Lejárt!

Védd magad a derékfájdalmak, a reuma és az isiász ellen! Rugalmas Dr. Yamamoto féle mágneses derékfűző 2x25 mágnes (750 Gauss) a derék bajai ellen 11.000Ft helyett 6.600Ft-ért!

Védd magad a derékfájdalmak, a reuma és az isiász ellen! Rugalmas Dr. Yamamoto féle mágneses derékfűző 2x25 mágnes (750 Gauss) a derék bajai ellen 11.000Ft helyett 6.600Ft-ért!

A természet egyik legnagyobb csodája az emberi szervezet. Sokszor bele sem gondolunk, hogy micsoda „összjátéknak”, milyen összetett működésnek köszönhetjük az életünket. Egészen addig, amíg valamilyen fronton kár nem keletkezik az egészségünkben. 

Érték:

Megtakarítás:

11 000 Ft

4 400 Ft

Kedvezményes ár:

6 600 Ft

40%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.10.10. - 2013.11.11.

A Medibon bón tartalma:
1 db Dr. Yamamoto féle, 2x25 db (750 Gauss) mágnest tartalmazó rugalmas derékfűző.

Termék információk:
A terméket csak kézzel lehet mosni. 
Anyag összetétele: belül: 100% Polyester, kívül: 100% Polyamide. 
Szabadalmaztatott segédeszköz, nem gyógyászati kellék.

FIGYELEM: A mágneseket nem használhatják pacemakerrel élők, automatikus defibrillátort, inzulinpumpát és gyógyászati tapaszt használó személyek, illetve állapotos nők és keringési zavarban szenvedők. Nyílt seben nem alkalmazható. 

A beváltáshoz fontos:
Akár személyesen, akár kiszállítással kéred a terméket, vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval ezen az e-mail címen: docibandi@gmail.com 

A bón a kiszállítás díját nem tartalmazza!

A kiszállítás a vidéki vásárlóinknak postai úton utánvétellel történik, melynek díja a csomagolási költséggel együtt 1500 Ft.(Ez a díj egységes egy vagy több termék esetén is.)
A szállítási címed a bónod sorszámával egyetemben a docibandi@gmail.com címre írd meg.

Budapest területén belül a kiszállítás futárszolgálattal történik. A futárszolgálat díja 1500 Ft, melyet kézhez vételkor fizethetsz. (Ez a díj egységes egy vagy több termék esetén is.)A szállítási címed a bónod sorszámával egyetemben a docibandi@gmail.com címre írd meg.

A kiszállítás a szolgáltatóval történő egyeztetést követő 2-3 munkanapon belül várható. Igény esetén személyes átvételre is van lehetőség.

Részletes leírás

A számítógépek, laptopok korában a „kiegyenesedés” új fordulatot vett, és sokan egész nap a gép előtt görnyedünk, ennek pedig elsősorban a gerincünk, a derekunk látja kárát. Nem csoda, hogy a hát-, a derék- és a gerinc fájdalmai már egész fiatalkorban jelentkeznek. Számtalan esetben a heveny derékfájás sérülésnek tudható be, mely során a leggyengébb izompontnál húzódás következik be.

Ez általában egy idő után elmúlik, azonban a tartós deréktáji fájdalom hátterében gyakran gerinc eredetű elváltozások állnak. Ezek a problémák bárkinél jelentkezhetnek, akinek nem megfelelő a tartása, vagy gyenge a tartó izomzata.

A mozgásszegény életmód, az ülőmunka, vagy a sok cipekedés, túlsúly csak ront a helyzeten, így egy nap a gerinc melletti izmok elfáradnak, a gerincoszlop túlterhelődik, és megsérül. A lumbágó, vagy derékfájdalom erőssége változó lehet, a tompa húzó érzéstől egészen a mozgásképtelenségig. A bénuláshoz vezető porckorongsérv is derékfájással kezdődik, majd lesugárzó lábfájdalomként jelentkezik, amit csak komoly és kockázatos műtéti beavatkozással lehet már csak gyógyítani.

