Specifikus emésztőrendszeri laborvizsgálat, főorvosi kiértékeléssel az Oktogonhoz közeli laborban: Lisztérzékenység + Emésztési enzimek + Helicobakter Pylori + CRP + ...

Specifikus emésztőrendszeri laborvizsgálat, főorvosi kiértékeléssel az Oktogonhoz közeli laborban: Lisztérzékenység + Emésztési enzimek + Helicobakter Pylori + CRP + ...

Az alhasi fájdalmak, a görcsök, puffadás, a krónikus hasmenés, hányinger, mind olyan tünetek, melyek egyértelműen az emésztőrendszer működési rendellenességére utalnak. A tüneteket kezelése savlekötővel, széntablettával, görcsoldóval,... nem megoldás, mert ezek nem a kiváltó okot gyógyítják.

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, plusz Vásárlóinkat a BARÁTSÁG-GARANCIÁval is védjük

Érték:

Megtakarítás:

29 900 Ft

14 910 Ft

Kedvezményes ár:

14 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 47

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2019.01.24. - 2019.04.05.

A Medibón bón tartalma:
1 fő részére specifikus emésztőrendszeri vérvételes laborvizsgálat, akkreditált laborban, validált lelettel, laborvezető főorvosi kiértékeléssel.

FONTOS: A vizsgálatra éhgyomorral kell érkezni.

Egészségpénztári információk: MKB EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A munkában való étkezés általában már önmagában hajszás kicsit, pláne, ha a főnököd lesi az óráját közben, vagy más elintéznivalód is akad. A munka utáni étkezéssel pedig gyakran időt akarsz spórolni, ezért a kész- vagy félkész falatokat választod, és az sem ritka, hogy habzsolsz.

Ezek pedig olyan momentumok, melyek csak terhelik az emésztőrendszeredet, és mindezt csak tovább fokozzák a tartósítószerek, ízfokozók és egyéb adalékanyagok. Nem csoda, ha gyakran savas a gyomrod, puffadsz, vagy görcsöl, esetleg megy a hasad.

Ráadásul a helyzetet csak tovább ronthatja, hogy a kínosabb tünetek akár a legváratlanabb pillanatokban csaphatnak le Rád: egy értekezleten, a buszon, gyermeked iskolai rendezvényén, színházban stb. Továbbá komoly fájdalommal is járhatnak.

Az alhasi fájdalmak,  a krónikus hasmenés, hányinger, görcsök, puffadás, fogyás, étvágytalanság, mind olyan tünetek, melyek egyértelműen az emésztőrendszer működési rendellenességére utalnak. Az nem megoldás, ha ilyenkor a tüneteket kezeled savlekötővel, széntablettával, görcsoldóval,... mert ezzel csak elodázod a problémát, és nem a kiváltó okot gyógyítod meg.

Meglepő információ!

Az emésztéssel olyan tünetek is összefüggésbe hozhatóak, mint a vérszegénység, a krónikus fáradtság, vagy a láz.

Ha valamelyik tünetet, vagy tüneteket már tapasztalod a korábban említettek közül, akkor itt az ideje, hogy alaposan kivizsgáltasd magad és végre kiderüljön, mi áll a szimptómák mögött, hogy olyan megoldás születhessen, amely tartós gyógyulást eredményez!

Az Orvosi Diagnosztika Laborban egy vérvételből feltárják a gyomorfájdalmad, a puffadásod, a gyomorgörcseid, vagy a gyomorégésed okait.

Ráadásul ezzel a vizsgálattal már korai szakaszban is kimutathatóak az emésztőrendszer problémái, így még időben orvosolhatsz olyan bajokat, amelyek később válnának kórossá, súlyossá.

A lelet értékelő főorvos már több mint 20 éve praktizál, a kvalitásához érdekes adalék, hogy a 2014-es Astellas-díjas Laboratórium szakdolgozói csoport vezetője, és a hazánkban forgató filmsztárok nagyrésze is hozzá fordulnak a panaszaikkal.

A specifikus emésztőrendszeri laborvizsgálat ezekre terjed ki:

gasztroenterális panel vizsgálattal kimutatható a lisztérzékenység, ami egy igen komoly bélgyulladási tünetekkel járó betegség. 

Helicobacter Pylori vizsgálat a gyomortumor egyik okozóját, a fekély leggyakoribb kórokozóját kutatja.

vas paraméterek vizsgálata azért fontos, mert bizonyos bélbetegségek esetén a gyulladt bélfal miatt a vas nem tud felszívódni, így értéke akár minimálisra csökkenhet.

mennyiségi vérkép vizsgálata megmutatja a lehetésges vérszegénységet, gyulladással fertőzéssel járó állapotokat.

C-reaktív protein (CRP) az akut gyulladások érzékeny jelzője. Értéke kizárólag a gyulladásos időszakban emelkedett, emiatt sokkal precízebb vizsgálat, mint a süllyedés. 

Önemésztés helyett, vizsgáltasd ki magad, hogy mihamarabb megoldást találj a problémádra!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Orvosi Diagnosztika és Fizioterápia

A vizsgálatra ezen a számon lehet időpontot egyeztetni:

+36 (20) 982 81 75 (Hétfő-Péntek délelőtt)

Vérvétel időszaka: hétfő

WEBOLDAL

Beváltás helye

Orvosi Diagnosztika és Fizioterápia

1067 Budapest, Eötvös u. 16. (az Oktogontól egy utcányira)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Szemészeti vizsgálat gyermekeknek, felnőtteknek
Egészségvédelem laboratóriumi Professzionális szűrőcsomaggal

Egészségvédelem laboratóriumi Professzionális szűrőcsomaggal

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

20 640 Ft

Kedvezményes ár:

3 360 Ft

86%

Hátralévő idő:

4 nap 0:43:30

Vásárlók száma: 33

Megkaptuk a kedvezményt!

5 alkalmas tartósan, látványosan fogyasztó cryolipolízis kezelés.

5 alkalmas tartósan, látványosan fogyasztó cryolipolízis kezelés.

Érték:

Megtakarítás:

99 900 Ft

59 910 Ft

Kedvezményes ár:

39 990 Ft

60%

Hátralévő idő:

0 nap 0:43:34

Vásárlók száma: 37

Megkaptuk a kedvezményt!