Lejárt

Ép mosoly akár egy életen át? Teljes értékű fogpótlás rejtett költségek nélkül! Konzultáció + Csontállomány felmérése röntgennel + Fogimplantáció korszerű fémkerámia koronával = 217.000Ft helyett 99.890Ft!

Ép mosoly akár egy életen át? Teljes értékű fogpótlás rejtett költségek nélkül! Konzultáció + Csontállomány felmérése röntgennel + Fogimplantáció korszerű fémkerámia koronával = 217.000Ft helyett 99.890Ft!

A hiány minden esetben frusztrációhoz vezet, különösen, ha a mosolyunkból hiányzik egy darab. Így a szívünket se tudjuk beleadni a nevetésbe, és beszéd közben is „van rejtegetnivalónk”. Ez a bón szó szerint hiánypótló, mivel segítségével újra teljessé teheted a fogsorodat.

Érték:

Megtakarítás:

217 000 Ft

117 110 Ft

Kedvezményes ár:

99 890 Ft

54%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.04.15. - 2014.06.16.

A Medibon bón tartalma:
Egy fog implantàlása fémkerámia koronával (rejtett költségek nélkül)

A fogpótlás menete:

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A Smile Art Fogászat és a Medibon együttműködésének köszönhetően rejtett költségek nélkül lehetőséged van a bón részeként egy fog implantálására fémkerámia koronával.

A fogak elvesztése nem csak esztétikai probléma, de megbontja a rágófunkció egységét is, mely hosszabb távon számos következménnyel jár. Ilyen nem kívánatos következmény lehet más fogak elvesztése, rágóízületi problémák kialakulása, emésztési problémák, ízületi fájdalom, fejfájás. 

Ezzel a bónnal most ezeket a bajokat is elkerülheted, hiszen a jó minőségű, stabil implantátum ezekre a problémákra is gyógyírt jelent.

A rutin beavatkozás során a Smile Art kitűnő fogásza egy úgynevezett műgyökeret ültetet be, mely egy pár hónapos csontosodási idő után az új korona tartópillére lesz. Az eljárást egy személyes konzultáció előzi meg, ahol az orvos alaposan kikérdez Téged aktuális egészségi állapotodról, szemügyre veszi a szájüreged, röntgen vizsgálat segítségével felméri a rendelkezésre álló csontállományodat, megtervezi az implantátum készítésének menetét, és azt Veled is megbeszéli. A beavatkozás helyi érzéstelenítéssel történik, nem igényel sem altatást, sem előzetes vérvizsgálatot. A Smile Art Fogászati Rendelőben a piacvezető cégek implantátumait használják a lehető legjobb eredmények elérése érdekében.

A foghiány pótlására nincs korszerűbb megoldás az implantátumnál, ezáltal ugyanis gyakorlatilag egy új fogat kapsz, ami életed végéig is kitarthat, ha megfelelően ápolod. Érzésre és kinézetre is olyan lesz, mintha természettől fogva a sajátod lenne.

Milyen esetekben ajánlott az implantátum?

A felsorolt esetekben az implantátum minden bizonnyal jó megoldás a problémádra!

Az olyan jó minőségű megbízható fogptólások, amilyet most a Smile Art jóvoltából kaphatsz, átlagosan 200-300 ezer forinttal terhelik meg a pénztárcád, de nem ezzel a bónnal! Kedvezményünkkel végre szívből mosolyoghatsz. EGÉSZségedre!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Smile Art Fogászati Rendelő

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon:
+36 (70) 555 55 54

WEBOLDAL

Beváltás helye

1056 Budapest,
Molnár utca 22-24.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

A szervezet vitamin és ásványi anyag ellátottságának laborvizsgálata

A szervezet vitamin és ásványi anyag ellátottságának laborvizsgálata

Érték:

Megtakarítás:

17 700 Ft

7 710 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

44%

Hátralévő idő:

29 nap 9:22:59

Vásárlók száma: 16

Megkaptuk a kedvezményt!

Onkológiai tanácsadás Dr. Székely Judit onkológus szakorvossal a Benyovszky Orvosi Központban
FÉRFIaknál gyakori tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky KözpontbanFontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra