Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Komplett bifokális szemüvegkészítés Varilux Mester Optikától: látásvizsgálat + Essilor gyártmányú lencse + 300 keret + tok + ...a hibátlan látásélesség érdekében.

Komplett bifokális szemüvegkészítés Varilux Mester Optikától: látásvizsgálat + Essilor gyártmányú lencse + 300 keret + tok + ...a hibátlan látásélesség érdekében.

Ha Téged is elért az úgynevezett öregszeműség-átka, azt onnan tudhatod, hogy egyetlen szemüveg már nem elég a különböző foglalatosságokhoz (nézelődés, írás, olvasás, számítógépezés, vezetés, TV-nézés). A jó hír, hogy ezzel az ajánlattal olyan szemüveget készíttethetsz kompletten, amely képes valamennyi tevékenységedhez a legjobb látásélességet biztosítani. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

50 890 Ft

30 990 Ft

Kedvezményes ár:

19 900 Ft

61%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.01.06. - 2016.04.06.

A Medibon bón tartalma:

A vásárlás mellé most jár, egy a helyszínen átvehető 25%-os kedvezményt biztosító kupon is, amely a következő szemüvegvásárlásnál váltható be, ám más kedvezményekkel nem összevonható. Ez a kupon átruházható más személyre is, azaz elajándékozható. 

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató ad róla olyan számlát amelyet el tudsz számolni az Egészségpénztáraddal.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ha nem a rövidlátók, és nem is a távollátók csoportját erősíted (bár mindkettő igaz Rád), és különböző teendőid más-más szemüveget kívánnak, akkor ajánlatunk segít leegyszerűsíteni a választást.

Külön beszerezni a rövid, és a távollátó szemüveget költséges mulatság, és módfelett bosszantó is állandóan keresgetni az éppen megfelelőt, amely természetesen nincs kéznél amikor kellene.

1782-ben Benjamin Franklin jóvoltából elkészült az első bifokális lencse, ami pont erre a problémára nyújt megoldást. Napjainkban a technológia fejlődésének köszönhetően csak tovább tökéletesedett ez a lencsefajta.

Ha idegenkedsz a multifokális szemüvegtől, vagy azoknál jóval kedvezőbb áron szeretnéd tökéletesíteni a látásodat, akkor a bifokális szemüveg a tökéletes választás

Egy speciális csiszolási technikával oldják meg, hogy egyetlen szemüveg alkalmas legyen a közellátásra, illetve a távollátásra egyaránt. A lencse felső része a távolra látást segíti, alul, a lencse alján pedig egy pajzs formájú kis ablakban, az olvasáshoz alkalmas rész található.

Dél-Buda egyetlen Varilux Mester Optikájában, az éleslátás terén nagy szakértelemmel bíró Galéria Optikában készíttetheted el saját bifokális szemüvegedet, amihez ez az ajánlat KOMPLETTEN minden elemet tartalmaz, nincs plusz költség.

A vásárlás mellé most jár, egy, a helyszínen átvehető 25%-os kedvezményt biztosító kupon is, amely a következő szemüvegvásárlásnál váltható be, ám más kedvezményekkel nem összevonható. Ez a kupon átruházható más személyre is, azaz elajándékozható. 

Lássuk, mi mindent tartalmaz az ajánlat:

Ajánlatunk révén ezt a csomagot 50.890 Ft helyett 19.900 Ft-ért kapod meg. Így a máskülönben drága speciális szemüveghez körülbelül egy normál szemüveg árán juthatsz hozzá.

Milyen esetben indokolt a bifokális szemüveglencse használata?

40-45 éves kor felett természetes fiziológiai folyamatnak köszönhetően mindenkinél fokozatosan csökken a szemlencsék rugalmassága. A szemünk már nehezebben alkalmazkodik, a kisebb betűk összefolynak előtte, így távolabb tartva tudjuk csak „kivenni” miről szólnak a sorok, a televízióban látható alakok pedig elhomályosulnak. 

Ezt a jelenséget nevezzük presbiópiának, vagy közismertebb nevén öregszeműségnek. (Pedig az időskor ilyenkor még azért távol áll tőlünk.)

Ha tapasztalod magadon ezeket a tüneteket, és csak több típusú szemüvegre van, vagy lenne szükséged a különböző teendők ellátásához, akkor számodra is kényelmes, költségkímélő megoldás a bifokális szemüveg.

A hipermarketekben kapható olcsó kész olvasószemüvegektől azonban óvá intünk, mert ezek a látásvizsgálat nélkül készült okulárék sokat ronthatnak az eleve nem tökéletes látásodon.

És, ami ebben az ajánlatban szintén nagyszerű:, hogy korlátlan bón vásárolható saját részre és ajándékba, de szemüvegenként 1 bón használható, és más kedvezménnyel nem vonható össze. 

A hibátlan látásélesség érdekében most egy szemüveg kényelmesen biztosítja azt Neked, amit eddig csak többel tudtál elérni.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Galéria Optika

A szemvizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges: +36 (1) 466 59 66-as telefonszámon nyitvatartási időben (Hétfő: 9:00-18:00, Kedd-Péntek: 9:00-17:00)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1111 Budapest,
Bartók Béla út 22.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Forradalmi ízületi PRP terápia az Arthro Komplex Gyógyközpontban előleg

Forradalmi ízületi PRP terápia az Arthro Komplex Gyógyközpontban előleg

Érték:

Megtakarítás:

107 000 Ft

27 100 Ft

Előleg:

15 900 Ft

20%

Hátralévő idő:

5 nap 22:17:27

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!

Menedzserszűrés: 8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, előleg

Menedzserszűrés: 8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, előleg

Érték:

Megtakarítás:

83 000 Ft

23 100 Ft

Előleg:

14 900 Ft

28%

Hátralévő idő:

4 nap 22:17:28

Vásárlók száma: 201

Megkaptuk a kedvezményt!

ÚJ speciális láthatatlan réteggel ellátott vékonyított szemüveg

ÚJ speciális láthatatlan réteggel ellátott vékonyított szemüveg

Érték:

Megtakarítás:

70 980 Ft

31 980 Ft

Előleg:

9 700 Ft

45%

Hátralévő idő:

1 nap 22:17:31

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!