Lejárt

Azoknak, akik nem egyeznek ki a narancsbőrrel és a plusz kilókkal: Prémium cellulitkezelő, alakformáló csomag 6 programmal, 80% engedménnyel.

Azoknak, akik nem egyeznek ki a narancsbőrrel és a plusz kilókkal: Prémium cellulitkezelő, alakformáló csomag 6 programmal, 80% engedménnyel.

Érezhetően sokan már készülnek a tavaszra: A konditermek tele vannak, az alakformáló edzéseken mozdulni se lehet a tömegtől, és, aki csak tud, lázas diétába kezd, hogy a jó idővel járó lengébb ruhákban se tűnjenek fel majd a pocak és comb körüli hurkák, ne üssön át a szűk farmeren a narancsbőr, és így tovább. Ajánlatunk nagyszerű, kímélő, ugyanakkor a cellulit és a plusz kilók felszámolásában kíméletlen módszert nyújt, hogy felkészíthesd szervezeted a tavaszra.

Érték:

Megtakarítás:

34 400 Ft

27 410 Ft

Kedvezményes ár:

6 990 Ft

80%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.02.09. - 2015.05.11.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 6 programból álló 2 alkalmas prémium cellulitkezelő, alakformáló, méregtelenítő csomag. 

A csomag tartalma: 

1. alkalom: 

2. alkalom: 

A kezelt területek lehetnek: has, comb (elől-hátul), fenék, derék 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ha se időd, se energiád, se kedved nincs ahhoz, hogy a termekben sorba állj egy-egy kardio-gépnél, és a csoportos edzésektől is irtózol, de a diéta sem épp a Te műfajod, ellenben szeretnél fogyni, karcsúsodni és a narancsbőrt is szívesen eltüntetnéd a combjaidról, akkor most jó helyen jársz.

A Mamut közelében található Prestige Prémium Alakformáló Szalon  egy 6 programból álló 2 alkalmas cellulitkezelő, alakformáló, méregtelenítő csomagot állított össze Neked, hogy már az első napsütéses időszakra jobb formába hozhasd magad a mostaninál.

Lássuk, hogyan épül fel a 2 alkalmas 6 programos cellulitkezelő és alakformáló csomag:

1 alkalommal felmérik az állapotodat, azaz a súlyod, a testzsír-százalékod, az izomrendszeredet, és mindehhez társul egy csontsűrűség és hidratációs állapotfelmérés is, annak érdekében, hogy az összeállított programok személy szerint a legtöbbet segíthessenek Neked a célod elérésében.

Miután megvannak a „paramétereidet”, az állapotfelmérés eredményének függvényében kavitációs vagy rádiófrekvenciás kezelésben részesítenek.

Előbbi egy műtét nélküli gyors zsíreltávolító megoldás, mely során ultrahang hullámokkal elfolyósítják a kezelt területen a felesleges zsírréteget, ami aztán természetes úton távozik a szervezetedből. Ez egy maximálisan biztonságos és tudományosan alátámasztott technológia, mely hosszan tartó eredményt nyújt. A hatására bekövetkező fogyás egyaránt mérhető centiméterben és kilóban is. 

A rádiófrekvenciás zsírbontásnál pedig jelenleg nem ismert hatékonyabb módszer a zsírolvasztásra és a kollagéntermelődés stimulálására, mely révén feszesíti is a bőrt, eltünteti a ráncokat, javítja a kezelt területen a bőr tónusát. Hatására felbomlanak a felszíni (1-1.5cm mélyen lévő) zsírok, gyorsul az anyagcsere, illetve a nyirokkeringés. A rádiófrekvenciás zsírbontás ezen felül kiválóan alkalmas a cellulit megszüntetésére.

A kavitációs vagy rádiófrekvenciás zsíreltüntetést egy méregtelenítő Alphamins kezelés követi az első alkalommal. Az Alphamins fogyasztókapszula segítségével algában és koffeinben gazdag zsírbontó hatóanyagot juttatnak a bőr rétegeibe hőterápia segítségével, amivel általános fogyást, méregtelenítést, feszesítést indítanak el a szervezetedben.

Amit az Alphamins eljárásról tudni érdemes:

Az ALPHA 2010 rendszer a legelső világszerte elismert eredeti gyógykapszula. A készüléket amerikai kutatók és természetgyógyászok fejlesztették ki, a természetes testi-lelki egyensúly megteremtése érdekében. A készülék szenzoros vezérlésű mesterséges mélymelegterápiás környezetet teremt, hang és aromaterápiával, vibrációs masszázzsal, és egy speciális alpha relaxációs kezeléssel. Alkalmas idegrendszeri, dermatológiai, reumatológiai és belgyógyászati próblémák kezelésére, valamint sikeresen alkalmazható testsúlycsökkentésre. Pártlan módon képes a szervezetben található méreganyagok kiürítésére.

Végül 10 perc Flabélos edzéssel zárul a kezelés. A vibrációs tréning során, egy rezgő-mozgó pad biztosítja, hogy az izmaid dolgozzanak, és tovább feszesedjen a tested.

Az 1. alkalom már önmagában is roppant hatásos a fogyasztás és a cellulitkezelés terén. A hatékonyságot a 2. alkalom csak tovább fokozza, mely egy mikroráramos zsírbontással veszi kezdetét. Ennek során zsírbontó hatóanyagot visznek fel a problémás területekre, majd egy lipolízis eljárás révén ez a hatóanyag bekerül a mélyrétegekbe, és elfolyósítja a lerakódott zsírsejteket, melyek aztán természetes úron ürülnek ki ismét a szervezetből.

A kezeléseket a következő területekre kérheted:

has, comb (elől-hátul), fenék, derék 

A 2. alkalommal a mikroáramos kezelést egy nyirokút masszázs követi, amely a szöveti állományba kiürített méreganyagok, salakanyagok kiürülését gyorsítja fel.

Végül ismét 10 perc Flabelos edzés következik, hogy a végeredmény feszes test, tónusos vonalak, karcsúbb alak és narancsbőr-mentes felület lehessen. Csapj le az ajánlatra, hogy végre Te is tárt karokkal várhasd a jó időt.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Prestige Prémium Alakformáló Szalon

A kezelésre ezen a számon jelentkezhetsz be: +36 (30) 393 60 11;

Nyitva tartás: Kedd-Szombat: 8:30-21:00.

WEBOLDAL

Beváltás helye

1015 Budapest,
Ostrom u. 14.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

22 000 Ft

18 210 Ft

Kedvezményes ár:

3 790 Ft

83%

Hátralévő idő:

7 nap 2:12:45

Vásárlók száma: 23

Megkaptuk a kedvezményt!

Ultrahangos fogkőeltávolítás, fehérítő hatású AirFlow polírozással, plusz ajándék állapotfelmérés a CaviDent Fogászatnál

Ultrahangos fogkőeltávolítás, fehérítő hatású AirFlow polírozással, plusz ajándék állapotfelmérés a CaviDent Fogászatnál

Érték:

Megtakarítás:

21 990 Ft

19 990 Ft

Kedvezményes ár:

2 000 Ft

91%

Hátralévő idő:

8 nap 2:13:44

Vásárlók száma: 68

Megkaptuk a kedvezményt!

Átfogó vizsgálatcsomag 5 lépésben 1 alkalommal Hölgyek részére

Átfogó vizsgálatcsomag 5 lépésben 1 alkalommal Hölgyek részére

Érték:

Megtakarítás:

172 000 Ft

48 000 Ft

Kedvezményes ár:

124 000 Ft

28%

Hátralévő idő:

10 nap 2:12:42

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!