Állapotfelmérő laboratóriumi szűrőcsomag: Kiterjesztett laborcsomag, mely a rutin vizsgálatok mellett ionokat, gyulladásos faktorokat, és daganatszűrést is tartalmaz. +Ajándék grafikus leletmagyarázó

Állapotfelmérő laboratóriumi szűrőcsomag: Kiterjesztett laborcsomag, mely a rutin vizsgálatok mellett ionokat, gyulladásos faktorokat, és daganatszűrést is tartalmaz. +Ajándék grafikus leletmagyarázó

Ezzel a laborcsomaggal nem csak általános és átfogó képet kaphatsz egészségi állapotodról, de az esetleges, tünettel még nem járó, kezdeti szakaszban lévő betegségeket is időben kiderülhetnek .

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, és BARÁTSÁG-GARANCIÁval is.

Érték:

Megtakarítás:

32 300 Ft

12 810 Ft

Kedvezményes ár:

19 490 Ft

40%

Hátralévő idő:

0 nap 16:29:55

Vásárlók száma: 19

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2020.01.30. - 2020.04.10.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló Állapotfelmérő laboratóriumi szűrőcsomag, ajándék grafikus leletmagyarázóval.

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen tudnak majd olyan számlát kiállítani, amely elszámolható az Egészségpénztáraddal.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Szerencsére ma már léteznek olyan összetett, részletes diagnózis felállítására alkalmas vizsgálatok, melyek révén meggyőződhetsz arról, hogy minden fronton rendben működik-e a szervezeted, illetve, hogy mi áll bizonyos tüneteid hátterében. Ez az ajánlat egy ilyen állapotfelmérő, egészségellenőrzési csomagot nyújt Neked.

A Gellért Medical Laborban az álapotfelmérő laborcsomag tartalma:

+ Ajándék grafikus leletmagyarázó

A Gellért Medical Laborban elfelejtheted a várakozást, mivel időpontra érkezel, ez a bón a „beutalód”, és az eredményeket is megkapod 2-3 napon belül, e-mailben. 

Megtudhatod károsodtak-e az ízületeid, és, ha igen, milyen mértékben; megfelelően működnek-e az olyan szerveid, mint a máj és a vese; veszélyeztet-e daganat; és azt is kiderítheted, hogy esetleg mi miatt nem érzed teljesen jól magadat. Azt jó tudni, hogy az átalános daganatszűrés még nem diagnosztizálja a rákot, hanem csak azt vizsgálja, van-e ilyen gyanús folyamat a szervezetben.

Ezzel a bónnal nem csak időt, pénzt és energiát spórolhatsz, de biztonságban tudhatod az egészségedet is. 

Kérd még ma az értékes vizsgálatot bón áron!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Gellért Medical Labor

A vizsgálatra kizárólag online bejelentkezéssel lehet időpontot foglalni: idopont.gellertlabor.hu

Más kedvezménnyel nem összevonható. Kérjük a kinyomtatott bónodat vidd magaddal a vizsgálatra. Az időpont legkésőbb 3 munkanappal előtte mondható le, amennyiben nem kerül időben lemondásra, a következő alkalommal 5.000 Ft plusz költség kerül felszámításra, melyet a helyszínen készpénzben kell kifizetni. 

Nyitvatartás: Hétfő-Csütörtök: 8.30-16.30, Péntek: 8.30-15.00

Beváltás helye

Gellért Medical Labor
1114 Budapest,
Kemenes u. 4., fszt. 4.

Ajándékba adom Kérek belőle

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.
Szemészeti vizsgálat gyermekeknek, felnőtteknek
Podoszkópos lábvizsgálat + speciális, egyedi talpbetét.