbánya mélyéről az otthonunkba kerülő só, a természet egyik igazi csodaszere, ami bizonyítottan sokféle betegség ellen jótékonyan hat a szervezetre. Nem véletlen, hogy milliók látogatják a Parajdi sóbányát egészségük érdekében, asztma-, allergia-, tüdő-, bőrbetegségek gyógyítása céljából.

A csomag részeként most, akár több hónapra elegendő egészséges sóval töltheted fel a konyhapolcát, a tiszta szódabikarbóna pedig igazán sokoldalú segítséget jelenthet gyomorsav-túltengés esetén vízhez keverve, vagy natúr fogfehérítőként alkalmazva, süteményekhez adva, esetleg természetes súrolószerként bevetve.

De nem csak háztartásbeli dolgokkal leszel gazdagabb, hanem egy-két-három-négy nagyszerű fürdőélménnyel is a rózsás parajdi fürdősónak köszönhetően, mely szintén a csomagod része. Mennyei érzés a nap végén, belemerülni egy kád finom meleg, rózsaesszenciás parajdi fürdősós gyógyvízbe, ami egyszerre tesz jót a problémás bőrrel, miközben összehúzza a pórusokat, fertőtlenít, felüdíti a testet-lelket, csökkenti a gyulladásokat, és a zsigerekig ellazít.

Akár magadnak, akár Szeretteidnek ajándékba veszed, mindenképpen örömöt szerez ez a finom parajdi só csomag. Ne késlekedj, szerezd meg magadnak még ma a bónt!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Életsó
Vinkler Tibor e.v.

WEBOLDAL

A házhoz szállítás díját a csomag átvételekor készpénzben kell fizetned a futárnak.

A csomagot a bónod sorszámának, és a házhoz szállítás címének megadásával kérheted az alábbi e-mail címen: (Ha több csomagot is rendeltél, kérjük, e-mailedben a rendelt csomag darabszámát is tüntesd fel) kapcsolat@eletso.hu

A kiszállítás minden szombaton 10.00 -18.00 óra között történik.

 

Beváltás helye

Budapesti házhoz szállítással
vagy vidéki vásárlóinknak postai úton

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

4 alkalmas, teljes kolon-hidroterápia kúra orvosi konzultációval előleg

4 alkalmas, teljes kolon-hidroterápia kúra orvosi konzultációval előleg

Érték:

Megtakarítás:

96 000 Ft

19 200 Ft

Előleg:

15 400 Ft

20%

Hátralévő idő:

1 nap 23:06:14

Vásárlók száma: 9

Megkaptuk a kedvezményt!

Forradalmi oxigén arckezelés 5 technológia ötvözésével előleg

Forradalmi oxigén arckezelés 5 technológia ötvözésével előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 500 Ft

11 600 Ft

Előleg:

4 200 Ft

44%

Hátralévő idő:

21 nap 23:05:54

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Szakorvosi dermatoszkópos anyajegyszűrés a teljes testen

Szakorvosi dermatoszkópos anyajegyszűrés a teljes testen

Érték:

Megtakarítás:

35 900 Ft

4 000 Ft

Előleg:

6 400 Ft

11%

Hátralévő idő:

9 nap 23:06:06

Vásárlók száma: 9

Megkaptuk a kedvezményt!