Miért nem jön még, vagy megy el a baba? Derítsd ki: Családtervezési / meddőségi autoimmun és vérzékenység laboratóriumi vizsgálata

Miért nem jön még, vagy megy el a baba? Derítsd ki: Családtervezési / meddőségi autoimmun és vérzékenység laboratóriumi vizsgálata

Egyre többen kénytelenek átélni az érzést, hogy sokadik próbálkozásra sem jön a baba, illetve ha sikerül a teherbeesés, azt mégis vetélés követi. Vannak, akik a megfelelő táplálkozás, hormonális egyensúly ellenére is szembesülnek ezzel a problémával. Ilyenkor mindig kivizsgálások hosszú sorozata kezdődik, amihez most szeretnénk segítséget nyújtani. Milyen okok állhatnak a háttérben akkor, ha fizikális vizsgálattal semmi kórosat nem találtak az orvosok? (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

45 000 Ft

20 010 Ft

Kedvezményes ár:

24 990 Ft

44%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2019.01.07. - 2019.02.28.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló meddőségi / családtervezési autoimmun és vérzékenység laboratóriumi szűrés. 

Csomag tartalma: 

2019 január 7-től lehet időpontokat foglalni!

Egészségpénztári információk: Tempo EP, AXA EP, Generali Providencia EP, MKB EP, Patika EP, Új Pillér EP, Dimenzió EP, Vasutas EP, OTP EP, Vitamin EP, Aranykor EP, Medicina EP, Allianz EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Még a legkiegyensúlyozottabb kapcsolatot is képes tönkretenni az évekig tartó meddő próbálkozás arra, hogy a szerelem gyümölcse megszülethessen végre. Ha a babavárás sikertelen, az a pár tagjaiban akarva akaratlanul felveti az ön-, illetve a másik hibáztatásának problematikáját, és napról-napra egyre inkább képes felemészteni még a legigazibb köteléket is. 

Ha minden vágyatok egy gyermek, és a negatív forgatókönyvek elkerülése, érdemes céltudatosan utána járni a sikertelenség okainak a megfelelő vizsgálatok révén.

Ajánlatunk olyan speciális meddőségi / családtervezési autoimmun és vérzékenység laboratóriumi szűrést kínál számotokra, mely révén fény derülhet arra, hogy a jó eredményű fizikális vizsgálatok ellenére mi állhat mégis a fogantatás útjában.

A vizsgálat-csomag tartalma: 

A leletet, a vizsgálatot követő 15 munkanapon belül kapod meg e-mailben.

A meddőség és a vetélés hátterében számos ok húzódhat meg, ezért szokták figyelembe venni a teljes panelt a kivizsgálás során, úgy mint: 

Ezek közül most az autoimmun és a vérzékenységi hajlam egyes vizsgálataira biztosítunk kedvezményt. 

FOKOZOTT VÉRZÉKENYSÉGI HAJLAM

A várandóság során a szervezet olyan változásokon megy keresztül, melynek során - az alvadási faktorok aktivitásának növekedése, és az alvadást megakadályozó fehérjék csökkenése miatt - a véralvadás fokozódása jön létre fiziológiásan. Ennek célja, hogy szüléskor a kismama el ne vérezzen. Ám ez magában hordozza azt a veszélyt, hogy a terhesség alatt és a gyermekágy idején, veszélyes vérrögök alakulhatnak ki az arra hajlamosaknál.

Sajnos hazánkban sem a meddőségi kivizsgálás alkalmával, sem a lombik program megkezdése előtt nem általános protokoll a véralvadási zavar, vagyis a fokozott trombóziskészség (trombofília) vizsgálata. Éppen ezért sokaknál nem is oldódik meg a vetélések, sikertelen próbálkozások problémája, még mesterséges megtermékenyítés útján sem, hiszen vérrögök ilyen esetben is keletkezhetnek. 

Ha trombofília okozta eddigiekben a sorozatos katasztrófákat, úgy az egyetlen megoldás a véralvadásgátló kezelésben rejlik – ráadásul ekkor nagy eséllyel természetes úton történt fogantatás is létrejöhet, ezért is érdemes mindenképpen elvégeztetni a vizsgálatot. 

