Specifikus emésztőrendszeri laborvizsgálat, főorvosi kiértékeléssel az Oktogonhoz közeli laborban: Lisztérzékenység + Emésztési enzimek + Helicobakter Pylori + CRP + ...

Specifikus emésztőrendszeri laborvizsgálat, főorvosi kiértékeléssel az Oktogonhoz közeli laborban: Lisztérzékenység + Emésztési enzimek + Helicobakter Pylori + CRP + ...

Az alhasi fájdalmak, a görcsök, puffadás, a krónikus hasmenés, hányinger, mind olyan tünetek, melyek egyértelműen az emésztőrendszer működési rendellenességére utalnak. A tüneteket kezelése savlekötővel, széntablettával, görcsoldóval,... nem megoldás, mert ezek nem a kiváltó okot gyógyítják.

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, plusz Vásárlóinkat a BARÁTSÁG-GARANCIÁval is védjük

Érték:

Megtakarítás:

29 900 Ft

14 910 Ft

Kedvezményes ár:

14 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 47

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2019.01.24. - 2019.04.05.

A Medibón bón tartalma:
1 fő részére specifikus emésztőrendszeri vérvételes laborvizsgálat, akkreditált laborban, validált lelettel, laborvezető főorvosi kiértékeléssel.

FONTOS: A vizsgálatra éhgyomorral kell érkezni.

Egészségpénztári információk: MKB EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A munkában való étkezés általában már önmagában hajszás kicsit, pláne, ha a főnököd lesi az óráját közben, vagy más elintéznivalód is akad. A munka utáni étkezéssel pedig gyakran időt akarsz spórolni, ezért a kész- vagy félkész falatokat választod, és az sem ritka, hogy habzsolsz.

Ezek pedig olyan momentumok, melyek csak terhelik az emésztőrendszeredet, és mindezt csak tovább fokozzák a tartósítószerek, ízfokozók és egyéb adalékanyagok. Nem csoda, ha gyakran savas a gyomrod, puffadsz, vagy görcsöl, esetleg megy a hasad.

Ráadásul a helyzetet csak tovább ronthatja, hogy a kínosabb tünetek akár a legváratlanabb pillanatokban csaphatnak le Rád: egy értekezleten, a buszon, gyermeked iskolai rendezvényén, színházban stb. Továbbá komoly fájdalommal is járhatnak.

Az alhasi fájdalmak,  a krónikus hasmenés, hányinger, görcsök, puffadás, fogyás, étvágytalanság, mind olyan tünetek, melyek egyértelműen az emésztőrendszer működési rendellenességére utalnak. Az nem megoldás, ha ilyenkor a tüneteket kezeled savlekötővel, széntablettával, görcsoldóval,... mert ezzel csak elodázod a problémát, és nem a kiváltó okot gyógyítod meg.

Meglepő információ!

Az emésztéssel olyan tünetek is összefüggésbe hozhatóak, mint a vérszegénység, a krónikus fáradtság, vagy a láz.

Ha valamelyik tünetet, vagy tüneteket már tapasztalod a korábban említettek közül, akkor itt az ideje, hogy alaposan kivizsgáltasd magad és végre kiderüljön, mi áll a szimptómák mögött, hogy olyan megoldás születhessen, amely tartós gyógyulást eredményez!

Az Orvosi Diagnosztika Laborban egy vérvételből feltárják a gyomorfájdalmad, a puffadásod, a gyomorgörcseid, vagy a gyomorégésed okait.

Ráadásul ezzel a vizsgálattal már korai szakaszban is kimutathatóak az emésztőrendszer problémái, így még időben orvosolhatsz olyan bajokat, amelyek később válnának kórossá, súlyossá.

A lelet értékelő főorvos már több mint 20 éve praktizál, a kvalitásához érdekes adalék, hogy a 2014-es Astellas-díjas Laboratórium szakdolgozói csoport vezetője, és a hazánkban forgató filmsztárok nagyrésze is hozzá fordulnak a panaszaikkal.

A specifikus emésztőrendszeri laborvizsgálat ezekre terjed ki:

gasztroenterális panel vizsgálattal kimutatható a lisztérzékenység, ami egy igen komoly bélgyulladási tünetekkel járó betegség. 

Helicobacter Pylori vizsgálat a gyomortumor egyik okozóját, a fekély leggyakoribb kórokozóját kutatja.

vas paraméterek vizsgálata azért fontos, mert bizonyos bélbetegségek esetén a gyulladt bélfal miatt a vas nem tud felszívódni, így értéke akár minimálisra csökkenhet.

mennyiségi vérkép vizsgálata megmutatja a lehetésges vérszegénységet, gyulladással fertőzéssel járó állapotokat.

C-reaktív protein (CRP) az akut gyulladások érzékeny jelzője. Értéke kizárólag a gyulladásos időszakban emelkedett, emiatt sokkal precízebb vizsgálat, mint a süllyedés. 

Önemésztés helyett, vizsgáltasd ki magad, hogy mihamarabb megoldást találj a problémádra!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Orvosi Diagnosztika és Fizioterápia

A vizsgálatra ezen a számon lehet időpontot egyeztetni:

+36 (20) 982 81 75 (Hétfő-Péntek délelőtt)

Vérvétel időszaka: hétfő

WEBOLDAL

Beváltás helye

Orvosi Diagnosztika és Fizioterápia

1067 Budapest, Eötvös u. 16. (az Oktogontól egy utcányira)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

​Vékonyított szemüvegkészítés szemvizsgálattal

​Vékonyított szemüvegkészítés szemvizsgálattal

Érték:

Megtakarítás:

53 470 Ft

35 480 Ft

Kedvezményes ár:

17 990 Ft

66%

Hátralévő idő:

7 nap 0:47:40

Vásárlók száma: 13

Megkaptuk a kedvezményt!

Átfogó ultrahang szűrőcsomag Férfiaknak

Átfogó ultrahang szűrőcsomag Férfiaknak

Érték:

Megtakarítás:

55 000 Ft

28 010 Ft

Kedvezményes ár:

26 990 Ft

51%

Hátralévő idő:

7 nap 0:47:40

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban