12 kezelés, hogy készen állj a strandszezonra!<br />
Zsírgyilkos fogyasztó csomag 3 alkalommal ezzel a 4 féle kezeléssel: Thermolight lézeres kezelés + Cryoterápia + EMS + Presszoterápia

12 kezelés, hogy készen állj a strandszezonra!
Zsírgyilkos fogyasztó csomag 3 alkalommal ezzel a 4 féle kezeléssel: Thermolight lézeres kezelés + Cryoterápia + EMS + Presszoterápia

A túlsúly nem csak esztétikai problémát ruház arra, aki viseli, de egészségügyi terheket is. Arról nem beszélve, hogy a jó idővel a felesleget cipelők fokozottabb izzadással is számolhatnak. Ha te is hasonló problémával küzdesz, és a közérzetednek, önbizalmadnak is jót tenne, ha fogyhatnál a legkritikusabb területekről is, ajánlatunkkal most könnyedén lehetsz könnyebb. Férfiaknak is hatásos!

Érték:

Megtakarítás:

69 420 Ft

56 430 Ft

Kedvezményes ár:

12 990 Ft

81%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 42

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.04.16. - 2018.06.29.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 3 alkalmas zsírgyilkos fogyasztó csomag, ami összesen 12 kezelésből áll

A csomag a következőket tartalmazza:

FONTOS: A kezelendő testtájakat Te választhatod ki, és akár többet is kezeltethetsz egy időben. Emiatt több bónt is vásárolhatsz saját felhasználásra.( A választható területek: 1.Csípő és derék. 2.Has és alhas. 3.Hát (felső, középső és alsó része). 4.Fenék és combok. 5.Felkar.)

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Most rendkívül eredményes zsírgyilkos kezelés csomag adhatja vissza számodra a vágyott alakot! Képzeld el úgy a Kontúr Alakformáló Szalon szakembereit, mint egy zsírgyilkos hadsereget, akik a legeredményesebb fegyverekkel veszik fel a harcot a kellemetlen túlsúlly ellen.

Hogy melyek is azok az eredményes fegyverek a felesleg ellen?

Ezt a 4 kezelést 3 alkalommal is bevethetik a vastag combok, a csípőnadrágból kibuggyanó hasredők, az úszógumi, a hátháj, az integető felkar, vagy a kívántál nagyon popsi ellen, azaz hogy a szervezeted megszabaduljon az egészségtelen, és alakromboló feleslegtől.

Hogy a 4 kezelésfajta miben jeleskedik?

1. A Thermolight lézeres technológia: Szike nélkül, fájdalommentesen, kíméletesen nyújtja közel azt az eredményt, mint a zsírleszívás! Ultrahangos vizsgálatok bizonyították, hogy egy lézeres kezelés során megközelítőleg 30%-kal csökkent a kezelt testfelületen a zsírszövet. 

2. Kriolipolízis, azaz a zsírfagyasztás hatékonyan, és fájdalommentesen szabadítja meg a zsírrétegtől azokat a területeket, amelyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A fejlett kriolipolízis technológia (vagy lipokriolízis) elősegíti a zsírsejtek természetes lebontását a környező szövetek megsértése nélkül.

3. EMS, azaz elektrostimuláció alacsony frekvenciájú árammal erősíti az izomzatot, és szétbomlasztja a felesleges zsírpárnákat.

4. Presszoterápia, más néven nyomásterápia olyan mechanikus, légnyomáson alapuló nyirokmasszázs kezelési módszer, mely aktiválja a vérkeringést (mind a vénásat, mind a nyirokkeringést), perifériás keringés javító. Tökéletes kiegészítő a cellulit és túlsúly kezelésében, mert segíti az elfolyósított zsír kiürülését a nyirokrendszeren keresztül. Rendkívül pozitív hatása van az egész szervezet működésére.

Te választhatod ki 5 terület közül amelyet kezeltetni szeretnél, vagy mivel több bónt is vásárolhatsz, több kritikus területet is kezeltethetsz egy időben:

Legyen a tested kontúrosabb, a bőröd feszesebb, a fogyás könnyebb ezzel az ajánlattal. Csapj le rá!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Kontúr Alakformáló Központ

A kezelésre előzetes bejelentkezéssel tudsz időpontot foglalni: 
+36 (30) 716 54 43 (A kezelést az egyeztetett időpont előtti munkanapokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 9:00-19:00

WEBOLDAL

Beváltás helye

Kontúr Alakformáló Központ
1074 Budapest,
Hársfa utca 10/b.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

FÉRFIaknál gyakori tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban
5 alkalmas Thermolight lézeres zsírbontó kezelés, nyirokmasszázzsal

5 alkalmas Thermolight lézeres zsírbontó kezelés, nyirokmasszázzsal

Érték:

Megtakarítás:

83 000 Ft

73 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

88%

Hátralévő idő:

6 nap 7:31:42

Vásárlók száma: 15

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban