Erickson-féle hipnózis kezelés<br />
Elakadtál az életben? A problémák feltárása, és oldása ​az Arany Nap Életmód Központban

Erickson-féle hipnózis kezelés
Elakadtál az életben? A problémák feltárása, és oldása ​az Arany Nap Életmód Központban

A megoldatlan problémák felhalmozódnak, és blokkokat okozva terhelik le testünket, lelkünket, szellemünket, és gátolják, hogy megoldásokat találjunk az életünkben a családon belüli, a párkapcsolati, vagy munkahelyi konfliktusokra, elakadásokra. Ez a kezelés segíthet!

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, plusz Vásárlóinkat a BARÁTSÁG-GARANCIÁval is védjük.

Érték:

Megtakarítás:

12 000 Ft

6 010 Ft

Kedvezményes ár:

5 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 34

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2019.04.07. - 2019.06.28.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló 1 alkalmas (45-60 perc) hipnózis az Arany Nap Életmód Központban. (öszetett probléma esetén, előfordul, hogy további ülésekre is szükség lehet)

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Az idegeskedés, a fáradtság, a depresszió nyomasztanak, miattuk negatívan szemléljük az élethelyzeteinket, ezért nem tudunk sikeres megoldásokat találni problémáinkra.

Lelki, fizikai és szellemi közérzetünk javulása, ezeknek a fájdalmakkal, és félelmekkel blokkolt területeknek a feloldásával, harmonizálásával kezelhető a hipnózisban, vagyis egy módosult tudatállapotban.

A nemzetközi NGH (National Guild of Hypnotists) és Komplementer Hipnózis Egyesület enökénél és feleségénél diplomázott Makkos Ildikó hipno-coach végzi a kezeléseket. 

Mi is az a hipnózis?

A hipnózis egy különleges pszichológiai állapot, ami a személynek a tudatos állapotától eltérő tudatszintjét jelöli. A hipnotikus állapot (vagy transzállapot, vagy módosult tudatállapot) nem más, mint egy irányított rendkívül mély, relaxációs állapot. Hipnózisban a figyelem csak befelé koncentrálódik, a külső ingerek és zajok kívül maradnak. Egyébként nagyon enyhe hipnózisba az elalvás előtti pillanatokban is kerülhetünk. 

Mi is ez az Erickson-féle hipnózis kezelés?

Milton H. Erickson (1901-1980) a XX. század egyik leghíresebb hipnoterapeutája volt, emberek tömegeinek segített új alapokra helyezni életét, viselkedését, gyógyulását. Módszerének alapja az a kezelései során megszerzett tapasztalata lett, hogy mindenkiben vannak aktiválható erőforrások. A módosult tudatállapotban a tudatalatti megnyitása lehetővé teszi, hogy a személy az általa vágyott változáson keresztül menjen, önmaga ellenkezése nélkül.

Hogyan zajlik a kezelés?

Az Ericksoni hipnózisnál még a transzállapot előtt a hipnoterapeuta megbeszéli a klienssel, hogy milyen célt szeretne elérni a kezeléssel.  A kezelés kellemesen ülve vagy fekve történik. A hipnoterapeuta biztosítja a személy bizalmát, kényelmét és az irányításával, instrukcióival egy meditációhoz hasonló mély tudatállapotba kerül a kliens, ezután együtt tárják fel a probléma okát, ami tiszta felismerésekhez, blokkoldáshoz vezet.

Fontos tudni: a hipnotikus állapotban is folyamatosan tudatában vagyunk annak, mi történik velünk, és ha valami nem tetszőt tapasztal az elménk, akkor képes felébredni a tudat! Ezért változhat személyenkén a kezelések hosszúsága.

Amiken segíthet az Erickson-féle hipnózis kezelés

Ez egy gyengéd és nagyon hatékony módszer az áhított cél elérésére. Nézzük miken tud segíteni, javítani:

Kérd most, ha megszabadulnál lelki problémáidtól, megújulni vágysz, vagy egy magasabb szintű életminőséget szeretnél elkezdeni.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Arany Nap Életmód Központ

A terápiára, előzetesen be kell jelentkezned: +36 (70) 550 9226. Nyitvatartás: Hétfő - Szombat: 09:00-20:00, Vasárnap: 10.00-16:00.
A legfoglalt időpontot legkésőbb 36 órával előtte mondhatod le, ellenkező esetben a bón felhasználtnak minősül.

WEBOLDAL

Beváltás helye

Arany Nap Életmód Központ,

1149 Budapest, Róna köz 15.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Nyaki lágyrészek komplex UH vizsgálata lelettel, konzultációval az Ultrahang Magyarországnál
Egészségvédelem laboratóriumi Professzionális szűrőcsomaggal

Egészségvédelem laboratóriumi Professzionális szűrőcsomaggal

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

20 640 Ft

Kedvezményes ár:

3 360 Ft

86%

Hátralévő idő:

1 nap 5:01:06

Vásárlók száma: 33

Megkaptuk a kedvezményt!

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.