Lejárt

Hogy még sokáig dobogjon Érted! Teljes körű kardiológiai kivizsgálás: Szívultrahang + EKG + terheléses EKG+ általános belgyógyászati, kardiológiai vizsgálatok.

Hogy még sokáig dobogjon Érted! Teljes körű kardiológiai kivizsgálás: Szívultrahang + EKG + terheléses EKG+ általános belgyógyászati, kardiológiai vizsgálatok.

A szívünkre gondolunk, amikor szerelembe esünk, és akkor is, amikor a szívünkre veszünk valamit. De valójában egészen addig nem törődünk ezzel az életben tartó szervvel, amíg egyszer csak „félre nem ver”, vagy „hibát” nem jelez az EKG. Te ne várj a vészjelzőre, ajánlatunkkal megelőzheted, időben orvosolhatod a bajt. Olvass tovább!

Érték:

Megtakarítás:

42 000 Ft

21 010 Ft

Kedvezményes ár:

20 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 24

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.04.23. - 2015.06.30.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló teljes körű kardiológiai kivizsgálás (kb. 1 óra)
A vizsgálatot Dr. Váradi András kardiológus belgyógyász szakorvos és egyetemi adjunktus végzi.

A kardiológiai vizsgálat csomag a következőket tartalmazza:

+ AJÁNDÉK: A Benyovszky Orvosi Központtól most egy 15.000 Ft értékű egészségkártyát is kapsz, amelyet 1 éven keresztül használhatsz, és ez 10-30% kedvezményt biztosít az egészségkártya oldalán feltüntetett egészségügyi szolgáltatásokra.

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária Ep; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Tizenévesen meg se kottyan egy kis rohanás a busz után, de 40-50 évesen már az sem kellemes, ha lépcsőn kell mennünk az első emeletre. A szív nem pihen, éjjel-nappal szolgál.

Sajnos amilyen fontos szerv, annyira védtelen is lehet az életmódunkkal szemben.

Tudtad, hogy egy lábon kihordott tüdőgyulladás következménye akár szívritmuszavar is lehet?

Ez alapján jó látható, hogy valamilyen szinten minden betegség megterheli a szívet. Nem csoda, hogy Hazánkban egyre több a helytelen életmódból adódó szív- és érrendszeri megbetegedés. Ha időben teszel magadért, mindezt elkerülheted. Sajnos sokan nem ilyen szerencsések.

Ajánlatunk révén most egy TELJES KÖRŰ kardiológiai kivizsgáláson vehetsz részt a Benyovszky Orvosi Központban. A kardiológiai vizsgálat csomag, minden olyan szűrést tartalmaz, aminek főszereplője a szíved, és, amivel megelőzheted a halálozási statisztikát vezető érelmeszesedés eredetű szív- és érrendszeri betegségeket.

A TELJES, azaz mindenre kiterjedő kardiológiai ajánlat a következő életmentő vizsgálatokat foglalja magában: Szívultrahang, EKG, Terheléses EKG, általános belgyógyászati és kardiológiai vizsgálatok. 

Ha semmilyen szíves tüneted nem volt még, akkor is érdemes időnként kivizsgáltatni, hogy megfelelően szolgál-e a ketyegőd. Különösen abban az esetben, ha a családodban előfordult már infarktus és gyakoriak az érrendszeri betegségek.

TUDTAD?

Magyarországon évente körülbelül huszonöt-harminc ezren szenvednek el szívinfarktust. 

Néhány évtizeddel ezelőtt Hazánkban körülbelül tizenöt ezren vesztették életüket a szívük miatt (szívinfarktusban), mára azonban ez a szám a felére csökkent, de még mindig nagyon magas. Még több ok, hogy véletlenül se halogasd az alapos kivizsgálást!

A szívproblémák és infarktus tekintetében a férfiak általában véve nagyobb kockázatnak vannak kitéve, de menopauza után a hölgyeknél is nő a szívbajok rizikófaktora. Bár a nem és a genetikai adottság nem módosítható, a rizikófaktorok többsége enyhíthető, illetve kiiktatható.(Pl. dohányzás, alkoholfogyasztás, mozgásszegény életmód, zsíros ételek stb.)

Minden olyan esetben, orvosi értelemben infarktusról beszélünk, amikor a verőerek elzáródása ahhoz vezet, hogy csökken az adott szövet vérellátása, és oxigénhiány lép fel. Ha ez a helyzet néhány percnél hosszabb ideig áll fenn, szöveti sejtpusztulás jön létre. A szívizom vérellátása következtében kialakult szívizomelhalást nevezzük szívinfarktusnak. Ugye, borzasztóan hangzik?

Éppen ezért nagyon fontos a megelőző és rendszeres kardiológiai vizsgálat, valamint az, hogy ne hagyd figyelmen kívül az olyan jeleket, mint például a mellkasi fájdalom.

Óvd meg magadat és szeretteidet a súlyos következményektől. Kérd a vizsgálatot, és menj biztosra!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

 Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00 -17:30 óráig ezeken a telefonszámokon:
 +36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálati időszak: hétfőn és szerdán 15:00-18:00 óra között. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Nőgyógyászati vizsgálat-csomag mikrobiológiai kenetvizsgálattal a Benyovszky Orvosi Központban

Nőgyógyászati vizsgálat-csomag mikrobiológiai kenetvizsgálattal a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

47 900 Ft

10 000 Ft

Előleg:

7 600 Ft

21%

Hátralévő idő:

7 nap 8:49:06

Vásárlók száma: 47

Megkaptuk a kedvezményt!

Sejtmegújító, exkluzív Human Regenerator Power JET kezelés

Sejtmegújító, exkluzív Human Regenerator Power JET kezelés

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

10 100 Ft

Előleg:

2 500 Ft

51%

Hátralévő idő:

0 nap 8:49:13

Vásárlók száma: 32

Megkaptuk a kedvezményt!

Csak Hölgyeknek!

10 alkalmas 15 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program előleg

10 alkalmas 15 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program előleg

Érték:

Megtakarítás:

109 900 Ft

65 910 Ft

Előleg:

13 190 Ft

60%

Hátralévő idő:

6 nap 8:50:07

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!