A statisztikák is elég rosszak, hiszen öt felnőttből négynél legalább egyszer kialakult már derékfájdalom az élete során.

A jó hír az, hogy az ilyen kellemetlen fájdalmak megfelelő gyakorlatokkal, tartásjavítók alkalmazásával, izomerősítéssel és természetesen a mai BÓNUNKKAL elkerülhetők, orvosolhatók!

Most egy Dr. Yamamoto féle, 2x25 db (750 Gauss) mágnest tartalmazó rugalmas derékfűző lehet a Tied. Ez a 2x25 mágnes igazi megmentő a derékpanaszok terén. A fűző teljesen rátapad a bőrre, miközben univerzális mérete, rugalmassága lehetővé teszi, hogy különféle magasságú és súlyú emberek viseljék. Attól sem kell tartanod, hogy majd akadályoz a mozgásban, mert abszolút illeszkedik a testedhez, és még a leglengébb öltözék alatt sem látszik. 

Az isiász, reuma, sérülés vagy elváltozás okozta gerincfájdalmak a Dr. Yamamoto féle derékfűzőnek hála elkerülhetők, orvosolhatók. A fűző lehetővé teszi, hogy szabadon változtass testhelyzetet, a leülés és a felkelés sem okoz ezután gondot. A 2x25 mágnes úgy van beosztva, hogy fedi a derekat, és jótékonyan hat rá. Itt is a hagyományos gyógymód és a modern tudomány talált egymásra.

A derékfűző azzal, hogy rátapad a bőrödre, emeli a tájék hőmérsékletét, javítja vérkeringését, és ez is segíti a mágnesek fájdalomcsillapító hatását. Mivel ugyanakkor enyhén szorít is, fokozza a törzs stabilitását, tehát csökkenti az újabb sérülés veszélyét. A mágnesek a hasi szervekre is jótékony hatást gyakorolnak. Eleinte a derék fűzőt 2-4 órán át javasolt viselni, később lehet egész nap, éjszaka nem.

A Dr. Yamamoto féle, 2x25 db (750 Gauss) mágnest tartalmazó rugalmas öv-fűző megszabadít Téged a derékfájdalomtól, visszaadja derekad rugalmasságát, mozgékonyságát.

Ne felejtsd el, hogy a természet egyik legnagyobb csodája a tested, de néha nem árt, ha segítesz, hogy minél tökéletesebben működhessen.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Doci András

A termék személyes átvételéhez az előzetes időpont egyeztetés elengedhetetlen:
+36 (20) 924 49 28; +36 (1) 339 79 15; 
docibandi@gmail.com; 

WEBOLDAL

Beváltás helye

Elit Online Kft.
1138. Budapest.
Faludi 6/B II. em. 8.
(8-as csengő)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Általános bőrgyógyászati szűrővizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Általános bőrgyógyászati szűrővizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

25 000 Ft

3 500 Ft

Előleg:

4 300 Ft

14%

Hátralévő idő:

5 nap 0:34:16

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Teljes alsó-felső fogkő eltávolítás polírozással és teljes körű állapotfelméréssel előleg

Teljes alsó-felső fogkő eltávolítás polírozással és teljes körű állapotfelméréssel előleg

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

5 500 Ft

Előleg:

2 600 Ft

34%

Hátralévő idő:

1 nap 1:34:20

Vásárlók száma: 21

Megkaptuk a kedvezményt!

A leggyakoribb ráktípusok kiszűrésére, laboratóriumi tumormarker szűrőcsomag Nőknek előleg

A leggyakoribb ráktípusok kiszűrésére, laboratóriumi tumormarker szűrőcsomag Nőknek előleg

Érték:

Megtakarítás:

50 000 Ft

18 000 Ft

Előleg:

8 000 Ft

36%

Hátralévő idő:

8 nap 1:33:13

Vásárlók száma: 38

Megkaptuk a kedvezményt!