Az ajánlat 01.25-től lesz ismét rendelhető

Ne legyen gyötrelmes egyetlen mozdulat se! Teljes körű ízületi- és gerinc állapotfelmérés ProAdjusterrel + manuál és gépi terápia

Ne legyen gyötrelmes egyetlen mozdulat se! Teljes körű ízületi- és gerinc állapotfelmérés ProAdjusterrel + manuál és gépi terápia

Azt már tudjuk, hogy a botanika csodájának hála, van már rózsa tövis nélkül. Ugyanakkor sajnos tapasztalatból azt is tudjuk, hogy nincs rossz mozdulat fájdalom nélkül, ahogyan t is, hogy az idő múlása együtt jár a rugalmasság elvesztésével is. Szerencsére erre is van a tarsolyunkban egy olyan megoldás, amivel csökkenthető a fájdalom, és javítható a gyötrő állapot. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

9 100 Ft

Kedvezményes ár:

6 900 Ft

57%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.01.09. - 2018.03.23.

A Medibon bón tartalma: 
1 fő részére szóló 1 alkalom gerinc és ízületi állapotfelmérés ProAdjuster gerinc diagnosztikai készülékkel (kb. 40 perc)

Manuál és gépi terápia szakembertől 

12 éves kortól ajánlott!

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Sokszor elég egy félrecsúszott lépés, rosszul felemelt szatyor, elfeküdt nyak ahhoz, hogy az egész tartásodra, az ízületeidre és a gerincoszlopodra kihasson, és gyötrő fájdalmat okozzon az érintett területeken. Mindez nem csak a munkádat, a megélhetésedet teheti kockára, de a mindennapi rutint is megnehezítheti.

Sok örömtől fosztod meg magadat, ha nem kezelteted! 

Arról nem is beszélve, hogy egy becsípődött ideg, kiakadt váll, sajgó csigolya milyen kínzó fájdalmat okozhat. Ilyenkor bizony érzed, hogy van tested.

Ajánlatunkkal nem csak felméretheted ízületeid és gerinced állapotát, de egy manuál és gépi terápia révén hatékony, fájdaloműző kezelésre is módod nyílik.

Egy teljes körű gerinc- és ízületi állapotfelmérésen vehetsz részt, amit napjaink egyik legmodernebb berendezésével, az elismert ProAdjuster gerincdiagnosztikai készülékkel végeznek. Mindehhez pedig, miután felmérték a fájdalmaidért felelős pontokat a gerincoszlopodon, koncentrált manuál és gépi terápiában részesítenek.

Tévedés azt hinni, hogy a gyenge gerinc rossz genetika, igenis javíthatsz az egészségi állapotodon!

Hogyan működik a ProAdjuster?

A hazai és nemzetközi szabványnak is tökéletesen megfelelő  ProAdjuster rendszer másodpercenként 10-12-szer kopogtatja át a kiválasztott, kezelendő csigolyát. Ez a kezelés nem csak a gerincre és a törzsizmokra van jó hatással, hanem a belső szervekre is, hiszen az innen kilépő 31 pár gerincvelői ideget is stimulálja.

Ez a megoldás nem csak fájdalommentes, de a kellemetlen mellékhatásoktól is megkímél. Ha fiatalnak érzed magad még az ízületi problémákhoz, a megelőzésről akkor sem szabad megfeledkezni. (különösen akkor nem , ha genetikailag is van hajlamod  agerinc problémákra). Prevencióra is kiváló ez a bón.

Az eljárás a fejlődő gerinc problémáinak kiküszöbölése miatt már 12 éves kortól ajánlott!

Mire nyújthat megoldást a ProAdjuster kezelés?

Az alapos állapotfelmérés és a fájdaloműző, gyógyító terápiák hatását a Santevita Medical SPA-ban, a Danubius Hotel Gellért pihentető, kellemes légkörében veheted igénybe.

Dobd le az idő, az életmód által csontjaidra rakódott „köveket”, és élvezd újra a mozdulat szabadságát ezzel az ajánlattal. Csapj le rá!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

BeautyAid Szépség, Egészség és Betegségmegelőző Központ

A vizsgálatra H-P 09-20 között az alábbi telefonszámon tudsz bejelentkezni: +36 (20) 503 36 33
A foglalást 24 órával az egyeztetett időpont előtt lehet módosítani. 

Beváltás helye

BeautyAid  
1141 Budapest, Vezér u. 79/b. (Bejárat a Zsálya utca felől)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Insumed orvosi diétaterápia kavitációs testkezeléssel, ajándékkal

Insumed orvosi diétaterápia kavitációs testkezeléssel, ajándékkal

Érték:

Megtakarítás:

23 000 Ft

11 000 Ft

Kedvezményes ár:

12 000 Ft

48%

Hátralévő idő:

0 nap 10:25:08

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.
45 perc Holistic Pulsing alternatív masszázsterápia

45 perc Holistic Pulsing alternatív masszázsterápia

Érték:

Megtakarítás:

7 000 Ft

3 510 Ft

Kedvezményes ár:

3 490 Ft

50%

Hátralévő idő:

8 nap 10:25:00

Vásárlók száma: 21

Megkaptuk a kedvezményt!