Lejárt!

Tapasztald meg a súlytalanság élményét! 3+2 masszázs csomag: Hát + Talpmasszázs diagnosztikával + Arc- és dekoltázs + …. Profi masszőrtől csak 4.900 Ft/ 3+2 kezelés!

Tapasztald meg a súlytalanság élményét! 3+2 masszázs csomag: Hát + Talpmasszázs diagnosztikával + Arc- és dekoltázs + …. Profi masszőrtől csak 4.900 Ft/ 3+2 kezelés!

TÉVEDÉS! Hogy a súlytalanság élményét csak az Űrben tapasztalhatod meg. Mai ajánlatunkkal kiűzheted testedből a stresszt, és, olyan könnyednek érezheted magad, mint, aki felhőkön lebeg. Most egy 30 perces hátmasszázst, egy 40 perces talpmasszázst és egy 40 perces arc-, dekoltázs masszázst kapsz tőlünk, azaz 3 csodás kényeztetést egy áráért! Ugye, hogy kihagyhatatlan? :-)

Érték:

Megtakarítás:

10 000 Ft

5 100 Ft

Kedvezményes ár:

4 900 Ft

51%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 9

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.10.04. - 2013.12.04.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló energetizáló, ellazító, stresszoldó  masszázs-csomag

A bón részletes tartalma:
Fájdaloműző hátmasszázs (kb. 30 perc) 
Öngyógyítást stimuláló talp masszázs (Talpdiagnosztika,
tanácsadás,csakra-harmonizálás, reiki) (kb. 40 perc)
Üdítő, fiatalító arc- dekoltázs masszázs (kb. 40 perc)

FONTOS ÉS SZUPER:
A masszázsokat egyszerre egy alkalomba sűrítve is igénybe veheted, de kérheted külön-külön alkalmakra bontva is.

Részletes leírás

A három érintésterápiát külön-külön alkalmakra bontva is kérheted, de akár egyben is lemasszíroztathatod, ahogy Neked a legjobb!

A hátmasszázshoz kérhetsz a megszokott gyógynövényes olajon túl, plusz pezsdítő kencéket is, hogy ne csak ellazítson, de energetizáljon is a kezelés. Ráadásul a frissítő kencék a cellulitisz megszüntetésében is nagyon jók. 

Urbán Hanga, frissítő masszőr, kérésre izzasztó krémet is bevet a kezelés során, ami a masszázzsal kombinálva igazán jótékony fogyasztó hatással is bír. Így a kellemeset a hasznossal is összekötheted.

Természetesen az izzasztó krémes masszázs a fájós hátra is kitűnő gyógyír, hiszen csillapítja a fájdalmat és csökkenti az ízületi gyulladást is. A hátproblémával küzdők számára hihetetlen érzés lesz, hogy a masszázs után könnyebben mozoghatnak, feküdhetnek, ülhetnek.

Hanga felkészült masszőr, aki a szakszerű talpmasszázs előtt, felméri az állapotodat, hogy minél rád szabottabb legyen a kezelés. Az állapotfelmérést egy csakra-harmonizálás követi, mind a talpmasszázs, mind a testen elhelyezett gyógyító ásványok segítségével, és egy reiki energetikai feltöltést is kapsz. Ezáltal a tested és a lelked harmóniába kerül egymással, és valóban EGÉSZségesebbé válsz.

A csakra szó szanszkrittül kereket, korongot jelent, és a tested energiaközpontjaival azonos területeket fedi le. Fizikai síkon az endokrin rendszerrel esnek egybe a csakráid, azaz harmonizálásuk jótékonyan hat az endokrin rendszered működésére is, és sokkal szabadabban áramolhat benned a természetes életerő.

Ajánlatunk révén egy abszolút személyre szabott, tetőtől-talpig ellazító és energetizáló masszázs-csomag lehet a tied, mely révén a talpdiagnosztika során észlelt problémák esetén még étkezési, életviteli tanácsokkal is ellát Téged a szakember. A talpmasszázs nem csak a test, a lélek szintjén hat a gyógyulni kívánókra, de köztudott, hogy a talpunk reflexpontjai összeköttetésben vannak a szerveinkkel, így ezek stimulálásával a szerveink működése is optimalizálható.

