Nem vagy egyedül, 10 nőből 9 bajlódik vele: <br>
12 alkalmas narancsbőr eltüntető csomag. Annyira biztos az eredményessége, hogy garanciával* (a teljes kúra kb. 4 hét) 

Nem vagy egyedül, 10 nőből 9 bajlódik vele: 
12 alkalmas narancsbőr eltüntető csomag. Annyira biztos az eredményessége, hogy garanciával* (a teljes kúra kb. 4 hét) 

A statisztikák szerint 10 nőből csak egynek nem okoz problémát a narancsbőr. Én sajnos még nem találkoztam azzal az eggyel. Ha esetleg te lennél az, akkor ne olvass tovább, mert ez az ajánlat azoknak szól, akik makacs cellulittal küzdenek, és szeretnék visszanyerni a narancsbőr által sújtott területek kontúrját. Feszes popsira, kisimult combokra, hamvas hasra fel! (Olvass tovább, az ajánlat leírása végén találod a garancia feltételeit)

Érték:

Megtakarítás:

163 000 Ft

133 010 Ft

Kedvezményes ár:

29 990 Ft

82%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 33

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.03.28. - 2018.06.01.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló plasztikai hatékonyságú 12 alkalmas narancsbőr mentesítő teljes kúra összeállítás. 30-45 perc/alkalom, és ideális esetben 4 hét.

Szükséges ruházat: pamut hosszú alsó és felső +1 pár zokni

AJÁNDÉK lesz? Váltsd be ajándékutalványra bónodat a szolgáltatónál. Biztos a siker!

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu).

"Nagyon örülök, hogy Enikő* szolgáltatása mellett döntöttem végül. Számomra elég jelentős narancsbőr problémával jelentkeztem. A 12 alkalmas kezelés során már a 4. alkalom után elkezdett látszani a változás és ez még csak a méregtelenítő szakasz volt. Rengeteg felesleges anyag távozhatott a szervezetemből, ugyanis fogyasztó kezelést nem vetettünk be, mégis centikben volt mérhető a különbség a végére, amit azóta is tartok. Az utolsó kezelések során pedig feszessé vált a bőröm a kezelt területen, illetve legalább 80-90%-kal csökkent a narancsbőr láthatósága. Emellett Enikő szakértelme, kedvessége és odafigyelése határtalan, így a fájdalommentes kezelés mellé lelki feltöltődés és relaxáció is társult. Nehéz elhinni, hogy van ilyen, de tényleg így van és hatásos is." O. Anikó *(Szedlacsek Enikő a kezelést végző hölgy)

10-ből 9 nő, aki

10-ből 9 nő, illetve a 9-ből annyi, aki ezt az ajánlatot észreveszi, most utóbbit megteheti, míg az előző kellemetlenségektől búcsút vehet, mert újra simaügy lesz testük látványa ezzel az ajánlattal.

Sőt, ha az életmódbeli tényezőkre is odafigyelsz, akkor még maradandóbb hatás érhető el. De az biztos, hogy a kúra után jobb lesz a látvány és a közérzet, mint előtte.

Most plasztikai hatékonysággal tünteti el rólad a narancsbőr nyomait az a 12 alkalmas narancsbőr mentesítő teljes testkezelés, melyet szakemberek állítottak össze a tökéletes végeredmény érdekében a ma létező leghatékonyabb kezelésekből.

A kúrát ideális esetben 4 hét alatt kell lejárni, és a látványos összkép miatt heti 2-3 alkalom javasolt. A kezelés személyre szóló, azaz csak Te és a kezelő vagytok jelen a szalonban az egyes alkalmakkor. 

Hogyan zajlik a narancsbőr-mentesítő kezeléssorozat?

Amikor napi 8-10 órákat ülsz a gép előtt, és a rendszeres testmozgás sem jellemzi az életed, akkor a nyirokpontok könnyedén elzáródhatnak, ez pedig együtt jár a nyirokkeringés lelassulásával és a nyirokfolyadék besűrűsödésével.

Az ultra hatékony narancsbőr elleni kezelést a szakértők éppen ezért úgy állították össze, hogy elsőként a nyirokkeringésedet „élesztik újjá”, illetve fokozzák, annak érdekében, hogy a kezelés eredménye tartós legyen. Így beindul az öngyógyítás, salaktalanítás. Ha ez kimarad, az eredmény is elmarad. 

Közben a szervezetedet felkészítik a zsírbontásra, mert ez szintén elengedhetetlen része a folyamatnak. A kúra felépítése, az alkalmak gyakorisága, valamint a siker elérésének akarása mind fontos összetevői a végeredménynek, amivel TE is elégedett leszel! 

A kúra (12 alkalom) részletei:

Korábban a plasztikai sebészeteken lehetett találkozni a Thermage-hoz hasonló technológiával (ez ne ijesszen meg, a kezelés abszolút fájdalommentes és non-invazív). Az a módszer, amivel ez a megoldás feszesíti a bőrödet, javítja a problémás területek kontúrját, formálja az alakod, klinikailag igazolt eredményekkel bír.

* Annyira biztos a kezelés eredményessége, hogy garanciát vállalunk! A Garancia feltételei: Fotó a problémás felületről; Kerület mérése a problémás területen; Életmódbeli tanácsok betartása (kezelést követő 12 órában szénhidrát mentes táplálkozás, megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék bevitele a kezelés teljes időtartama alatt és után). Ebben az esetben garanciában felajánl a szolgáltató még egyet legdrágább kezelésükből, azaz + 40 perc thermage kezelést kapsz a problémás testrészen. 

Biztonságos megoldás tű, szike, és fájdalom nélkül, látványos, tartós eredménnyel, plasztikai hatékonyságú narancsbőr-mentesítéssel. A barátnőid tuti faggatni fognak majd arról, hogy csináltad. Ajánld nekik is ezt a bónt, mert nem érdemes kihagyni!

 

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Alak Műhely

Időpontegyeztetéssel tudsz menni a kezelésekre:
Szedlacsek Enikő +36 (70) 332 9979;

Nyitva tartás: H - P: 9:00 - 20:00 (utolsó kezelési időpont 19:00 óra)

FONTOS! Lemondást, időpont módosítást a kezelés előtt 48 órával tudja elfogadni a Gerinc Műhely. Délutáni és az esti órák terheltebbek, hosszabb várakozási időre kell számítani, míg a délelőtti, kora délutáni időpontok szabadabbak.

WEBOLDAL

Beváltás helye

Alak Műhely

1066 Budapest,
Teréz krt. 4. 1. em./4 ajtó,
12-es kapucsengő

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

ORVOSI visszértágulat eltüntető kezelés (szkleroterápia)

ORVOSI visszértágulat eltüntető kezelés (szkleroterápia)

Érték:

Megtakarítás:

21 000 Ft

11 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

52%

Hátralévő idő:

6 nap 9:55:49

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

 Főorvosi laboratóriumi ételintolerancia vizsgálat a 30 leggyakoribb ételmintával

Főorvosi laboratóriumi ételintolerancia vizsgálat a 30 leggyakoribb ételmintával

Érték:

Megtakarítás:

35 000 Ft

16 500 Ft

Kedvezményes ár:

18 500 Ft

47%

Hátralévő idő:

3 nap 9:55:52

Vásárlók száma: 17

Megkaptuk a kedvezményt!

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.