Lejárt!

Stresszoldó gyógyduett: Holistic Pulzing lélekmasszázs + orvosok által kifejlesztett, feszültségoldó Cranio sacralis terápia 11.000 Ft helyett 3.900 Ft! 8 éves kortól!

Stresszoldó gyógyduett: Holistic Pulzing lélekmasszázs + orvosok által kifejlesztett, feszültségoldó Cranio sacralis terápia 11.000 Ft helyett 3.900 Ft! 8 éves kortól!

Amikor minden rendben van, akkor könnyedén sikerülnek a dolgok, a munka szinte megy magától, és elég időd marad a családra és önmagadra is. Ilyenkor úgy jellemezheted magad, hogy kiegyensúlyozott vagy, és harmónia van az életedben. Valójában ez a harmónia szorosan összefügg a lelkiállapotoddal. Nem azért mennek jobban a dolgok, mert amúgy is mennének, hanem azért mert lelkileg jól vagy, és így minden sokkal könnyebb.

Érték:

Megtakarítás:

11 000 Ft

7 100 Ft

Kedvezményes ár:

3 900 Ft

65%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.10.03. - 2013.12.03.

A Medibon bón tartalma:
1 alk. 1 fő részére szóló teljes körű stresszoldó terápia szakembertől (kb. 60 perc)

Fontos!
Már 8 éves kortól igénybe vehető!

Részletes bónleírás:
Holistic pulzing kezelés
Immunerősítő, gyógyító craniosacralis terápia

 

 

Részletes leírás

Ilyenkor ellenállóbb a szervezeted a stresszel, a betegségekkel szemben, és valahogy minden egyszerűbbé, átláthatóbbá válik az életedben. 

Ha a Te esetedben is az ilyen állapot a ritkább, és legtöbbször nem tudod, hol áll a fejed annyi tennivaló vesz körül, és ezeket csak tovább nehezítik a megélhetési gondok, a munkahelyi stressz, a gyereknevelés hétköznapi kihívásai… 

Ha gyakran a lelki gondok, a testedet is megviselik, gyakran gyötör fejfájás, kialvatlanság…

Ha szeretnél megismerkedni egy olyan módszerrel, ami képes Téged pillanatok alatt kiegyensúlyozni, hogy bármivel könnyedén megbirkózhass…

Akkor érdemes lecsapnod erre a bónra, amivel kedvezményes áron most 2 nagyszerű „test-lélek-szellem”-terápián vehetsz részt: egy sokak által kedvelt holistic pulzing kezelésen, valamint egy cranio sacralis terápián. A két terápia együttesen nem más, mint egy komplett szellemi-lelki-fizikai stresszoldó kezelés, ami körülbelül egy óra alatt egyensúlyba hoz.

Az alkalom a holistic pulzing-gal veszi kezdetét, amit tudományosan lélekmasszázsnak is neveznek. Nevéből is jól látszik, hogy hatékonyan számolja fel a stresszt, az állandósult feszültségeket, félelmeket, szorongást, legyőzi az álmatlanságot, a fejfájást, migrént, rossz közérzetet, depressziót.

Az csak külön ráadás, hogy még az allergiás panaszokat, nőgyógyászati bajokat, lelki eredetű problémákat is képes nagymértékben enyhíteni.

A lélekmasszázst cranio sacralis teráppia követi, ami nem más, mint egy orvosok által kifejlesztett technika. Ez elsősorban az általános életminőséget hivatott javítani, úgy, hogy képes konkrét betegségek esetén is megoldást nyújtani, mivel mesterséges anyagok nélkül serkenti a szervezet természetes, öngyógyító folyamatait.

A craniosacralis terápia már önmagában is tartós stresszoldást eredményez, de a holistic pulzing eljárással ötvözve különösen hatékony terápiás hatással bír. Ez a tökéletes gyógyduett javítja az immunrendszer működését.

Ezenkívül a cranisacralis terápia alkalmas a pánikbeteg esetében blokkoldásra, hiperaktivitás kezelésére, jótékonyan hat idegrendszeri problémák, alvászavar, gerincbántalmak, nőgyógyászati problémák esetén is.

Abból a tényből indul ki a terápia, hogy a testben minden összeköttetésben van az agyhártyával. Ez a kontaktus, azonban különböző fizikai és lelki problémák hatására sérülhet, és az így kialakuló blokkok megnehezíthetik az agyi-, gerincvelői folyadék áramlását, és ez számtalan rendellenességet eredményezhet a későbbiek során. A terápia ezeket a blokkokat oldja fel, így valóban minden ”fejben dől el”.

A kezelés során kiegyensúlyozottá válik testedben az agyi-, gerincvelői folyadék áramlása, harmonizálódnak az idegi funkciók, javul a koponyán belüli keringésed, ellazulnak a kötőszövetes lemezek, az ízületi feszültségek is korrekcióra kerülnek, és miközben nagy nyugalom lesz a testedben az izmaid is szépen ellazulnak.

A két kezelés már önmagában is hatásos, de a jó közérzetedet csak tovább fokozhatja, hogy bónodnak hála várakoznod sem kell, hiszen időpontra érkezel. Ezzel szemben 2 olyan dolgot kapsz, ami igen fontos lehet a szervezeted számára: Holistic pulzing kezelést és craniosacralis terápiát, melyek révén szervezeted egyensúlya tökéletesen helyreáll, és könnyedén elgördítheted utadból azokat az akadályokat, amiket a hétköznapok eléd görgetnek.

Ez az ajánlat nem csak a Te EGÉSZségedért tehet, de a szeretteidet is meglepheted vele! Száműzd a stresszt, és gyógyulj testileg, lelkileg, szellemileg fájdalom és tű nélkül!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Illés Gyöngyi
természetgyógyász szakember

A vizsgálatra az alábbi telefonszámon jelentkezhetsz be:
 +36 (30) 205 8706

WEBOLDAL

Beváltás helye

1141 Budapest,
Vezér u. 79/b.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálata radiológus szakorvossal

Nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálata radiológus szakorvossal

Érték:

Megtakarítás:

19 000 Ft

9 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

47%

Hátralévő idő:

1 nap 1:34:18

Vásárlók száma: 33

Megkaptuk a kedvezményt!

Szemészeti vizsgálat gyermekeknek, felnőtteknek
Laboratóriumi komplex felmérő vizsgálatcsomag gyomor-, bélrendszer -, hasnyálmirigy problémákra ...

Laboratóriumi komplex felmérő vizsgálatcsomag gyomor-, bélrendszer -, hasnyálmirigy problémákra ...

Érték:

Megtakarítás:

37 800 Ft

18 010 Ft

Kedvezményes ár:

19 790 Ft

48%

Hátralévő idő:

2 nap 1:34:17

Vásárlók száma: 63

Megkaptuk a kedvezményt!