Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Ez biztosan helyre rak: 45-60 percnyi(!) csontkovácsolás a hát-, derék-és gerincbetegségekre, és izomfájdalmakra Budapesten 2 helyszínen + Székesfehérváron.

Ez biztosan helyre rak: 45-60 percnyi(!) csontkovácsolás a hát-, derék-és gerincbetegségekre, és izomfájdalmakra Budapesten 2 helyszínen + Székesfehérváron.

Bármilyen építészeti remekmű már csak legenda lenne, ha a vázszerkezete nem lenne olyan időtálló. A mi biztos alapjaink az ízületeink, a csigolyáink, a gerincünk. Az karrierépítés és családfenntartás is csak úgy működhet, ha nem betegszünk le hosszú távon és tartósan. Ajánlatunk segít a megelőzésben, a fájdalomcsillapításban.(Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

10 000 Ft

5 010 Ft

Kedvezményes ár:

4 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 20

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.02.17. - 2016.04.26.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére 1 alkalmas 45-60 percnyi csontkovácsolás

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Életed során a csontjaid és izomrendszered állandó terhelésnek vannak kitéve. Ahogy a nehéz fizikai munka, úgy az ülőmunka is okoz elváltozást, károkat. A helyes testtartás önmagában még nem elég, a rendszeres testmozgás alapfeltétele vázrendszerünk hosszú távú egészségének.

Beállt derék, sajgó nyak, hátfájás, eltorzult testtartás, a mindennapok megkeserítői és egyáltalán nem könnyítik meg az életünket. Az idő múlásával, vagy még idő előtt jönnek a természetellenes működés hozadékai is, a korai csontritkulás és meszesedés, ami már visszafordíthatatlan. Előzd meg a jövőbeli kérdést: Mi lett volna, ha… Most belépőd lesz egy testi időutazásra! 

Ez az ajánlat 45-60 percen  át tartó csontkovácsolást nyújt Neked, mely így hatákonyabban veszi fel a harcot a panaszaiddal.

Mitől olyan hatékony a csontkovácsolás?

Nincs is kellemesebb gyógymód a kínzó fájdalom ellen, mint a csontkovácsolás. A hétköznapok okozta károk helyrehozója a profi szakember, akinek a keze alatt újjászülethetsz. Az izomlazítást követően az izmokat, inakat, ízületeket óvatos kézmozdulatokkal természetes helyzetükbe terelik mindenféle erőszakos beavatkozás nélkül. Az izmok bevonása a módszer egyik lényeges mozzanata. Aktivizálódik a tested, és a gyógyító folyamatok tevékeny részese lesz. Nem csak, hogy fájdalommentes kezelés, de szinte már wellness-élmény vár Rád!

 Hogy zajlik a csontkovácsolás?

A test és az izomzat kilazításával, a fájdalmas izomcsomók megszüntetésével, az ízületek mozgáshatárának tágításával ez az aszimmetrikus helyzet javítható, megszüntethető. A szakember, figyelve az izmok aktuális állapotára, lágy, de erőteljes, fájdalmat nem okozó mozdulatokon alapuló masszázzsal alapozza meg az izomzatod és az idegrendszered ellazulását. 

A kimozgató, felszedő és széthúzó fogások egyben a nyirokkeringést is serkentik, így méregtelenítő hatással is bír a kezelés. Ennek köszönhetően akkor is javasolt, ha még nincsenek mozgásszervi panaszaid, de kevés testmozgást végzel.

Az emiatt pangó nyirokrendszert hatékonyan keringeti a test aktív átmozgatása és átmasszírozása. Ebben az ellazult állapotban, melyben a görcsös, feszült, letapadt izomzat kienged, az ízületek és csontok mintegy maguktól helyükre kerülnek. 

Hogyan reagál a test a csontkovácsolás után?

A kezelés hatására a testrészeid és az izmaid újból hatékonyan tudnak eleget tenni a feladatuknak. A mozgás-szervrendszered jóval stabilabbá, terhelhetőbbé válik, energiával telibbnek, magabiztosabbnak fogod érezni magad a mindennapos tennivalók során.

Milyen problémákra nyújt megoldást, avagy miért lehet szükség a csontkovácsolásra?

Hátfájás, derékfájás, lumbágó, isiász, fejfájás, nyakfájás, lúdtalp, gerincferdülés, porckorong elcsúszás, zárt porckorongsérv, kéz és lábzsibbadás, medence vagy keresztcsont elmozdulások, törések utáni rehabilitáció, térdproblémák, csuklófájdalmak, sportsérülések, kopásos gyulladás: ízületi artrózis és artritisz esetén.

A stressz vagy rossz testtartás miatt görcsbe rándult izmok fájdalmasak, valamint az ízületeket „elhúzzák” a helyükről, mellyel lavinát indítanak el az egyre rosszabb testtartás és az erősödő fájdalom felé. A fájdalom következtében ugyanis védekező tartás alakul ki, amely tovább rontja a helyzetet. A görcsös izmok miatt a legtöbb ember testén aszimmetria figyelhető meg, amely az évek során fokozódik, vele együtt mozgásszervi panaszaik is. 

A kevésbé használt izmok elsatnyulnak, leépülnek, az aktívak tovább erősödnek, ezáltal a testben tovább fokozódik az aszimmetria, és ez a csont-izomrendszer és az ízületek további károsodását okozza, miközben egyre erősödő panaszokhoz vezet.

Akkor is ajánljuk a csontkovácsolást, ha jelenleg nem küzdesz fájdalmakkal, panaszokkal, mert a kezelés olyan professzionális, hogy egy jótékony masszázs hatásával is felér, ami képes porcról-porcra szolgálni az egészséged.

Ne legyél kiszolgáltatottja a saját testednek, kérd még ma.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Pakó Mihály

A csontkovácshoz minden nap 08.00-19.00-ig tudsz bejelentkezni ezen a számon: +36 (30) 255 46 88

WEBOLDAL

Beváltás helye

1052 Budapest, Károly krt. 16. 1.em.10. 10-es kapucsengő;

VAGY

1042 Budapest, József Attila u. 30. (kozmetika);

VAGY

8000 Székesfehérvár,
Palotai út 8/b. (Gyógynövény diszkont - Albaház)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Voll módszerrel allergiateszt 64 allergénre + Candida-teszt kiértékeléssel

Voll módszerrel allergiateszt 64 allergénre + Candida-teszt kiértékeléssel

Érték:

Megtakarítás:

32 960 Ft

23 970 Ft

Előleg:

2 290 Ft

73%

Hátralévő idő:

4 nap 22:23:22

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat ultrahanggal a Burok Medical Centerben

Nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat ultrahanggal a Burok Medical Centerben

Érték:

Megtakarítás:

27 900 Ft

4 000 Ft

Előleg:

4 800 Ft

14%

Hátralévő idő:

6 nap 22:23:20

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Szakorvosi urológiai szűrés ultrahanggal, és laboratóriumi PSA vizsgálat, előleggel

Szakorvosi urológiai szűrés ultrahanggal, és laboratóriumi PSA vizsgálat, előleggel

Érték:

Megtakarítás:

29 850 Ft

4 860 Ft

Előleg:

5 000 Ft

16%

Hátralévő idő:

6 nap 22:23:19

Vásárlók száma: 41

Megkaptuk a kedvezményt!