Lejárt!

Szomjazod az alvást, mint sivatagi vándor a vizet, de altató nélkül nem megy? Pihend ki magad ezzel a bónnal! Alvásfelmérés + terápia 12.000Ft helyett 5.400Ft!

Szomjazod az alvást, mint sivatagi vándor a vizet, de altató nélkül nem megy? Pihend ki magad ezzel a bónnal! Alvásfelmérés + terápia 12.000Ft helyett 5.400Ft!

A biológia egy tökéletes rendszer, aminek minden eleme létfontosságú, és amiben mindennek megvan a maga helye, ideje és ritmusa. Az alvásnak is. A szervezeted érzékeny „műszerként” reagál mindenre, ami ezzel a tökéletes rendszerrel szembe megy. Nem csoda, hogy ha nem alszol eleget, vagy nem alszol jól, akkor mind pszichés, mind fizikai értelemben romlik az egészségi állapotod, a közérzeted. Sőt, a lélekjelenléted is.

Érték:

Megtakarítás:

12 000 Ft

6 600 Ft

Kedvezményes ár:

5 400 Ft

55%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.02.13. - 2014.04.14.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló alvásfelmérés és terápia (kb. 50 perc)

Amire ez a bón megoldást jelent: Rémálmok; Alvajárás; Éjszakai rémület; Alvási hallucinációk; Robbanó fej szindróma; Alvási paralízis; REM mozgászavar; Éjszakai alvási evészavar; Szexomnia; Álmatlanság.

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Wellness EP; Servius EP; Életút EP; 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A terápia, amit ez a bón tartalmaz, a pszichés eredetű alvászavarra nyújt gyógyírt. Amennyiben a Te problémád organikus eredetű, kattints ide segítségért: Megoldás organikus eredetű alvászavarra.

Napjaink felgyorsult életmódjának, a karrier, a megélhetés hajszájának „hála”, sokan „ájulunk” esténként úgy az ágyba, hogy még javában „jár az agyunk”, és képtelenek vagyunk „lecsitulni”, megnyugodni egy jó alváshoz. Az is jellemző „modern kori” szokás, hogy szerekkel próbáljuk pótolni az olyan dolgokat, amiknek természetesen is működniük kellene,

Az alváshoz is altatókat, nyugtatókat szedünk, az éjjeli szekrény fiókja pedig hónapról-hónapra egyre több pirulával lesz tele, ahogyan a szervezetünk is. Valóban ez lenne a megoldás? Valóban az életedet támogatja ez a módszer?

A válasz határozottan ott dübörög Benned is: NEM! Az altatók, nyugtatók nem nyújtanak megoldást az alvásproblémákra, hiszen nem az okokat kezelik, csupán a tüneteket, ráadásul hosszú távon függőséget okoznak, míg végül egyre több és több kell belőlük. 

Ne mérgezd tovább magad, inkább pihend ki teljesen a fáradalmakat ezzel a bónnal! A Benyovszky Központban nem csak annak járhatsz utána, miért nem tudsz aludni, de még abban is segítségedre lesznek, hogy újra természetes legyen életedben a jó alvás. Egy alvásfelmérés és egy terápia keretében orvosolják a gondjaidat, és szükségtelenné teszik számodra az altatók, nyugtatók szedését.

Milyen esetekben kihagyhatatlan számodra ez a bón?Azontúl, hogy újra tudsz majd mélyen aludni, nehézségek nélkül merülhetsz esténként álomba, különböző stressz- és szorongásoldó módszereknek a birtokába is juthatsz, valamint teljes egészében megismerheted a saját biológiai rendszeredet.

REM mozgászavar gyötör vagy éjszakai alvási evészavarral birkózol, akkor mindenképpen Neked szól ez a bón! A Benyovszky Orvosi Központ szakemberei TUDNAK SEGÍTENI!