A talpaidon elhelyezkedő reflexzónákon, idegvégződéseken keresztül kiválóan tud hatni ez a masszázs a szervezetedre. Tökéletes harmóniát von maga után, általa különböző betegségek előzhetőek meg, kiválóan karban tartható vele a test kívül-belül, mindemellett megnyugtat, relaxál. 

A talpmasszázs jó hatással van: a vizes, duzzadt lábakra, így a nyirokkeringés helyre állítására, anyagcsere felgyorsítására is; kiegyensúlyozza a vérnyomást, nyugtató hatású; beindítja az öngyógyító folyamatokat, méregtelenít; női, férfi panaszokra egyaránt jótékonyan hat; az emésztési gondokat enyhíti; légúti problémák kezelésére (allergia, asztma, nátha) is kiváló. A test pihentetésére kiválóan alkalmas, így stressz oldó hatása igen nagyfokú. 

Néha nem is érzékeljük, milyen súlyt cipelünk a talpunk, lábfejünk izmain, ízületein. Annyira természetessé vált már, hogy rohangálunk egész nap, és közben a testünk súlya lábainkra nehezedik. Lábainknak is szüksége van időnként éppen ezért a kényeztetésre, amire szintén szuper jó, ez a bón. 

Miután a hát- és a talpmasszázs jóvoltából testileg, lelkileg ellazultál, következhet az arc- és dekoltázs masszázs, ami egyben frissítő, erősítő radírozás természetes arcradírral. Ez a megoldás a bőrt szinte megfiatalítja, felüdíti. A radírozás után egy speciális, immunerősítő hatású masszázst kap az arc és a dekoltázs, mely hatására javulnak az arc tónusai. De a masszőr a nyakat, a vállat, és a dekoltázst is jól átmasszírozza. A szakszerű érintésterápia külön az immunerősítő pontokra koncentrálva segíti a szervezet öngyógyítását, a betegségek megelőzését.

Ezzel a bónnal 3 (hát-, talp-, arc- és dekoltázs masszázs) + 2 kezelés (csakra-harmonizálás és reiki) lehet a tiéd egyetlen masszázs áráért! Végre a hétköznapokban is megtapasztalhatod a súlytalanság stressz-mentes élményét. Váljék EGÉSZségedre!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Gym of Best
Urbán Hanga,
Frissítő masszőr

A masszázsra ezen a számon jelentkezhetsz be:
 +36 (30) 904 32 29

WEBOLDAL

Beváltás helye

1094 Budapest,
Ferenc körút 19.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Vastagbélrák kimutatására szolgáló kétlépcsős labor vizsgálat a Gellért Medical Laborban előleg

Vastagbélrák kimutatására szolgáló kétlépcsős labor vizsgálat a Gellért Medical Laborban előleg

Érték:

Megtakarítás:

37 900 Ft

32 160 Ft

Kedvezményes ár:

5 740 Ft

85%

Hátralévő idő:

4 nap 1:07:42

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

3 napos jobb agyféltekés rajz kurzus, extra biztonsági opciókkal

3 napos jobb agyféltekés rajz kurzus, extra biztonsági opciókkal

Érték:

Megtakarítás:

40 000 Ft

24 010 Ft

Kedvezményes ár:

15 990 Ft

60%

Hátralévő idő:

1 nap 1:07:45

Vásárlók száma: 13

Megkaptuk a kedvezményt!

Poszt-COVID vizsgálati alap csomag az MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Központban

Poszt-COVID vizsgálati alap csomag az MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Központban

Érték:

Megtakarítás:

45 000 Ft

17 000 Ft

Kedvezményes ár:

28 000 Ft

38%

Hátralévő idő:

3 nap 1:07:43

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!