Emésztési zavarok laboratóriumi kivizsgálása: Májfunkció + Helikobakter + Gasztroenterális panel +… a Gellért Medical Laborban (Ajándék grafikai leletmagyarázóval)

Emésztési zavarok laboratóriumi kivizsgálása: Májfunkció + Helikobakter + Gasztroenterális panel +… a Gellért Medical Laborban (Ajándék grafikai leletmagyarázóval)

Legyél őszinte a következő kérdések kapcsán: Kiegyensúlyozottan táplálkozol? Elég vitamint, ásványi anyagot juttatsz a szervezetedbe? Megfelelően működik a bélflórád? Ha mindhárom kérdésre igennel felelsz, sajnos még akkor sem biztos, hogy minden rendben van az emésztéseddel.

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, plusz Vásárlóinkat a BARÁTSÁG-GARANCIÁval is védjük.

Érték:

Megtakarítás:

36 000 Ft

21 010 Ft

Kedvezményes ár:

14 990 Ft

58%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 22

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.11.08. - 2019.01.25.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló emésztési zavarok laboratóriumi kivizsgálása.

 A csomag tartalma: Teljes vérkép; Süllyedés; C reaktív protein; Vas; Rheuma Faktor/( RF ); Vérzsírok; Májfunkció; Amiláz; Helikobakter pylori kimutatás; Gasztroenterális panel csomag ( lisztérzékenység, Crohn betegség, egyéb gyomorhurut); Széklet emésztettség (fehérje, szénhidrát, zsír)

Ajándék: grafikai leletmagyarázó, minden paraméterre, (DE ez nem összetévesztendő a szakértői véleménnyel, amit 4000 Ft-ért kérhető a helyszínen. Lelet: 10-15 munkanapon belül érkezik az e-mail címedre.)

FONTOS:

A labor 2018-ban december 7-ig fogad pácienseket, utána majd 2019 január 7-től lehet időpontokat foglalni.

Egészségpénztári információk: Tempo EP, AXA EP, Generali Providencia EP, MKB EP, Patika EP, Új Pillér EP, Dimenzió EP, Vasutas EP, OTP EP, Vitamin EP, Aranykor EP, Medicina EP, Allianz EP1

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Egy egész „hadsereg” dolgozik a szervezetedben azért, hogy az elfogyasztott ételből minden, ami a szervezeted előnyére válhat, hasznosuljon. Azonban a bélflóra könnyen egyensúlyát veszítheti, ami komoly következményekkel járhat.

Ajánlatunk révén most a Gellért Medical Laborban az esetleges emésztési zavaraid alapos laboratóriumi kivizsgálására nyílik lehetőséged.

A vizsgálatcsomag pontos tartalma: 

+ Ajándék: grafikai leletmagyarázó, minden paraméterre, (DE ez nem összetévesztendő a szakértői véleménnyel, amit 4000 Ft-ért kérhet a helyszínen.)

A leletet 10-15 munkanapon belül e-mailben küldik neked.

Amit a rossz emésztés okoz a szervezetedben

A rossz emésztés miatt felborul a normál bélflóra egyensúlya. Ha egyes baktériumok a rosszul megemésztett ételek okozta túlkínálat miatt elszaporodnak, mások mennyisége csökken, akkor ez az egész béltraktusban a normál flóra tartós egyensúlyzavarát idézi elő. 

Az emberi szervezet működésének egyik alappillére a normálisan működő bélflóra, ha az egyensúly felbomlik, a szervezet a kórokozókkal szemben egyre védtelenebbé válik. Egyes gyógyszerek (tartós antibiotikum szedés, egyes savgátlók, daganatellenes szerek, rheuma gyógyszerek) is káros irányba befolyásolhatják a bélflórát. A bakteriális túlnövekedés együtt jár egyéb kórképekkel is, ezért a tünetegyüttes igen változó lehet. Általában hasi puffadás, kellemetlen hasi érzés (diszkomfort), hasmenés a fő tünet. 