Ha fogalmad sincs, mikor volt utoljára olyan reggel az életedben, amikor tettre készen, frissen, vidáman ébredtél volna, akkor több mint valószínű, hogy nem alszol jól, és alvásproblémákkal küzdesz. A könnyebbnek látszó út, jelen esetben az altatók, egyben a nehezebb és ártalmasabb út is, hiszen ezek egy bizonyos idő után károsítják az idegrendszert, és függőséget okoznak. Arról nem beszélve, hogy valójában nem a probléma okát, pusztán a tüneteit kezelik, azaz nem nyújtanak igazi megoldást. 

Az alvásproblémák képesek megkeseríteni az egész életed, azáltal, hogy mindenre rányomják a bélyegüket: a teljesítőképességedre, a figyelmedre, a hangulatodra, a fizikumodra, a szexualitásodra, sőt az idegrendszeredre is. Ez nem játék, vedd komolyan, és engedd, hogy ez a bón segítsen!

A Benyovszky Orvosi Központban kiderítik, hogy pszichés és organikus eredetű alvászavarral küzdesz e, így fókuszáltan tudják orvosolni a problémád.

Organikus eredetű (horkolás, az alvás alatti légzészavar, apnoe (OSA) vagy hypapnoe stb) esetén szakorvosi vizsgálatok és kezelés következik. Amennyiben pszichés hátterű az alvászavar, pontos életmódbeli és alvástechnikai tanácsadást adunk gyakorlatokkal, napi renddel az ideális alvásciklus helyreállításáért.

A pszichés alapú alvászavarban (az alvásproblémák min. 70 %-a) terápiás segítséget igényel. A Benyovszky Orvosi Központ alvásterápiája a legmodernebb alváskutatási és pszichológiai tudományos eredményeken alapul, és a legmodernebb, leghatékonyabb, ugyanakkor legtermészetesebb megoldást nyújtja a problémára.

A felmérés 2 éves kortól is elvégezhető, de már csecsemőknek is tudnak segítséget nyújtani, ilyen esetben a szülőknek nyújtanak tanácsadást, hogy a babának az alvás ciklusát be tudják otthoni környezetben állítani.

Ez a módszer már sokaknak adta vissza azt az életerőt, amit a jó és kiegyensúlyozott alvás generál. Ha altatók és pótszerek nélkül szeretnél, újra úgy aludni, mint a bunda, rossz álmok, éjszakai felriadások nélkül, akkor itt az alkalom! Ragadd meg ezt a bónt!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

 Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés hétfőtől-péntekig 9:00-17:30-ig lehetséges ezeken a telefonszámokon: +36 1 786 3045, +36 30 336 5161 

A terápiára hétfőn, szerdán és csütörtöki napokon 17:00-20:00 óra között van lehetőség.
A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le!

WEBOLDAL

Beváltás helye

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Orvosi teljes testes 3D-s ESG állapotfelmérés, konzultációval, tanulmánnyal

Orvosi teljes testes 3D-s ESG állapotfelmérés, konzultációval, tanulmánnyal

Érték:

Megtakarítás:

35 000 Ft

15 100 Ft

Kedvezményes ár:

19 900 Ft

43%

Hátralévő idő:

3 nap 1:09:06

Vásárlók száma: 47

Megkaptuk a kedvezményt!

Agyi MR angiographia + koponya MR-vizsgálat, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Agyi MR angiographia + koponya MR-vizsgálat, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Érték:

Megtakarítás:

44 500 Ft

4 600 Ft

Kedvezményes ár:

39 900 Ft

10%

Hátralévő idő:

7 nap 1:10:02

Vásárlók száma: 29

Megkaptuk a kedvezményt!

Urológiai vizsgálatcsomag ultrahanggal Nőknek, Férfiaknak

Urológiai vizsgálatcsomag ultrahanggal Nőknek, Férfiaknak

Érték:

Megtakarítás:

38 500 Ft

16 510 Ft

Kedvezményes ár:

21 990 Ft

43%

Hátralévő idő:

8 nap 1:10:01

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!