AUTOIMMUN AKADÁLYOK

Amennyiben immunbetegség veszélye áll fenn nálad, szisztémás autoimmun kórképben szenvedsz, akkor ennek többnyire már tudatában vagy. Leggyakoribb ilyen kórkép az SLE (szisztémás lupus erythematosus, vagy röviden lupus), emiatt már többnyire folyik valamilyen immunológiai gondozás. A terhesség sok esetben ilyenkor is vállalható, optimális időpontja akkor van, amikor ez az – önmagában is hullámzó aktivitást mutató – kórkép éppen nyugalomban van. 

Ennek megítélésére a Gellért Medical Labor megfelelő laboratóriumi vizsgálatokkal rendelkezik. A szisztémás immunbetegségek miatt alkalmazott immunológiai gátlószerek közül nem egy a petefészkek korai kimerüléséhez vezethet, függetlenül az autoimmun betegségtől. A nem ismert ill. kezelt autoimmun betegség akadályozza a teherbeesést, ezért mindenképp szükséges a kivizsgálás. Az antitestek kimutatása ( ANA MAX ) segítséget ad az SLE, Sjögren szindróma, CREST-szindróma, Scleroderma, MCTD, PBC és Myositis valamint más reumás megbetegedések diagnosztizálásához és az átfedést mutató szindrómák azonosításához. A teszt a humán szérumban vagy plazmában lévő nukleoszóma, dsDNA, hiszton, SmD1, PCNA, riboszomális P0, SSA (Ro60kD), SSA (Ro52kD), SSB (La), CENP-B, Scl-70, U1-snRNP , AMA-M2, Jo1, PM-Scl, Mi-2, Ku antigének elleni IgG antitesteket mutatja ki. 

Ne szidd a „gólyát” a sikertelenség miatt, szélesítsd a lehetséges okok feltárásának palettáját ezzel a komplex, fókuszált kivizsgálás csomaggal!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Gellért Medical Labor

A vizsgálatra, online bejelentkezéssel lehet időpontot foglalni: idopont.gellertlabor.hu

(Az időpont legkésőbb 3 munkanappal előtte mondható le, amennyiben nem kerül időben lemondásra, a következő alkalommal 5.000 Ft plusz költség kerül felszámításra, melyet a helyszínen készpénzben kell kifizetni.

A labor épülete előtt közvetlen parkolási lehetőség van. Más kedvezménnyel nem összevonható. A kinyomtatott bónodat, kérünk, vidd magaddal a vizsgálatra!)

Nyitva tartás: Hétfő-Csütörtök: 8.30-16.30, Péntek: 8.30-15.00 

WEBOLDAL

Beváltás helye

Gellért Medical Labor
1114 Budapest,
Kemenes u. 4., fszt. 4.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Gasztroenterológiai vizsgálat csomag, hasi ultrahanggal, gasztroenterológus szaktekintéllyel

Gasztroenterológiai vizsgálat csomag, hasi ultrahanggal, gasztroenterológus szaktekintéllyel

Érték:

Megtakarítás:

47 000 Ft

17 000 Ft

Kedvezményes ár:

30 000 Ft

36%

Hátralévő idő:

2 nap 19:39:43

Vásárlók száma: 9

Megkaptuk a kedvezményt!

Nőgyógyászati vizsgálat-csomag mikrobiológiai kenetvizsgálattal a Benyovszky Orvosi Központban

Nőgyógyászati vizsgálat-csomag mikrobiológiai kenetvizsgálattal a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

44 000 Ft

19 000 Ft

Kedvezményes ár:

25 000 Ft

43%

Hátralévő idő:

5 nap 19:39:40

Vásárlók száma: 63

Megkaptuk a kedvezményt!

Átfogó kardiológiai kivizsgálás csomag, terheléses EKG-val, Dr. Bőhm Tamás kardiológus főorvossal

Átfogó kardiológiai kivizsgálás csomag, terheléses EKG-val, Dr. Bőhm Tamás kardiológus főorvossal

Érték:

Megtakarítás:

61 000 Ft

22 000 Ft

Kedvezményes ár:

39 000 Ft

36%

Hátralévő idő:

5 nap 19:39:40

Vásárlók száma: 36

Megkaptuk a kedvezményt!