Hozzájárulhat krónikus vitamin- és vashiány, amelynek további következményei a fogyás, gyengeség, vérszegénység, fehérjehiány. 

A széklet vizsgálat fontos, mert

A bélemésztés a bélnedv, a hasnyálmirigy nedv és az epe segítségével történik. Ezeknek esetleges hiányát vagy csökkent voltát és az emésztetlenül maradó anyagokat vizsgálják. Ha a székletben nagyobb számban láthatóak harántcsíkolt izomrostok, keményítőszemcsék és zsír, akkor hasnyálmirigy nedv hiányára gondolhatunk. A táplálékkal bevitt zsír, szénhidrát, fehérje a bélből gyakorlatilag teljesen felszívódik. Így normál körülmények között csak emészthetetlen anyagokat, főleg cellulózt, növényi rostokat találhatnak. 

Az egyéb vizsgálatai paraméterek szerepe

A májfunkciós értékek jól mutatják a májsejtek működését, különösen érzékenyen reagálnak az epebántalmakra, gyógyszeres hatásokra, alkoholra, vírusfertőzésekre. 

A vérképből fertőzésekre, vérszegénységre kaphatunk választ, míg a CRP az akut gyulladás korai markere. A krónikus vashiány hátterében gyulladt bélfal is lehetséges pl. coliakia/lisztérzékenység miatt. 

A vérben vannak specifikusan kimutatható markerek, mint pl. a coliakia/lisztérzékenység esetén a gliadin és transzglutamináz, a Crohn betegségnél az ASCA. A laboratóriumi vizsgálatok hozzájárulhatnak ahhoz, hogy egy diagnózis felálljon, de a vérvételi eredmény nem mindenható. A labor az eredmény alapján nem alkothat véleményt diagnózisra, nem tehet kezelési javaslatot, hiszen erre csakis az adott terület szakorvosa van felhatalmazva. 

A Gellért Medical Labor vérvétel útján próbál segíteni a szervezetedet feltérképezni, majd a panaszok és a kapott eredmények alapján szakvéleményt írni. A szakvélemény NEM DIAGNÓZIS! A szakvélemény egy támpont, ami segít abban, kihez kell fordulnod az adott panasszal, a kapott laboreredmény tükrében megmutatja, milyen okok állhatnak a tüneteid mögött.

Ha valaki érdekel a D vitamin; B12; Cink szintje is akkor a helyszínen történő fizetéssel 20% kedvezménnyel kérhetőek.

A szervezet működése egységet alkot. Ha ez felborul, akkor beszélhetünk - jelen esetben - emésztési zavarokról, melyek kivizsgálása nem egyszerű feladat, tekintettel arra, hogy a változatos kórképeknek hasonló panaszaik lehetnek. Derítsd ki, hogy tüneteid hátterében emésztési zavarok állnak-e!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Gellért Medical Labor

A vizsgálatra, kizárólag online bejelentkezéssel lehet időpontot foglalni: idopont.gellertlabor.hu

WEBOLDAL

Beváltás helye

Gellért Medical Labor
1114 Budapest,
Kemenes u. 4., fszt. 4.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Menedzserszűrés laboratóriumi vizsgálattal és bélrendszeri daganatszűréssel

Menedzserszűrés laboratóriumi vizsgálattal és bélrendszeri daganatszűréssel

Érték:

Megtakarítás:

49 990 Ft

30 000 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

60%

Hátralévő idő:

4 nap 15:53:19

Vásárlók száma: 39

Megkaptuk a kedvezményt!

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat előleggel

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat előleggel

Érték:

Megtakarítás:

14 000 Ft

11 760 Ft

Kedvezményes ár:

2 240 Ft

84%

Hátralévő idő:

12 nap 15:53:11

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Monitorszűrő szemüveg készítés, dioptriával / dioptria nélkül, látásvizsgálattal,...

Monitorszűrő szemüveg készítés, dioptriával / dioptria nélkül, látásvizsgálattal,...

Érték:

Megtakarítás:

52 470 Ft

32 480 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

62%

Hátralévő idő:

0 nap 15:53:23

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!